Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Babis: ha Berlin és Bécs lezárja határait, Prága követni fogja példájukat
... ellenőrizni fogjuk a határátkelőket és a határokat" - hangsúlyozta Babis.

Emlékeztetett: Csehország azt szeretné, ha Európa a kontinensen kívül hozna létre gyűjtőtáborokat a menekültek számára. Az Európai Unió déli államait, amelyekre a legnagyobb migrációs nyomás nehezedik, a többi tagállamnak segítenie kellene.
Csehországot eddig a migrációs probléma gyakorlatil...
2018-06-22 19:03:29
V4-Ausztria - A migráció és az uniós költségvetés volt a téma a parlamenti elnökök találkozóján
... tanácskozást követően az MTI-nek elmondta: a korábbi, migrációval kapcsolatos, a nemzetek biztonságát szem előtt tartó álláspont megerősítése mellett arról tárgyaltak, hogy szükség lenne a menekültek és a gazdasági bevándorlók kilétét meghatározó szűrőállomások felállítására az unió határain kívül.
Közölte: a 2021 és 2027 közötti időszak költségvetése a visegrádi országok meg...
2018-06-22 15:32:57
Putyin fogadta az ENSZ és az ET főtitkárát
... maradt.
António Gute...
2018-06-20 20:52:15
Merkel: a német bűnügyi statisztika magáért beszél
... a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnöke. Kiemelte, hogy továbbra is nagy a terrorveszély, bármikor történhet terrortámadás.
Horst Seehofer atöbbi között arról is szólt, a menekültek körében is csökkent a bűnözés. A lehetséges okokról kérdésre válaszolva azt mondta, hogy pontos képet akkor lehet alkotni, ha a fejlemény trenddé erősödik. Az valószínűnek tűnik, hogy a rend...
2018-06-19 22:13:20
EU-csúcs - Megegyezés születhet a menedékkérelmek elbírálására szolgáló központok EU-n kívüli felállításáról
... platformokat állítanának fel az EU határain kívül, ahol a hatóságok szakemberei az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságával együttműködve gyorsan különválaszthatnák a nemzetközi védelemre szoruló menekülteket az Európába tartó gazdasági bevándorlóktól, utóbbiakat pedig visszaküldhetnék hazájukba.
A cikk szerint a javaslat célja a migrációt és menedékjogot övező "akut politikai válsá...
2018-06-19 17:26:26
Illegális bevándorlás - Merkel: Németország együtt akar működni Olaszországgal a migráció problémájának megoldá
... őrség megerősítéséhez.
Hozzátette, hogy a Nemzetközi Migrációs Szervezettel (IOM) és az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságával (UNHCR) együttműködve javítani kell a Líbiában tartózkodó menekültek helyzetét, így arról a kérdésről is tárgyalni kell, hogy "adott esetben már ott végezzenek el menedékjogi eljárásokat".
Angela Merkel elmondta, hogy Berlin és Róma között teljes az e...
2018-06-18 21:03:05
Dmitry Glukhovsky - Metró 2033
... aki a vándorfilozófusra
emlékeztetett, de amikor egy pillanatra megállt, Artyom rögtön rájött, hogy
tévedett.
Az alagútba nem csak ő igyekezett bejutni - a peronról megmenekültek több
mint fele ugyanehhez a kijárathoz rohant. A vonalszakasz rémült kiáltásoktól és
dühös ordításoktól volt hangos, valaki hisztérikusan zokogott. Itt is, ott is
lámpák gyul...
2018-06-18 12:16:23
Márpedig mi befizető ország leszünk! Mindjárt
... Tudjuk, hogy több tízezer felnőtt kísérő nélküli kiskorú van valahol az Európai Unióban. Nagyon sokan Szíriából jöttek. Ők nem gazdasági kivándorlók. Ők gyerekek, akik háborús övezetből menekültek, és az út során vagy meghaltak a szüleik, vagy valami történt velük. Az ő oktatásukat, iskoláztatásukat biztosítani kell. Hiszen fiatalok, jól szocializálhatók, egy társadalom hasznos ta...
2018-06-17 05:39:08
Összekapott Merkel és Seehofer a menekültek miatt - közel a
Összekapott Merkel és Seehofer a menekültek miatt - közel a szakítás?

Elmérgesedett csütörtökön Angela Merkel német kancellár és belügyminisztere, Horst Seehofer vitája a menekültügyi szabályozásról, az egyre súlyosabb konfliktus miatt megszakították a szövetségi parlament (Bundestag) ülését, és sajtóértesülések szerint a belügyminiszter kilátásba helyezte, hogy a kormán...
2018-06-14 19:48:07
Új nemzeti integrációs akciótervet készít a német kormány
... menekültügyért felelős államminisztere kiemelte, hogy az új akciótervben össze kell rendezni a szövetségi kormány valamennyi tevékenységét, kezdeményezését és elképzelését, a menedékkérőkre, menekültekre és a migrációs hátterű emberekre vonatkozó programokat egyaránt.
"Meg kell erősítenünk az összetartást, hogy kifogjuk a szelet a populisták és mindazok vitorlájából, akik usz...
2018-06-13 22:18:03
1 2 3 ................216 217 ........324 325 ........431 432 433 
Címkék: Dmitry Glukhovsky, Összekapott Merkel, Európai Unió, António Gute, Keresztényszociális Unió, Horst Seehofer, ENSZ Menekültügyi Főbiztosságával, Nemzetközi Migrációs Szervezettel, Angela Merkel, Európai Unióban, uniós költségvetés, parlamenti elnökök, német bűnügyi, menedékkérelmek elbírálására, migráció problémájának, menekültek miatt, német kormány, kontinensen kívül, menekültek számára, legnagyobb migrációs, többi tagállamnak, migrációs probléma, nemzetek biztonságát, gazdasági bevándorlók, unió határain, visegrádi országok, menekültek körében, lehetséges okokról, fejlemény trenddé, valószínűnek tűnik, hatóságok szakemberei, nemzetközi védelemre, cikk szerint, javaslat célja, pillanatra megállt, peronról megmenekültek, kijárathoz rohant, vonalszakasz rémült, társadalom hasznos, menekültügyi szabályozásról, egyre súlyosabb, szövetségi parlament, belügyminiszter kilátásba, szövetségi kormány, migrációs hátterű, szocializálhatók, iskoláztatásukat, sajtóértesülések, belügyminisztere,
© 2013 TVN.HU Kft.