Belépés
Multifunkciós autó- és motorsport aréna épül Nyíregyházán
... is beszélt, hogy a tervezett létesítmény elsősorban a ralikrossz, az autókrossz, és az utánpótlás-nevelés szempontjából kiemelt jelentőségű gokart szakágnak jelent majd valódi otthont, megteremtve a 21. századi követelményeknek megfelelő, professzionális feltételeket.
"Tervben van egy vezetéstechnikai központ, egy 50 szobás szálloda, valamint egy konferenciaközpont megépítése...
2018-09-10 13:21:55
Alapító nyilatkozat tervezet és program
... az elmúlt évezredek során az északi civilizáció keleti és nyugati fele egyesült; a hazánk Európa szívében van. 1111 esztendővel a hazánk és államiságunk megmaradását és függetlenségét megteremtő dicsőséges pozsonyi csata után, valamint 560 évvel azt követően, hogy Hunyadi Mátyás megkezdte uralkodását, amelynek köszönhetően Magyarország mindeddig utoljára szuverén európai nagyhatal...
2018-07-19 22:43:30
Negyvenkilencszer klónozták már a világ legkisebb kutyáját
Kilencven évvel ezelőtt, 1928-ban Hans Spemann hajtott végre először sikeres sejtmagátültetést, megteremtve a klónozás történetének első mérföldkövét. Az évezred végéig, 1996 júliusáig kellett azonban vonban várni, hogy megszülessen az első, egy felnőtt állat sejtjéből létrehozott, vele genetikailag azonos utód: Dolly, a bárány.

...
2018-07-19 21:03:39
Devolúció
... vételét.

B) Törvényhozói devolúció

Az előző fajtától eltérő megoldásokat tartalmaz, amennyiben a felsőbb és alsóbb szintű funkciók jogi és intézményi elválasztásával megteremti a részleges területi és politikai autonómia feltételeit.

A kezdetek és az alapgondolat

A devolúció gondolata, ha nem is a mai formájában, de egész korán megfogalm...
2018-05-06 11:07:31
Atlantisz
... ezt megfejteni? Lopott dallamként használták fel születésem kezdetétől az atlantiszi dallamát az egykori zeneszerző titánoknak, a földöntúli hatalmamat, Latinovits már ilyen erővel lett megteremtve, amelyik miatt gyilkoltak mindenkit. Latinovits könyve ide volt rendezve, hogy az áldozóm születésem óta.

Nyitva Atlantisz, én vagyok Vénusz, aki ott raboskodott pucéren Atla...
2018-04-13 22:13:37
kezdetét veszi az orosz-japán háború...
... egyezmény ("entente cordiale"), amelynek értelmében a franciák elismerik Egyiptom angol, az angolok Marokkó francia fennhatóságát. A francia-angol gyarmati ellentétek rendezése Európában megteremti a Németország elleni közös fellépés alapjait (bár Angliának továbbra sincs szövetségi szerződése Franciaországgal) .
1904.04.08. Török-bolgár szerződés, amelyben Bulgária vállalja,...
2018-01-17 08:34:19
Előbújik, ami rejtve volt
... mint egy áradó folyó - előmossa az eddig rejtet létezőt, ami eddig is ott volt, csak magadba temetve nem láttad meg. Amit a lélek előmos, arra a valóságod reagálni fog, és megmutatja, megteremti a 3D-ben.

Most december 1 van. Még húsz nap a napéjegyenlőségig, amikor visszatér a Fény és minden nappal egyre világosabb lesz. Igen-igen, ma már húsz cikket olvastál arról, ...
2017-12-01 18:19:48
Krónika 14. rész (agrártámogatás, honvédelem, napirend után)
... kormánynak garantálnia kell a közigazgatás működését meghatározó új törvények és a meglévő jogrendszer összhangját, így még az idén szükséges technikai pontosításokat elvégezni.
Megteremtenék a törvényi alapját annak, hogy teljes körű alkalmassági vizsgálat lefolytatása nélkül is lehessen szolgálati viszonyt létesíteni, ha a törvényben más kizáró okok nem állnak fenn. A vizsg...
2017-11-28 19:44:19
Tomory Zsuzsa: KORONA, KORONÁZÁS, KIRÁLYVÁLASZTÁS
... Sem-Assur-Héber-Sephard törzsek szívének tört, ketté vágva az északi és déli törzseket. Nemrót hatalmas ereje és gazdagsága mutatkozik meg az egész Eufrátesz völgyében, ahol a szumér kultúra hódit és megteremti a kapcsolatot nagy bátyjával Canaannal Canaanban. Nemrót erős és virágzó birodalma a Huron és az Abana folyó határán találkozott össze Cánaannal, ami mentesítette ez utób...
2017-10-24 23:00:55
Lipták Béla: 1956. október 23.
... is ugyanilyen bizonytalanul kezdték, aztán mégis megváltoztatták a világot. Ti is ezt csináljátok most, teszitek azt amit mi, felnőttek nem tudtunk vagy nem mertünk megtenni. Ti most megteremtik a szebb jövőt", de hangosan csak ennyit mondott: "Sok sikert kívánok."

Mutyi Bácsi

Egy órával később már négyen voltunk a kapunál. Már nem volt sor, s ú...
2017-10-22 20:26:48
1 2 3 ........28 29 ....43 44 ....56 57 58 
Címkék: Tomory Zsuzsa, Lipták Béla, Hunyadi Mátyás, Hans Spemann, Nyitva Atlantisz, Canaannal Canaanban, Mutyi Bácsi, világ legkisebb, orosz-japán háború, tervezett létesítmény, vezetéstechnikai központ, elmúlt évezredek, északi civilizáció, hazánk Európa, klónozás történetének, évezred végéig, felnőtt állat, előző fajtától, részleges területi, devolúció gondolata, atlantiszi dallamát, egykori zeneszerző, földöntúli hatalmamat, áldozóm születésem, franciák elismerik, angolok Marokkó, francia-angol gyarmati, áradó folyó, eddig rejtet, lélek előmos, valóságod reagálni, közigazgatás működését, meglévő jogrendszer, idén szükséges, törvényi alapját, egész Eufrátesz, szumér kultúra, kapcsolatot nagy, szebb jövőt, órával később, franciaországgal, vezetéstechnikai, követelményeknek, megváltoztatták, királyválasztás, elválasztásával, professzionális, agrártámogatás, pontosításokat, függetlenségét, multifunkciós, megteremtenék, szempontjából, bizonytalanul, fennhatóságát, magyarország, megoldásokat, köszönhetően, nyíregyházán,
© 2013 TVN.HU Kft.