Regisztráció  Belépés
Golden Globe-díj - A Golden Globe kisasszony helyét a Golden Globe-nagykövet veszi át a 75. gálán
... tevékenységeinek nagyköveti képviseletét is.
"A kiválasztottat ezentúl a Golden Globe nagykövetének nevezzük. Nem is találhattunk volna alkalmasabb jelöltet Simone-nál e hagyomány megteremtésére, hiszen az általa követett értékek híven tükrözik mindazt, amiért a HFPA dolgozik" - fogalmazott.
A Golden Globe 2018-as nagyköveteként Garcia Johnson a ceremónián segít a díjak ...
2017-11-16 10:09:59
Kaczynski: erős politikai tényező megteremtésére van szükség Közép-Európában
...
A konferencián a Jog és Igazságosság (PiS) párt kormányzásának első két évét foglalták össze. A Szydlo által korábban kilátásba helyezett részleges kormányátalakításról Kaczynski hétfő esti tévéinterjúban elmondta: a részleteket decemberben ismertetik.
A félidős PiS-kormányzást értékelve, Kaczynski külpolitikai viszonylatban kiemelte a regionális, a kelet- és közép-európ...
2017-11-14 16:33:01
Krónika 11. rész (pénzügyi felügyelet, kiskorúak elleni szexuális erőszak)
... speciális szabályozást igényelnek

Hornung Ágnes, a nemzetgazdasági tárca államtitkára a felvetésekre úgy felelt: a kormányzat törekszik a koherencia, az egységes szabályozás megteremtésére, bizonyos speciális funkciók azonban - mint például a jegybank felügyeleti tevékenysége - speciális szabályozást igényelnek.
Kiskorúak elleni szexuális erőszak büntethetősége...
2017-11-14 16:03:40
Az uniós szakminiszterek nyilatkozatot írtak alá az EU védelmi dimenziójának erősítéséről
... élhessenek.
Rámutatott: a magyar kormány hangsúlyosan képviselte azt az álláspontot, miszerint "az európaiaknak szükségük van közös védelemre, szükségük van olyan képességek megteremtésére, amelyek révén mind az illegális migrációval, mind a terrorizmussal szemben hatékonyabban fel tudnak lépni".
Simicskó úgy vélekedett, hogy a PESCO-nak "nagyon komoly perspektívái lehet...
2017-11-13 15:23:24
Jónak lenni jó! - Idén a Máltai Szeretetszolgálat a közmédia jótékonysági akciójának partnere, Nadal is segít
... aktualitásokat közvetítő műsorok mellett a közmédia csatornáin hangsúlyos szerepet kapjon a társadalmi felelősségvállalás. A Jónak Lenni Jó! bizonyította, hogy képes a széleskörű összefogás megteremtésére, sőt tavaly a Magyar Termék Nagydíjat is elnyerte. Megfigyelhető, hogy a felajánlott összegek nagysága is évről évre nőtt: 2012-ben 100 millió, tavaly pedig már 261 millió forint...
2017-11-10 11:42:56
Közigazgatási és munkaügyi bíróság költözhet az egykori veszprémi piarista gimnázium épületébe
... közigazgatási és munkaügyi bíróságokon tárgyalják majd.
Az új regionális intézmények elhelyezéséhez egyenként mintegy 22-26 ezer négyzetméterre van szükség, az infrastruktúra megteremtésére csaknem négymilliárd forint áll rendelkezésre - tette hozzá az OBH elnöke.
Porga Gyula (Fidesz-KDNP), Veszprém polgármestere felidézte, 2008 nyarán költözött ki az egykori piarista g...
2017-11-03 15:55:30
Krónika 2. rész (víziközmű, életkezdési támogatás)
... amit ő támogathatónak tart -, miszerint eltörlik azt a korlátozást, hogy az életkezdési támogatást csak tanulmányokra, lakhatásra, pályakezdésre, a gyermekvállalás feltételeinek megteremtésére vagy jogszabályban meghatározott más célra lehet fordítani.
Bangóné Borbély Ildikó azt javasolta, hogy a fiatalok életkezdési támogatásának első utalási összegét emeljék 65 ezer forintr...
2017-11-03 11:31:46
Meghívták Áder Jánost a december 12-i klíma-csúcstalálkozóra
... igényelnek. Az állam...
2017-11-03 10:21:47
Méltatta Indiát, bírálta Kínát az amerikai külügyminiszter
... egész világnak is az Egyesült Államok és India közötti szoros partneri kapcsolatokra van szüksége. Ezzel összefüggésben utalt arra, hogy India fontos partner az afganisztáni békesség megteremtésére irányuló erőfeszítésekben, ahogy Afganisztán gazdasági fejlesztésében is.
Tillerson emellett a nemzetközi biztonságban betöltendő vezető szerep felvállalására nógatta Indiát. Hozz...
2017-10-18 23:44:25
A Hiventures tőkealap-kezelő 250 millió forintot fektet a Sybrillo startupba
... szerint a cég október elején írta alá a tőkeemelésről szóló együttműködési szerződést a tőkealap-kezelővel. A befektetés lehetőséget nyújt a sorozatgyártáshoz szükséges feltételek megteremtésére.
Az egyetemi hallgatók által fejlesztett képstabilizáló eszköz két éve a Budapesti Műszaki Egyetem (BME) technológiai műhelyeként ismert Demola Innovációs Központból indult. Eleinte ...
2017-10-16 18:43:59
1 2 3 .....................69 70 ...........104 105 ...........138 139 140 
Címkék: Golden Globe-díj, Golden Globe, Golden Globe-nagykövet, Máltai Szeretetszolgálat, Meghívták Áder Jánost, Méltatta Indiát, Garcia Johnson, Hornung Ágnes, Jónak Lenni Jó, Magyar Termék Nagydíjat, Porga Gyula, Bangóné Borbély Ildikó, Egyesült Államok, Budapesti Műszaki Egyetem, Demola Innovációs Központból, uniós szakminiszterek, közmédia jótékonysági, egykori veszprémi, december 12-i, amerikai külügyminiszter, kiválasztottat ezentúl, általa követett, ceremónián segít, részleteket decemberben, félidős PiS-kormányzást, nemzetgazdasági tárca, kormányzat törekszik, egységes szabályozás, jegybank felügyeleti, magyar kormány, európaiaknak szükségük, illegális migrációval, terrorizmussal szemben, közmédia csatornáin, széleskörű összefogás, felajánlott összegek, infrastruktúra megteremtésére, egykori piarista, életkezdési támogatást, gyermekvállalás feltételeinek, fiatalok életkezdési, afganisztáni békesség, nemzetközi biztonságban, tőkeemelésről szóló, befektetés lehetőséget, sorozatgyártáshoz szükséges,
© 2013 TVN.HU Kft.