Regisztráció  Belépés
Magyar Levente: újjáéledhet Magyarország és Szlovákia között a határ menti vasúti személyforgalom
...
Jelenleg hat olyan sínpár köti össze a két országot, mely alkalmas kisléptékű vasúti személyforgalomra, de ezek közül egyiken sem lehet utazni. Ennek megváltoztatása érdekében tárgyalások folynak a szlovák kormány vezetőivel - ismertette Magyar Levente.
Az államtitkár elmondta, Magyarország és Szlovákia között az egyik legjelentősebb közlekedési kapcsolat a komáromi új D...
2017-10-13 16:32:46
Az Uber benyújtotta fellebbezését londoni engedélyének megvonása ellen
... körben elterjedt vélemény szerint a londoni taxisszervezetek nyomására született az Uber engedélyének visszavonásáról hozott döntés.
Az Uber londoni kitiltásáról szóló döntés megváltoztatását követelő - a TfL végzésének másnapján elindított - petíciót péntekig több mint 850 ezren írták alá.
Az Uber 2012 óta működik Londonban 40 ezer sofőrrel, és eddig 3,5 millió londoni ...
2017-10-13 16:02:38
Tallóztam
... akkor a magatartásod is ezt tükrözi. Mi több, az egész világ azt fogja visszatükrözni, hogy a világ kegyetlen és szenvedéssel teli hely.

Ne feledd, a gondolkodásmódod megváltoztatásán keresztül tudsz változtatni! Ahogy az ítélkező gondolataid szeretettel, elfogadással, megértéssel teli gondolatokra cseréled le, a világ is Veled változik majd. Ez maga a csoda, a megválto...
2017-10-13 07:39:15
A boldogság 7 biztos akadálya
... akkor a magatartásod is ezt tükrözi. Mi több, az egész világ azt fogja visszatükrözni, hogy a világ kegyetlen és szenvedéssel teli hely.

Ne feledd, a gondolkodásmódod megváltoztatásán keresztül tudsz változtatni! Ahogy az ítélkező gondolataid szeretettel, elfogadással, megértéssel teli gondolatokra cseréled le, a világ is Veled változik majd. Ez maga a csoda, a megválto...
2017-10-13 00:20:01
Mit tegyél?
... még nem teljesen ismert, de az biztos: a feszültség, az idegeskedés kulcsszerepet játszik a tünetek jelentkezésében.
Mi tegyél?

Az életmódbeli és étkezési szokások megváltoztatása javulást eredményezhet. Kerülni kell a felesleges idegeskedést, és meg kell tanulni lazítani, például úgy, hogy speciális légzőgyakorlatokat végzel.

A puffadást okozó ételek (p...
2017-10-12 16:35:10
Sobotka: Zeman nyilatkozata a Krímről ellentétes a cseh külpolitikával
... összhangban azzal, amit Csehország a nemzetközi színtéren próbál érvényesíteni. "Nem lehetünk közömbösek azzal szemben, ami a Krímmel, illetve a Donyec-medencében történt. Az államhatárok megváltoztatása és a nemzetközi megállapodások megszegése olyasmi, amivel kapcsolatban nem hallgathatunk" - mondta Zaorálek újságíróknak Prágában.
Milos Zeman strasbourgi kijelentéseit a cse...
2017-10-10 21:24:29
Izomgörcs otthoni kezelése
... zöldségből hozzájuthatunk, de különösen sok van belőle a paradicsomban, a banánban, a narancsban és a sárgadinnyé­ben. A tejtermékek pedig kalciumban gazdagok.
Ha az étrendünk megváltoztatása ellenére sem szűnnek a görcsös izom-összehúzódások, szedjünk naponta kalciumot és magnéziumot. Ne alkalmazzuk a magnéziumot kalcium nélkül; a két ásványi anyag kiegészíti egymást.
H...
2017-10-10 16:40:54
Katalán népszavazás - A spanyol kormány megkönnyítette a cégek székhelyének megváltoztatását
...
Luis de Guindos elmondta: a szombaton hatályba lépő rendelet értelmében a székhelyváltoztatáshoz nem lesz szükséges a részvényesi közgyűlés jóváhagyására, hanem azt az igazgatótanács döntése alapján is végre lehet hajtani.
Igaz ez azokra a cégekre is, amelyek alapszabályzata jelenleg előírja a közgyűlési szavazást. Ha továbbra is érvényben szeretnék tartani ezt a kitétel...
2017-10-06 16:32:48
Paksi bővítés - Süli János: újabb blokkok tervezését kellene mérlegelni
... Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) energetikáért felelős helyettes államtitkára előadásában kifejtette: a Nemzeti energiastratégiában megfogalmazott fő célok és eszközrendszerek megváltoztatása nem indokolt, a kormányzati prioritás továbbra is a hazai energiaellátás hosszú távú fenntarthatósága, az ellátásbiztonság és a versenyképesség garantálása.
Süli János előadásában ...
2017-10-05 14:43:47
Reformáció 500 - Jakab: az ötszáz évvel ezelőttihez hasonló kihívásokkal néz szembe Európa
... Gáborban és I. Rákóczi Györgyben is. Számukra a nyomda, az ének, az iskola és az anyanyelvűség mind csak eszköz volt. Egyetlen céljuk az ige hirdetése, szívekbe ültetése és...
2017-10-05 11:31:48
1 2 3 .......................143 144 ............215 216 ............286 287 288 
Címkék: Magyar Levente, Süli János, Milos Zeman, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Rákóczi Györgyben, határ menti, cseh külpolitikával, spanyol kormány, cégek székhelyének, ötszáz évvel, szlovák kormány, államtitkár elmondta, egyik legjelentősebb, londoni taxisszervezetek, egész világ, világ kegyetlen, gondolkodásmódod megváltoztatásán, ítélkező gondolataid, idegeskedés kulcsszerepet, tünetek jelentkezésében, felesleges idegeskedést, puffadást okozó, nemzetközi színtéren, államhatárok megváltoztatása, nemzetközi megállapodások, tejtermékek pedig, étrendünk megváltoztatása, magnéziumot kalcium, szombaton hatályba, részvényesi közgyűlés, igazgatótanács döntése, közgyűlési szavazást, kormányzati prioritás, hazai energiaellátás, versenyképesség garantálása, anyanyelvűség mind, megváltoztatását, megváltoztatásán, taxisszervezetek, gondolkodásmódod, ellátásbiztonság, eszközrendszerek, fenntarthatósága, személyforgalom, megváltoztatása, visszavonásáról, versenyképesség, jelentkezésében, alapszabályzata,
© 2013 TVN.HU Kft.