Belépés
Csaknem nyolcezerrel növelnék a honvédség létszámkeretét
... írták: a honvédség szervezeteinek fejlesztése, a katonai szervezetek által ellátott feladatrendszer módosulása, a Zrínyi 2026 honvédelmi és haderőfejlesztési program keretei között megvalósítandó célkitűzések nyomán indokolttá vált az engedélyezett létszámkeret ismételt megállapítása és az állománycsoportok közti arányok optimalizálása.
A határozat elfogadása esetén a honvéds...
2018-10-10 14:32:32
Kétszázmillió forint támogatás a kis- és közepes sportegyesületeknek a Hiszek Benned program keretében
... államtitkár ismertette, hogy a harmadik alprogram, vagyis a "Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program" a polgárok sporthoz való szabad hozzáférését célozza meg, és a helyi szinten megvalósítandó szabadidősport jellegű programok támogatását a Magyar Szabadidősport Szövetség (MSZSZ) közreműködésével valósítja meg. A programmal a sportért felelős államtitkárság változatos sportt...
2018-09-14 14:01:51
Modern városok - Kormánybiztos: 2019-re már 1000 milliárd forintos forráshoz jutnak a megyei jogú városok
... városvezető szólt arról is, hogy Pécs rendelkezik egy élményfürdő-fejlesztési tervvel, amelynek megvalósítása során nem várt nehézségek jelentkeztek. Ez azonban "továbbra is élő, eleven, megvalósítandó program" - emelte ki Páva Zsolt.
Mint részletezte, az eredeti koncepció a város alatt vélelmezett melegvízforrásokra épített, azonban a próbafúrások nem jártak sikerrel. Ezért ...
2018-09-10 18:22:25
Orosz illetékes: nem kötelezik a cégeket az áttörést célzó elnöki projekt finanszírozására
... Ezek között sorolta fel az infrastrukturális kötvények kibocsátását, az állami támogatást, a speciális befektetői kapcsolatokat, valamint a magánszféra és az állam együttműködésében megvalósítandó (ppp) beruházásokat.
"A kormány segíteni fogja a vállalatokat, és meg fogja nekik súgni, hogy a befektetés mely irányai érdekesek" - mondta Sziluanov.
Belouszov szerint a cége...
2018-08-24 18:42:38
Jogosan csukták-e le Barna gazdát?
... röhögtesd ki magad, te álságosak legálságosabbika!
Egyszer kiköpöd a tüdőd, csak hogy diktatórikusnak deklarálhass, egy az emberiség túlélését szolgáló űrmisszió védelmében megvalósítandó - visszavonhatatlanul kemény - szankciót, máskor meg EGY SZAROS UBORKATOLVAJ MEGÖLÉSÉT SEM TARTOD ELTÚLZOTT METÚDUSNAK! ...Aztán ismét fordítasz a köpönyegeden egyet, és megint c...
2018-07-01 21:11:45
Fővárosi Közgyűlés - A római-parti védmű kerítések menti nyomvonalát támogatták a képviselők
... lehetőségeinek biztosítása érdekében a pünkösdfürdői védmű melletti területen új közparkot hoz létre.
A testület továbbá kötelezettséget vállalt arra, hogy az Aranyhegyi-pataknál megvalósítandó védműre 3 milliárd forintot, a pünkösdfürdőire 2,1 milliárdot, valamint az említett közpark megvalósítására 1,6 milliárdot biztosít fedezetként.
A napirendi vitában több ellenzéki...
2018-06-13 12:52:22
Tallóztam
... a szilárd elvek, az akarat.
- Mit ajánlana az utazni vágyó mai fiataloknak?
- Mindenekelőtt ismerjék meg szülőföldjük közelebbi és távolabbi környékét. Válasszanak egy megvalósítandó és sok izgalommal járó célkitűzést, és ebben fejlesszék magukat profivá.
- Ön nemcsak utazott, sok könyvet is írt, amelyeket később több helyen mutattak be, és sikerkönyvek lettek. Kére...
2018-04-21 07:42:57
Házad több is lehet, de hazád csak egy
... elvek, az akarat.
- Mit ajánlana az utazni vágyó mai fiataloknak?
- Mindenekelőtt ismerjék meg szülőföldjük közelebbi és távolabbi környékét. Válasszanak egy megvalósítandó és sok izgalommal járó célkitűzést, és ebben fejlesszék magukat profivá.
- Ön nemcsak utazott, sok könyvet is írt, amelyeket később több helyen mutattak be, és sikerkönyvek lett...
2018-04-18 23:39:52
Elindult a lakosság ingyenes sportolását segítő program
... elmondta, a sportprogramot még 2016-ban indították el 400 millió forintos keretösszeggel, ennek első alprogramjában a megyei jogú városok pályázhattak támogatásra a helyi szinten megvalósítandó szabadidősportra és sportesemények lebonyolításához.
A második alprogramban olyan közép- és kisegyesületek projektjei kaphattak támogatást, amelyek a tehetség-kiválasztást és tehetség-...
2018-03-29 22:07:48
Portugál miniszterelnök: az EU-tagországok nem mondhatnak le szabad döntéshozatali jogukról
... hozhatunk létre több Európát úgy, hogy kevesebbet adunk Európának". Nem lehet felruházni Európát és tagállamait több felelősséggel úgy, hogy ne emelkednének az uniós hozzájárulások megvalósítandó törekvéseikhez - vélekedett.
Aláhúzta: a versenyképesség és a kohézió között nem kell választani. A gazdaságot versenyképesebbé kell tenni, a kohéziót pedig javítani kell, ehhez azon...
2018-03-14 14:02:20
1 2 3 ......25 26 ....38 39 ....50 51 52 
Címkék: Hiszek Benned, Fővárosi Közgyűlés, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program, Magyar Szabadidősport Szövetség, Páva Zsolt, SZAROS UBORKATOLVAJ MEGÖLÉSÉT SEM TARTOD ELTÚLZOTT METÚDUSNAK, honvédség létszámkeretét, megyei jogú, áttörést célzó, római-parti védmű, lakosság ingyenes, honvédség szervezeteinek, katonai szervezetek, engedélyezett létszámkeret, állománycsoportok közti, határozat elfogadása, harmadik alprogram, polgárok sporthoz, helyi szinten, sportért felelős, eredeti koncepció, város alatt, infrastrukturális kötvények, állami támogatást, speciális befektetői, állam együttműködésében, kormány segíteni, befektetés mely, köpönyegeden egyet, pünkösdfürdői védmű, testület továbbá, említett közpark, napirendi vitában, szilárd elvek, utazni vágyó, második alprogramban, uniós hozzájárulások, kohézió között, gazdaságot versenyképesebbé, kohéziót pedig, szabadidősportra, legálságosabbika, lebonyolításához, közreműködésével, versenyképesebbé, finanszírozására, feladatrendszer, versenyképesség,
© 2013 TVN.HU Kft.