Regisztráció  Belépés
Devolúció
... vételét.

B) Törvényhozói devolúció

Az előző fajtától eltérő megoldásokat tartalmaz, amennyiben a felsőbb és alsóbb szintű funkciók jogi és intézményi elválasztásával megteremti a részleges területi és politikai autonómia feltételeit.

A kezdetek és az alapgondolat

A devolúció gondolata, ha nem is a mai formájában, de egész korán megfogalm...
2018-05-06 11:07:31
Atlantisz
... ezt megfejteni? Lopott dallamként használták fel születésem kezdetétől az atlantiszi dallamát az egykori zeneszerző titánoknak, a földöntúli hatalmamat, Latinovits már ilyen erővel lett megteremtve, amelyik miatt gyilkoltak mindenkit. Latinovits könyve ide volt rendezve, hogy az áldozóm születésem óta.

Nyitva Atlantisz, én vagyok Vénusz, aki ott raboskodott pucéren Atla...
2018-04-13 22:13:37
kezdetét veszi az orosz-japán háború...
... egyezmény ("entente cordiale"), amelynek értelmében a franciák elismerik Egyiptom angol, az angolok Marokkó francia fennhatóságát. A francia-angol gyarmati ellentétek rendezése Európában megteremti a Németország elleni közös fellépés alapjait (bár Angliának továbbra sincs szövetségi szerződése Franciaországgal) .
1904.04.08. Török-bolgár szerződés, amelyben Bulgária vállalja,...
2018-01-17 08:34:19
Előbújik, ami rejtve volt
... mint egy áradó folyó - előmossa az eddig rejtet létezőt, ami eddig is ott volt, csak magadba temetve nem láttad meg. Amit a lélek előmos, arra a valóságod reagálni fog, és megmutatja, megteremti a 3D-ben.

Most december 1 van. Még húsz nap a napéjegyenlőségig, amikor visszatér a Fény és minden nappal egyre világosabb lesz. Igen-igen, ma már húsz cikket olvastál arról, ...
2017-12-01 18:19:48
Krónika 14. rész (agrártámogatás, honvédelem, napirend után)
... kormánynak garantálnia kell a közigazgatás működését meghatározó új törvények és a meglévő jogrendszer összhangját, így még az idén szükséges technikai pontosításokat elvégezni.
Megteremtenék a törvényi alapját annak, hogy teljes körű alkalmassági vizsgálat lefolytatása nélkül is lehessen szolgálati viszonyt létesíteni, ha a törvényben más kizáró okok nem állnak fenn. A vizsg...
2017-11-28 19:44:19
Tomory Zsuzsa: KORONA, KORONÁZÁS, KIRÁLYVÁLASZTÁS
... Sem-Assur-Héber-Sephard törzsek szívének tört, ketté vágva az északi és déli törzseket. Nemrót hatalmas ereje és gazdagsága mutatkozik meg az egész Eufrátesz völgyében, ahol a szumér kultúra hódit és megteremti a kapcsolatot nagy bátyjával Canaannal Canaanban. Nemrót erős és virágzó birodalma a Huron és az Abana folyó határán találkozott össze Cánaannal, ami mentesítette ez utób...
2017-10-24 23:00:55
Lipták Béla: 1956. október 23.
... is ugyanilyen bizonytalanul kezdték, aztán mégis megváltoztatták a világot. Ti is ezt csináljátok most, teszitek azt amit mi, felnőttek nem tudtunk vagy nem mertünk megtenni. Ti most megteremtik a szebb jövőt", de hangosan csak ennyit mondott: "Sok sikert kívánok."

Mutyi Bácsi

Egy órával később már négyen voltunk a kapunál. Már nem volt sor, s ú...
2017-10-22 20:26:48
Világ-könyvtár vallásai egymás ellen
... rajtunk hajtották végre a medve kommunizmust, hogy én voltam Kata, a medve létrehozója a történetük szerint. Annyi igaz belőle, hogy a Pistivel történő nyelvi ínycselkedésemből lett a Medve megteremtve többmillió éve már a mondatával a természetjáróknak, hogy aki fák közt nevelkedik,más ember, nem íncselkedik.

Köszönöm Gyuláéknak Attilával, hogy jöttek segíteni nekem, c...
2017-08-16 03:52:34
NagyBoldogAsszony Napja,- Augusztus 15.
... van a létezésben, a teremtő és áradó minőségben, minden ember lelkében, az egész Univerzumban. Ő a megnyilvánult, az életadó.
Ő adja a létezés örömét, lágyságával, könnyedségével megteremti a BOLDOG LÉT elemét. Ő a Mi mindent átfogó, mindenen túlmutató Égi Anyai Áradó Minőségünk.
Megnyilvánulási formájában Anyahitaként jelent meg a FÖLDÖN.
Ő a Mi Nagyboldogasszonyu...
2017-08-15 22:29:43
Andrásfalvy Bertalan: A magyarságtudomány távlatai
... folyamatához. A tudományköziség módszertani előnyeinek felismeréséből egyszersmind újabb feladat is származik. A különböző megközelítésmódok párbeszéde, a módszertani integráció lehetőségének megteremtése..." - idéztem a VIII. Nemzetközi Hungarológiai Kongresszus Programfüzetéből. Mindezen különböző tudományágak eredményeinek összevetése alapján jutottam arra a fel...
2017-08-13 17:31:06
1 2 3 ........28 29 ....43 44 ....56 57 58 
Címkék: Tomory Zsuzsa, Lipták Béla, NagyBoldogAsszony Napja, Andrásfalvy Bertalan, Nyitva Atlantisz, Canaannal Canaanban, Mutyi Bácsi, Köszönöm Gyuláéknak Attilával, BOLDOG LÉT, Anyai Áradó Minőségünk, Nemzetközi Hungarológiai Kongresszus Programfüzetéből, orosz-japán háború, magyarságtudomány távlatai, előző fajtától, részleges területi, devolúció gondolata, atlantiszi dallamát, egykori zeneszerző, földöntúli hatalmamat, áldozóm születésem, franciák elismerik, angolok Marokkó, francia-angol gyarmati, áradó folyó, eddig rejtet, lélek előmos, valóságod reagálni, közigazgatás működését, meglévő jogrendszer, idén szükséges, törvényi alapját, egész Eufrátesz, szumér kultúra, kapcsolatot nagy, szebb jövőt, órával később, medve kommunizmust, medve létrehozója, történetük szerint, egész Univerzumban, létezés örömét, tudományköziség módszertani, különböző megközelítésmódok, módszertani integráció, franciaországgal, programfüzetéből, tudományköziség, királyválasztás, megváltoztatták, megnyilvánulási,
© 2013 TVN.HU Kft.