Regisztráció  Belépés
A harmadik szem használata
... Ők gyakran többet látnak, és a felső dimenziókat a harmadik szemükkel és a fizikai szemükkel anyagba transzformálják (képpé). Például egy művész által létrehozott nagyon intenzív képnek megvan a fizikai megjelenése, és van egy asztrális aspektusa is, és ha a művész kiegyensúlyozott volt akkor, amikor rajzolta, mi is érezhetjük ezt és mélyen megérinthet bennünket. Az egyiptomi kult...
2018-06-18 20:52:23
Dmitry Glukhovsky - Metró 2033
... lépést elvétve kabátja belső zsebéből előhúzott egy összepiszkolódott
noteszt.
- Várjon csak egy pillanatra, világítson ide, legyen szíves... Hol is volt ez?
166
A, megvan!
A sárga fénykörben Artyom latin betűket látott, melyek akkurátusan sorjáztak
a noteszlapon, sőt még kedves záródíszes kerettel is gondosan el voltak látva:
Du stirbst. Bes...
2018-06-18 12:16:23
Elcsalt választás, börtönbe vetett ellenzék – ez jöhet
... ezekben hetekben tűnik el a hatalomból az évtizedekig egyeduralkodó párt, és tavaly decemberben Dél-Afrika erős embere, Jacob Zuma is kénytelen volt távozni a hatalomból. Törökországban is megvan minden esélye az ellenzéknek arra, hogy nyerjen a júniusi parlamenti választásokon.

A szerzők szerint nehéz megmondani, mely demokráciák vannak veszélyben. Lengyelországban pél...
2018-06-16 08:26:45
Macron és Conte európai központokat szeretne a migránsok származási országaiban
... a származási és a tranzit országokkal való jobb együttműködés mellett az európai külső határok és a belső szolidaritás megerősítésére van szükség.
A francia elnök üdvözölte, hogy "megvan a szándék a diplomáciai párbeszéd megújítására Magyarországgal és más országokkal".
"Ez a párbeszéd gyümölcsöző lehet, ha sikerül meggyőznünk olyan országokat, mint Magyarország, hogy ...
2018-06-15 20:02:53
Árpád-házi Boldog Jolán szerzetesnő
... tudjátok, hogy egyetlen gyilkosnak sem lehet része az örök boldogságban.
Abból ismerjük meg (Isten) szeretetét, hogy életét adta érettünk. Nekünk is életünket kell adnunk testvéreinkért. De megvan-e bennünk az Isten szeretete, ha azt látjuk, hogy valamelyik testvérünk szükséget szenved, és elzárjuk előle szívünket, pedig módunkban állna, hogy segítsünk rajta?
Szeretteim,...
2018-06-15 16:46:34
A Real kapusa állítólag meg akarta ütni Zidane-t, mert .....
... Pérez klubelnökkel az átigazolásokról. A francia múlt csütörtökön, pár nappal a zsinórban harmadszor is megnyert Bajnokok Ligáját követően jelentette be, hogy távozik a Realtól.

- Megvan, miért távozott sebesen Zinédine Zidane Madridból. A brit bulvárlap, a Sun írja - úgyhogy muszáj némi fenntartással kezelni az információt -, hogy a Real Madriddal zsinórban...
2018-06-15 16:18:27
ITM-helyettes-államtitkár: a minisztérium legfőbb feladata a magyar kkv-k megerősítése
... ígéretesen fejlődik az elektronikai iparág, a gumiipar, a vegyipar. Emellett az egészségiparban, az orvosi műszergyártásban a gyógyszeriparban, az élelmiszeriparban a biotechnológiában is megvan az a növekedési potenciál, amely biztosítja, hogy ne csak a járműgyártástól függjön az ország iparának a teljesítménye - tette hozzá.
Kiemelte: a magyarországi cégek mintegy 95 száza...
2018-06-15 14:46:13
Vb-2018 - Csercseszov elégedett, ünnepelnek az orosz lapok
... hangulatban foglalkozott pénteken azzal, hogy a hazai csapatnak a vb csütörtöki nyitómérkőzésén váratlanul fölényesen, 5-0-ra sikerült legyőznie a szaúdi válogatottat.
"Fellélegezhetünk, megvan az első győzelem és egyből megsemmisítő" - írta a Szport-Ekszpressz című lap a "Köszönjük fiúk, csak így tovább!" című írásában.
"Várható győzelem volt és mégis váratlan, ami ett...
2018-06-15 10:11:26
2018. június 14., csütörtöki Napiszöveg
... nélküli bizalmunkat, ha
imában esedezünk hozzá, hogy
adjon erőt, és segítsen megőrizni
az örömünket és a vele ápolt szoros
kapcsolatunkat (Filippi 4:13NW 13Mindenre megvan az erőm annak köszönhetően, aki erőt ad nekem).
Pál idejéből és napjainkból is sok
példa mutatja, hogy az imán
keresztül bátorságot és erőt
meríthetünk a kitartásh...
2018-06-14 22:09:24
Az meg mi, hogy orbán tetű viktor, SORONKÍVÜL előreodalgott egy rendelőben?
Bukjon Orbán geci! De ki lesz helyette!MEGVAN! TE LESZEL AZ!...
2018-06-14 21:48:51
1 2 3 ..............1443 1444 .......2165 2166 .......2886 2887 2888 
Címkék: Dmitry Glukhovsky, Árpád-házi Boldog Jolán, Jacob Zuma, Bajnokok Ligáját, Zinédine Zidane Madridból, Real Madriddal, Bukjon Orbán, LESZEL AZ, harmadik szem, migránsok származási, minisztérium legfőbb, magyar kkv-k, orosz lapok, felső dimenziókat, harmadik szemükkel, fizikai szemükkel, művész által, fizikai megjelenése, asztrális aspektusa, művész kiegyensúlyozott, egyiptomi kult, sárga fénykörben, évtizedekig egyeduralkodó, ellenzéknek arra, júniusi parlamenti, szerzők szerint, tranzit országokkal, európai külső, belső szolidaritás, francia elnök, diplomáciai párbeszéd, párbeszéd gyümölcsöző, örök boldogságban, francia múlt, zsinórban harmadszor, brit bulvárlap, információt &#8211, elektronikai iparág, orvosi műszergyártásban, járműgyártástól függjön, ország iparának, magyarországi cégek, hazai csapatnak, szaúdi válogatottat, első győzelem, vele ápolt, erőm annak, kiegyensúlyozott, gyógyszeriparban, lengyelországban, műszergyártásban, fellélegezhetünk, egészségiparban, magyarországgal,
© 2013 TVN.HU Kft.