Regisztráció  Belépés
EU-csúcs - A tagállami vezetők ellenzik a csúcsjelölti rendszer automatikus alkalmazását
... világosan fogalmaz: a jelölés az Európai Tanács "független kompetenciája" az európai választások eredményének figyelembe vételével - mondta.
A résztvevők elvetették azt a javaslatot, melynek értelmében a képviselők egy részét páneurópai listákról választanák meg 2019-ben az Európai Parlamentben (EP), de a 2024-es választások előtt még visszatérhetnek a kérdésre. Elutasították...
2018-02-23 22:33:35
Hegedűs Zoltánt támogatja a hódmezővásárhelyi közgyűlés többsége
...
A tizennégy fős testületből - melynek maga Hegedűs Zoltán jelenlegi alpolgármester is tagja - a Fidesz-KDNP kilenc egyéni körzetben megválasztott képviselője tartott közös sajtótájékoztatót pénteken. Nevükben Kószó Péter alpolgármester elmondta, mindannyian Hegedűs Zoltán mögött állnak.
A politikus úgy fogalmazott, Hódmezővásárhelynek nyugodt fejlődésre és nem politikai ...
2018-02-23 15:52:29
EU-csúcs - Megkezdődött az uniós állam- és kormányfők informális csúcstalálkozója Brüsszelben
... az intézményi kérdésekről.
Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke közölte, első napirendi pontként az Európai Parlament megváltozó összetételéről lesz szó. Szerinte az EP javaslata, melynek értelmében 751-ről 705-re csökkentenék a képviselők számát, jól tükrözi a demográfiai változásokat, a fennmaradó helyeket pedig a jövőbeli bővítésekre tarthatnák fenn.
A második napire...
2018-02-23 13:02:36
Román nyelvű hirdetésekkel is keresi leendő diákjait a nagybányai Németh László Gimnázium
... tanított - magyar óvodai csoportok és elemi iskolai tagozat kezdte el működését. Váradi Izabella igazgató akkor úgy nyilatkozott, hogy a felújítás csak az első lépése annak a stratégiának, melynek révén az iskola a térség szórványközpontjává válik.
Nagybánya önálló magyar iskolája 1998-ban alakult három különböző tanintézetben működő magyar tagozat összevonásával. Az iskola f...
2018-02-23 10:41:35
Magyar Parasport Napja - Megvalósult a "fordított oktatás"
... tanítják a szüleiket, a családjukat.
Szabó László, az MPB elnöke ehhez kapcsolódva elmondta: országszerte több mint 400 iskola kapcsolódott be a Lélekmozgató elnevezésű programba, melynek során a diákok a testnevelés órák keretében kipróbálhatták a para-csapatsportágakat és megnézhették a Lehetetlen határán című dokumentumfilmet, amely öt sikeres magyar parasportoló élettörté...
2018-02-23 09:21:27
Mit jelentenek a laboreredmények?
... normálértéke felnőtteknél 3,3-6,5 mg/24 óra.

2. A vérvizsgálat eredményeinek magyarázata

Alfa-1-antitripszin (AAT): Az alfa-1-antitripszin egy vérben keringő fehérje, amelynek alacsony szintje tüdő- és májbetegségekre utal. A normálértéke a laboratóriumban alkalmazott módszertől függ.

Vércsoport-meghatározás (AB0): Minden olyan esetben elvégzik, am...
2018-02-23 07:37:55
A kék rózsa
... rózsát, a hamvasszirmút!
a szűz csodát, a meztelent!
Az éjfél kibomló haját,
halottak élő sóhaját,
mely boszorkák szemére leng...
fagyott tüzét a gyűlöletnek,
melynek méhe a szerelem...
Én a kék rózsát keresem!
a kék rózsát! a fényeset!
a lengőt és a mozdulatlant.
Keresem jaj, halálraváltan
télen és nyáron szüntelen
a sze...
2018-02-22 23:52:08
Halasi Tamás: Így múlik el
Halasi Tamás: Így múlik el

A lélek lágyan hulló téli csapadék,
melynek lebegő pihéi letelepednek,
ha tiszta a lég, friss kék, mint hűvös nyakék,
cudar fergetegtől menedékre lelnek.

A gerinces létednek tetőzik sorsa,
mint lecsúszott hó a bordás cserepeken,
egyszer az orkán torka porladón fújja,
máskor a fagy marka roskasztja ...
2018-02-22 12:26:34
A Reg-enor kúra alatt ajánlott minta-étrend
... salátát.
************************************ ***
A Regenor diétát mindenképpen csak az kezdje el, aki elegendő elszántságot, kitartást, hitet, motivációt érez magában arra, hogy hónapokig egy teljesen új étrend szerint étkezzen, melynek nem részei a tejtermékek, olajok, édességek, gyümölcsök és az alkohol sem!
************************************ **
Mintaétrend:...
2018-02-22 10:24:05
Petra romváros Jordániában.
... romvárosba és a köpenye alatt elrejtett papírlapokra lerajzolnia az épületet, így került újra napvilágra Petra, a sziklafalakba vágott, monumentális, hellenisztikus sírjairól ismert romváros, amelynek nagy része még manapság is feltárásra vár.


Petrát lakói, a no...
2018-02-21 21:37:09
1 2 3 ..........2066 2067 .....3099 3100 .....4131 4132 4133 
Címkék: Hegedűs Zoltánt, Németh László Gimnázium, Magyar Parasport Napja, Halasi Tamás, Európai Tanács, Európai Parlamentben, Hegedűs Zoltán, Nevükben Kószó Péter, Donald Tusk, Európai Parlament, Váradi Izabella, Szabó László, tagállami vezetők, csúcsjelölti rendszer, hódmezővásárhelyi közgyűlés, uniós állam-, nagybányai Németh, európai választások, résztvevők elvetették, részét páneurópai, 2024-es választások, intézményi kérdésekről, képviselők számát, demográfiai változásokat, fennmaradó helyeket, jövőbeli bővítésekre, második napire, felújítás csak, első lépése, testnevelés órák, vérvizsgálat eredményeinek, vérben keringő, laboratóriumban alkalmazott, szűz csodát, éjfél kibomló, lélek lágyan, gerinces létednek, bordás cserepeken, orkán torka, fagy marka, köpenye alatt, sziklafalakba vágott, csúcstalálkozója, dokumentumfilmet, visszatérhetnek, laboreredmények, májbetegségekre, laboratóriumban, összevonásával, alpolgármester, kipróbálhatták, összetételéről, hellenisztikus, hirdetésekkel, kompetenciája,
© 2013 TVN.HU Kft.