Belépés
Október 23. - Kara Ákos: méltó és békés megemlékezésre készülünk
... biztosítási terveket, ezekben részletezve az egyes rendezvényeken szükséges erőket, eszközöket, módszereket. Az ünnepi rendezvények biztonságos lebonyolítására a budapesti és a megyei főkapitányságokon is külön törzsek fognak működni, amelyek feladata, hogy a beérkező információkat elemezzék, értékeljék és szükség esetén módosítsák a terveket.
Bonta Imre, az Országos Meteorol...
2017-10-20 11:02:06
Szolgálati nyugdíj............
Szolgálati nyugdíj


Tele a gatya

Avagy hogyan NEM kerül politikai befolyás alá a rendőrség

A tegnapi napon a belügyminiszter a megyei főkapitányságokon keresztül elrendelte a rendőrség állományában a TELJES KÉSZÜLTSÉGET.

Június 15-től SENKI nem mehet szabadságra, senki nem csúsztathat, még a betegeket is ellenőrzik. Mindenkinek a szo...
2011-06-15 19:00:29
kaptam
...


Joszip Vragics írta:A tegnapi napon a belügyminiszter a megyei főkapitányságokon keresztül elrendelte a rendőrség állományában a TELJES KÉSZÜLTSÉGET. Június 15-től SENKI nem mehet szabadságra, senki nem csúsztathat, még a betegeket is ellenőrzik. Mindenkinek a szolgálati helyén vagy lakásán kell tartózkodnia készenlétben, azaz behívható, bevethető áll...
2011-06-10 21:59:02
Vajon miért igazoltatják a ren
... biztosa helyszíni vizsgálatot is folytatott többi között a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, a Nemzeti Nyomozó Iroda fogdájában, a fővárosi kerületi, városi kapitányságokon, megyei főkapitányságokon, illetve találkozott rendészeti szakszervezetek képviselőivel, cigány kisebbségi önkormányzatok, civil szervezetek vezetőivel.

HunHír.Hu kommentár:Azt még nem hallottuk a sz...
2008-11-11 17:16:22
1 
Címkék: Kara Ákos, Bonta Imre, Országos Meteorol, TELJES KÉSZÜLTSÉGET, Joszip Vragics, Budapesti Rendőr-főkapitányságon, Nemzeti Nyomozó Iroda, egyes rendezvényeken, ünnepi rendezvények, megyei főkapitányságokon, beérkező információkat, tegnapi napon, rendőrség állományában, szolgálati helyén, fővárosi kerületi, szakszervezetek, belügyminiszter, főkapitányságon, lebonyolítására, kapitányságokon, önkormányzatok, megemlékezésre, rendezvényeken, információkat, képviselőivel, rendezvények, készültséget, állományában, tartózkodnia, készenlétben, igazoltatják, módszereket, vizsgálatot, csúsztathat, mindenkinek, biztonságos, szabadságra, biztosítási, részletezve, szervezetek, találkozott, kisebbségi, szolgálati, elrendelte, vezetőivel, értékeljék, rendészeti, fogdájában, ellenőrzik, folytatott, eszközöket, módosítsák, hallottuk, rendőrség, keresztül, budapesti, bevethető, helyszíni, kommentár, politikai, betegeket, készülünk, szükséges, elemezzék, behívható, befolyás, terveket, országos, beérkező, feladata, kerületi,
© 2013 TVN.HU Kft.