Regisztráció  Belépés
Görbicz Anita búcsúztatója - Női kézilabda
... feltenni a kérdést, ha netán lány gyermeke is lenne a párnak, milyen keresztnevet adnának neki, vagy hogy mi volt a srácok első szava/mondata, anélkül is sejtem a választ.
A megyeszékhelyen a 2000-es évek szülöttei ugyanis alighanem az anyatejjel szívhatták magukba a női kézilabda, és vele együtt Görbicz Anita imádatát.
A meccsig még 15 perc volt hátra, az ünnepélyes búc...
2018-03-23 18:58:55
Latyak és sár a debreceni utakon
...
Fotók | Javult a hóhelyzet Hajdú-Biharban

Sokan panaszkodtak hétfőn a legnagyobb internetes közösségi oldalon arra, hogy a havazás nyomán lelassult a közlekedés a megyeszékhelyen. Hétfőről keddre virradó éjszaka újabb 2-3 centiméternyi hó hullott, majd délelőtt időnként még gyengén havazott.
Tapasztalataink szerint a hét második napján a főutakat folyamatosan...
2018-03-21 17:57:11
Kormányablak létesült a nyíregyházi vasútállomáson
... segítségét - hangsúlyozta.
Román István elmondta, az eddigi két nyíregyházi és a húsz megyei kormányablakban 2017-ben összesen 802 255 ügyet intéztek, ebből a nyíregyházi megyeszékhelyen 274 740-et.
Az új kormányablak célja a másik két nyíregyházi helyszín tehermentesítése, az ügyfelek jobb eloszlásával az ügyintézés gyorsul, így kevesebb időt kell várakozással tölteni ...
2018-03-19 17:32:09
Vége lehet a szemétdomboknak
... egy alkalom áll rendelkezésre, viszont az sokkal hatékonyabb lesz.Házhoz mennek a lomokért Szegeden Ennek oka, hogy új lomtalanítási rendszert vezetnek be a csongrádi megyeszékhelyen. Az újításról a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nkft. igazgatója, Koltainé Farkas Gabriella számolt be.
A rendszer március 15-től lépett életbe.Az újításról még tavaly döntöttek, me...
2018-03-19 16:46:22
Hóvihar - Hajdú-Bihar 29 településén nincs áram, szünetel a villamosközlekedés Debrecenben
... közlekednek, amelyek minden megállóhelyen megállnak.
A vezetékek jégmentesítésén folyamatosan dolgoznak, várhatóan vasárnap délután állhat helyre a villamosközlekedés a hajdú-bihari megyeszékhelyen. A trolibuszok dieselüzemmódban járnak a városban, az autóbuszok, különösen a város külterületein csak lassan tudnak közlekedni - tette hozzá.
Hajdú-Bihar megyét szombaton ko...
2018-03-18 10:41:12
Modern városok - Kósa: mintegy 240 milliárdból zajlanak fejlesztések Zalaegerszegen
... és konténerterminál megépítését, amelyet egybekapcsolnak a város északi ipari parkjához vezető iparvágány építésével. Ezeket a már készülő járműipari tesztpálya, illetve a zalai megyeszékhelyen jelentős fuvarozói jelenlét is indokolja - fogalmazott a tárca nélküli miniszter.
Kósa Lajos beszámolt arról is, hogy a korábban mintegy 15 milliárd forintból tervezett intermodális c...
2018-03-07 17:53:08
Horvát házat adtak át Pécsen
... berendezés megvásárlásához.
Soltész Miklós kitért arra is, hogy a nemzetiségek támogatása az elmúlt években háromszorosára nőtt az országban. Példaként említette a baranyai megyeszékhelyen működő horvát nyelvű iskolaközpontban már megvalósult fejlesztéseket, és bejelentette, hogy hamarosan átadják a Pécsi Horvát Színház új épületét.
Gugán János, az Országos Horvát Önkorm...
2018-03-05 17:52:26
Turisztikai ügynökség: jelentős beruházások kezdődnek a Balatonnál és Kaposváron
... Turisztikai szempontból a legjelentősebb település Siófok volt, amelyet Zamárdi és Balatonszemes követett, Kaposvár a 9. helyet foglalja el a somogyi top 10-es listán.
A somogyi megyeszékhelyen tavaly 22 ezer vendéget regisztráltak, ez 50 százalékos növekedés 2010-hez képest, az itt eltöltött vendégéjszakák száma átlagosan 2,3 volt.
A vezérigazgató Siófokról elmondta, ho...
2018-03-01 14:32:48
Több mint 110 millióval támogatja nagyrendezvényeit Kaposvár
... legnagyobb múltra visszatekintő programját, a Csokonai Vitéz Mihály Dorottya vígeposzának történetére alapozott Dorottya-napokat február elején nagy sikerrel rendezték meg a somogyi megyeszékhelyen.
A kétévente sorra kerülő Kaposvári Nemzetközi Assitej Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálé május 7. és 12 között lesz a városban, amelynek Fő utcája erre az időre szabadtéri szí...
2018-02-22 13:21:22
Szita: példátlanul nagy fejlesztési program zajlik Kaposváron
... kaposszentjakabi bencés apátság romterületét.
Szita Károly úgy vélte: Kaposvár erős várossá vált, mert nincs adóssága, nő a vagyona, az elmúlt 20 év adatai alapján a somogyi megyeszékhelyen még soha nem volt olyan alacsony a munkanélküliség, mint ma.
Felhívta ugyanakkor a figyelmet arra, hogy a fejlesztéseknek köszönhetően a kaposváriak jobban élhetnek, a vágyott jövőhöz...
2018-02-01 20:13:23
1 2 3 ........................78 79 ............117 118 ............155 156 157 
Címkék: Görbicz Anita, Román István, Szegeden Ennek, Szegedi Hulladékgazdálkodási Nkft, Koltainé Farkas Gabriella, Kósa Lajos, Soltész Miklós, Pécsi Horvát Színház, Gugán János, Országos Horvát Önkorm, Csokonai Vitéz Mihály Dorottya, Kaposvári Nemzetközi Assitej Gyermek-, Ifjúsági Színházi Biennálé, Szita Károly, debreceni utakon, nyíregyházi vasútállomáson, srácok első, 2000-es évek, anyatejjel szívhatták, hóhelyzet Hajdú-Biharban, legnagyobb internetes, havazás nyomán, főutakat folyamatosan, húsz megyei, nyíregyházi megyeszékhelyen, ügyfelek jobb, ügyintézés gyorsul, sokkal hatékonyabb, lomokért Szegeden, csongrádi megyeszékhelyen, rendszer március, vezetékek jégmentesítésén, hajdú-bihari megyeszékhelyen, trolibuszok dieselüzemmódban, város külterületein, város északi, zalai megyeszékhelyen, tárca nélküli, korábban mintegy, nemzetiségek támogatása, elmúlt években, baranyai megyeszékhelyen, legjelentősebb település, somogyi megyeszékhelyen, vezérigazgató Siófokról, kétévente sorra,
© 2013 TVN.HU Kft.