Regisztráció  Belépés
Csipkebogyó, hecsedli
... kioldódhasson a hatóanyag. A csipkebogyótea élénkít, oltja a szomjúságot is.

Ha a csipkebogyóteát narancslével, mézzel keverjük össze, még egészségesebb italt kortyolhatunk hidegen vagy melegen egyaránt.

Készül a csipkebogyóból likőr, pálinka is, de erős, karakteres ízét nem kedveli mindenki.

...
2017-10-04 22:13:17
Méz és fahéj
... A kapott keveréket reggel és este fogyasszuk. Rendszeres fogyasztása hatékonyan gyógyítja a krónikus ízületi gyulladást.

Epehólyag-fertőzés

Keverjünk össze egy pohár meleg vizet, két evőkanál fahéjport és egy teáskanál mézet. Rendszeresen fogyasszuk a keveréket. Ez megöli az epehólyag mikrobákat.

Koleszterin

Adj hozzá két evőkanál mézet ...
2017-07-27 05:56:49
Rozé sangria
... könnyű rozé a nyár egyik kedvelt itala, különösen fröccsnek elkészítve arat osztatlan sikert. Érdemes gyümölcsökkel is gazdagítani, mert még aromásabb, frissítőbb italt kortyolhatunk így a meleg nyári estéken.
Rozé sangria, a nyár tökéletes itala


A gyümölcsös, könnyű rozé a nyár egyik kedvelt itala, különösen fröccsnek elkészítve arat osztatlan sikert. Érd...
2017-07-24 18:59:12
Kimmy kulacs 500 ml-es
kedvelik a barátságos koalákat. A szép mintájú, ütésálló termék kiválóan tárolja a hőt, ezért minden nap magaddal viheted azt iskolába, vagy óvodába, hogy évszaknak megfelelően hideg, vagy meleg italt igyál. A kollekcióhoz tartozó füzeteket megtalálod a webshopunk kínálatában. A termék jellemzői:- Anyaga: műanyag- BPA Free termék: nem tartalmaz mérgező hatású anyagokat- Űrtartalma...
2017-07-21 21:44:08
Garay János
... mint a tenger,
Fél világra folyna;
Csak az ember szikla szíve
Benne gát ne volna!

Költő szíve mint a kék ég,
Csak malasztra nyilnék;
De a földön nincs meleg szív,
Mily vele betelnék!

Álmodom egy szebb világról,
Mint ez itt köröttem,
Melyben a föld még virágzóbb,
Szebb a nap fölöttem.

Sem szerelmem, sem h...
2017-07-21 20:00:26
Superman hőre változó bögre
ellen. A róla mintázott bögre eredeti licensszel rendelkezik. Jó minőségű kerámiából készült. Kapacitása: 325 ml. Amikor hideg ital van a bögrébe...
2017-07-20 20:51:25
Stephen King: A Setét Torony - 1. Kötet - A Harcos
... míg tett-vett; érezte a tekintetét.
- Nagy a forgalom - mondta, amikor a nő visszatért.
Hozzá sem ért az italához, csupán a poharat forgatta az ujjai között, hogy megmelegedjék.
- Virrasztunk - felelte a nő.
- Láttam az elhunytat.
- Csupa csavargó - mondta a nő hirtelen győlölettel. - Söpredék.
- F...
2017-07-03 15:50:35
Az egészségre leselkedő veszélyek nyáron
... fogyasztása, hiszen a jéghideg ital és étel érszűkületet és a vérnyomás emelkedését okozza, és a koszorúér-szűkület anginához vezethet.

Nyáron a szomj oltására a legjobb a sima meleg vagy langyos forralt víz. Ha jéghideg italt iszik, akkor alkalmanként csak másfél decilitert fogyasszon, és egy gombóc fagylaltnál ne egyen többet.

Ha szieszta közben a karját pá...
2017-06-22 10:35:31
Ahol a szivárvány földet ér
... nap múlva már a hó is hullani kezdett, egyre zordabb lett az idő. A fiú már nagyon fázott, mikor a hófödte tájon megpillantott egy kis falut.

A helyiek nagyon kedvesek voltak, meleg ruhát és forró italt adtak neki. Mikor már nem fázott, a kandalló mellett ülve kinézett az ablakon. Mindenfelé érintetlen tiszta havat látott, meg hatalmas fenyőket, melyek ágai lustán pihen...
2017-06-20 23:36:04
Egy történet a kávéról
... megértettem.
A vendégek előre kifizetnek egy vagy több kávét a saját fogyasztásukon kívül, amelyet megkaphatnak azok, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy saját zsebükből vásároljanak maguknak egy meleg italt.

Ez a kezdeményezés Nápolyból indult útjára és terjedt el a Világ számos országában. Néhány helyen nem csak kávét, hanem szendvicset vagy akár egy komplett ...
2017-06-18 18:19:23
1 2 3 ..................58 59 .........88 89 .........116 117 118 
Címkék: Garay János, Stephen King, Setét Torony, egészségre leselkedő, szivárvány földet, csipkebogyótea élénkít, csipkebogyóteát narancslével, csipkebogyóból likőr, kapott keveréket, krónikus ízületi, pohár meleg, teáskanál mézet, epehólyag mikrobákat, nyár egyik, meleg nyári, nyár tökéletes, barátságos koalákat, szép mintájú, kollekcióhoz tartozó, webshopunk kínálatában, termék jellemzői, ember szikla, földön nincs, szebb világról, róla mintázott, forgalom &#8211, poharat forgatta, ujjai között, jéghideg ital, vérnyomás emelkedését, szomj oltására, sima meleg, gombóc fagylaltnál, hófödte tájon, helyiek nagyon, kandalló mellett, vendégek előre, vagy több, saját fogyasztásukon, meleg italt, kezdeményezés Nápolyból, csipkebogyóteát, fogyasztásukon, csipkebogyóból, csipkebogyótea, kortyolhatunk, megmelegedjék, kioldódhasson, kezdeményezés, megpillantott, egészségesebb, gyümölcsökkel, rendszeresen, érszűkületet, narancslével, megkaphatnak, alkalmanként, vásároljanak, kollekcióhoz, kínálatában, győlölettel, megfelelően,
© 2013 TVN.HU Kft.