Regisztráció  Belépés
A jó szerencse tíz alaptörvénye
... megteremtésével és mások boldogulásának elősegítésével. Ha így járunk el, nagyobb az esélye, hogy az igazi jó szerencse ránk mosolyogjon.

5. Ha halogatjuk körülményeink megváltoztatását és az új feltételek megteremtését, sohasem fogunk rátalálni a jó szerencsére.
Lehet, hogy nem lesz könnyű feladat, de lássunk hozzá még ma!

6. Az igazi szerencse néha még...
2018-03-21 11:49:09
Farage: Miért lépett ki Nagy Britannia az Európai Unióból?
... évente közel 300 millió eurót költenek arra, hogy ezt a költözést Brüsszel és Strasbourg között biztosítsák, ezt miért nem reformálják meg? Nos, az EU szerkezete olyan, hogy annak megváltoztatása szerződések megváltoztatását igényli, a szerződések megváltoztatásához mind a 28 tagország kormánya kellene, hogy beleegyezzen abba, hogy évente tizenkétszer nem visznek át mindent Strasb...
2018-03-19 22:25:38
Orbán Viktor alaptörvénye érvénytelen. Magyarország alkotmán
... fondorlatosan, belülről, fegyvereldördülés nélkül változtatták meg. Ha a polgárok az alaptörvény ellen tüntetnek és egy ilyen tüntetést a hatalom szétver, az már az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása!
Magyarország alkotmányos válsághelyzetben

BTK: Az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása

254. § (1) Aki olyan cselekményt követ el, amely közve...
2018-03-19 19:17:17
Választás 2018 - A Kúria jogsértőnek mondta ki Simonka György óvodai pólóküldését
... mindenféle politikai tevékenységet a köznevelési intézményekben. Az NVB a további jogsértéstől eltiltotta a jelöltet.
Simonka György a Kúriához fordult, kérve az NVB határozatának megváltoztatását, mert álláspontja szerint cselekménye a választási kampányra vonatkozó tételes jogszabályi rendelkezéseket nem sértette meg, a pólók gyerekeknek ajándékozása nem alkalmas a választó...
2018-03-14 11:52:52
Panellakás átalakítása: ezekre figyeljünk
... ablakok és a sarok között nincs elég távolság ahhoz, hogy egy 40 vagy 60 cm mély szekrény bekerülhessen. Esetenként ezért is kardinális kérdés a panelvágás, illetve az ajtók helyének a megváltoztatása.

LEGYEN REND!

5 ok, amiért nehezen tudsz rendet tartani
Túl kicsi a lakás? Nincs hozzá energiád vagy sosincs rá időd? Ezek csak kifogások. Összeszedtük a r...
2018-03-09 12:39:31
A Gazprom értesítette a Naftogazt, hogy megkezdte a gázszállítási szerződés felbontását
... a Naftogaz kölcsönösen beperelte egymást. Ukrajna visszamenőlegesen követelte az gázár csökkentését a különbözet visszatérítését, valamint a "vedd és vidd" formula feltételeinek megváltoztatását, Oroszország pedig a már leszállított gázért, valamint a 2012 óta fel nem használt keretért járó fizetséget próbálta meg behajtani.
A stockholmi döntőbíróság tavaly decemberben 2 mill...
2018-03-05 16:42:24
Angela Merkel nem támogatja a német himnusz átírásának gondolatát
...
Steffen Seibert tájékoztatóján kérdésre válaszolva elmondta, hogy a kancellár "nagyon elégedett szép nemzeti himnuszunkkal", és nem lát okot hagyományos szövegének megváltoztatására.
A szóvivőt azzal kapcsolatban kérdezték, hogy a család-, idős-, nő- és ifjúságügyi minisztérium nemi egyenlőségi megbízottja a közelgő nemzetközi nőnap alkalmából kezdeményezte a himnusz szö...
2018-03-05 16:22:12
Választás 2018 - Jogerőssé vált Czeglédy Csaba nyilvántartásba vétele
... büntetőeljárás, ezért előzetes letartóztatásban van. A beadványozó a választás tisztaságának megóvása, a jóhiszemű joggyakorlás érdekében kérte a nyilvántartásba vételről szóló határozat megváltoztatását. Hivatkozott arra is, hogy Czeglédy Csaba jelöltkénti indulása - a jelöltséghez kapcsolódó mentelmi jog miatt - felveti a joggal való visszaélés lehetőségét is.
A Nemzeti Vá...
2018-03-01 16:42:49
A közpénzből masírozókkal fenyegettetik meg a közpénzt össze
... megtartása, a mindenkori ellenfél megbélyegzése, és kiiktatása révén. (...) Ennek legfontosabb eszközei közé tartozott a nyelv kisajátítása, a szavak jelentésének meglopása, megváltoztatása, a hagyományos identitások tűzzel-vassal történő üldözése, a valóság partvonalra szorítása, ideológiájuk egyeduralmának biztosítása, az ő egyetlen igazságuk szajkózása. (...) A kommunis...
2018-03-01 16:08:40
Ismét tüntetnek a nyugdíjasok szerte Spanyolországban
... tiltakozóakciót egy héttel ezelőtt tartották, akkor több tízezren vonultak utcára a dél-európai országban. Madridban petíciót adtak át a parlamentnek, melyben a jelenlegi nyugdíjszabályozás megváltoztatását követelték.
A jogszabály évi 0,25 százalékos kötelező nyugdíjemelést ír elő a kormány számára, ám az infláció ennél magasabb, 1,2 százalék volt 2017-ben a spanyol statiszt...
2018-03-01 13:42:29
1 2 3 .......................146 147 ............219 220 ............292 293 294 
Címkék: Nagy Britannia, Európai Unióból, Orbán Viktor, Simonka György, Angela Merkel, Czeglédy Csaba, LEGYEN REND, Steffen Seibert, Nemzeti Vá, gázszállítási szerződés, német himnusz, közpénzből masírozókkal, közpénzt össze, nyugdíjasok szerte, igazi szerencse, költözést Brüsszel, alaptörvény ellen, ilyen tüntetést, hatalom szétver, alkotmányos rend, köznevelési intézményekben, további jogsértéstől, választási kampányra, pólók gyerekeknek, sarok között, ajtók helyének, gázár csökkentését, különbözet visszatérítését, stockholmi döntőbíróság, szóvivőt azzal, közelgő nemzetközi, választás tisztaságának, jóhiszemű joggyakorlás, nyilvántartásba vételről, jelöltséghez kapcsolódó, joggal való, mindenkori ellenfél, nyelv kisajátítása, szavak jelentésének, hagyományos identitások, valóság partvonalra, héttel ezelőtt, dél-európai országban, kormány számára, infláció ennél, spanyol statiszt, megváltoztatását, spanyolországban, letartóztatásban, válsághelyzetben, nyilvántartásba, megváltoztatása, visszatérítését,
© 2013 TVN.HU Kft.