Regisztráció  Belépés
SZENT ŐRÜLET, aVAGY TIED LESZ EGY LÁDA FOS
... Kerényi Imre üdítő jelenség, akár röhögni is lehetne rajta, ha nem a mi adóforintjaikat költené a ruhájára varrható csengettyűkre, csörgőkre.
Véleményem szerint ha egy pszichiáter megvizsgálná, azonnal hozatna egy raklap bogyót és szívlapáttal hajigálná a torkába, mondván, ameddig nyeli, addig se beszél.
Legutóbbi attrakciója a vörösberényi Gizella tábor ötlete, melyet a...
2018-01-18 20:46:29
Ha még mindig nem világos, hogy ezek hadat üzentek a saját p
... Idézek:

Többpontos akciótervet készített a kormány a Soros-hálózat tevékenységének megfékezésére - értesült a Magyar Idők. Lapunk úgy tudja, a tervezet szerint megvizsgálnák az amerikai-magyar kettős állampolgárságú Soros György Magyarország területéről kitiltásának törvényi lehetőségét, illetve az ehhez szükséges jogszabály-módosítást.

Ez...
2018-01-17 17:59:18
Terrorizmus - Őrizetbe vettek egy terroristagyanús szíriai férfit Németországban
...
A 23 éves férfit állam elleni súlyos bűncselekmény előkészítésével gyanúsítják. Elfogásával együtt házkutatást tartottak négy lakásban, és lefoglaltak "tárgyakat és iratokat", amelyeket megvizsgálnak - áll az eljárást irányító drezdai ügyészség közleményében. Hozzátették, hogy a nyomozást folytatják, és további részleteket egyelőre nem közölnek.
A Bild című lap értesülés...
2018-01-17 12:29:47
Magáncégek húznak le milliárdokat az autósokról a parkolásér
... felülvizsgálná az autóstársadalmat érintő indokolatlan sarcot - jelentette ki sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke.

A politikus elmondta: a Jobbik megvizsgálná a sok esetben több milliárdos hasznot realizáló parkolási társaságok működését. A párt hosszú távon azt szeretné elérni, hogy az érintett cégek önkormányzati vagy állami felügyelet ala...
2018-01-14 11:24:38
Min van a hangsúly az ünnepek idején?
... férjét akkor is, ha ez az időpont egybeesik valamilyen ünneppel? Vagy általában hajlandó lenne-e megvenni a feleség a szokásos bevásárlásnál azt, amire a férje megkéri őt, anélkül hogy megvizsgálná, mit szándékozik kezdeni azzal a férje?

Természetesen a keresztény feleség figyelembe vesz másokat is, azt, hogy miként befolyásolja őket a döntése (Filippi 2:4 miközben n...
2017-12-31 14:41:00
Szerdán indul a Tesco országos szintű munkavállalói létszámfelmérése
...
A Tesco-Global Áruházak Zrt. az információt megerősítette.
Karsai Zoltán szerint azért választották a vizsgálat első állomásának ezt, az egyik megyeszékhelyen található 7000 négyzetméter alapterületű áruházat, mert a Tesco szerint a dolgozói létszám rendben van, az áruház elfogadhatóan működik.
Hozzátette: szerdán a szóban forgó áruházba látogat a Tescónál működő k...
2017-09-26 17:10:57
Kormánypártok: az ellenzék álljon Magyarország mellé!
...
Hollik István felidézte, hogy Orbán Viktor kormányfő levelet küldött az Európai Bizottság elnökének, amelyben azt kérte, az unió fizesse ki a felét azon költségeknek, amit Magyarország határvédelemre költ.
Magyarország szolidáris az unióval, azt kérik, Brüsszel is legyen az - hangsúlyozta a kormánypártok nevében a politikus.
A Fidesz és a KDNP egyetért a kormányfő...
2017-09-01 12:52:35
Pocoyo: Fred a polip játékfigura


A Pocoyo: Fred a polip játékfigura leírása:Pocoyonak igazán érdekes kalandjai vannak, így nem csoda, hogy a gyerekek körében nagyon népszerű a kék ruhás kisgyermek története, és mivel sok érdekes dolgot tanulhatnak a mesének köszönhetően így a szülők is szívese...
2017-07-20 16:03:02
Lehet, hogy Fényküldött vagy!
Erős késztetést érzel arra, hogy jobbá tedd a világot? - lehet, hogy Fényküldött vagy!

Számos ember ilyennek teremtetett - de ha te nem érzed magad annak, biztosan találkoztál már eggyel. A fény küldöttjei nagyfokú bölcsességgel, tudással, önuralommal rendelkeznek és ezen ajándékaikat mindig mások megsegítésére használják fel.

Erős késztetést érzel...
2017-07-12 07:26:27
Urantia - Isten Egyetemes Tudása
...3. Isten egyetemes tudása

(48.8) 3:3.1 ,,Isten minden dolgot ismer." Az isteni elme tudatában van és jól ismeri minden teremtésrész gondolatát. Az eseményekre vonatkozó tudása egyetemes és tökéletes. Az őbelőle kikerülő isteni entitások az ő részei; ő az, aki ,,egyensúlyban tartja a felhőket" és ő az is, aki ,,tökéletes tudású". ,,Az...
2017-07-04 13:54:10
1 2 3 .....18 ...27 ...35 36 
Címkék: SZENT ŐRÜLET, TIED LESZ EGY LÁDA FOS, Isten Egyetemes Tudása, Kerényi Imre, Magyar Idők, Soros György Magyarország, Kárpát Dániel, Tesco-Global Áruházak Zrt, Karsai Zoltán, Hollik István, Orbán Viktor, Európai Bizottság, terroristagyanús szíriai, ünnepek idején, ellenzék álljon, polip játékfigura, ruhájára varrható, pszichiáter megvizsgálná, raklap bogyót, vörösberényi Gizella, tervezet szerint, ehhez szükséges, eljárást irányító, nyomozást folytatják, autóstársadalmat érintő, ellenzéki párt, politikus elmondta, párt hosszú, érintett cégek, időpont egybeesik, szokásos bevásárlásnál, férje megkéri, keresztény feleség, információt megerősítette, vizsgálat első, egyik megyeszékhelyen, dolgozói létszám, áruház elfogadhatóan, szóban forgó, unió fizesse, felét azon, kormánypártok nevében, gyerekek körében, mesének köszönhetően, fény küldöttjei, isteni elme, eseményekre vonatkozó, őbelőle kikerülő, létszámfelmérése, autóstársadalmat, terroristagyanús, állampolgárságú, adóforintjaikat, megyeszékhelyen,
© 2013 TVN.HU Kft.