Regisztráció  Belépés
Az Istenanya tekintetének ajándéka Csíksomlyón
...2018. május 19. szombat 16:42
Marian Adam Waligóra pálos szerzetes, a częstochowai Jasna Góra-i pálos kolostor házfőnöke volt az idei csíksomlyói búcsú szónoka a Kis- és Nagysomlyó-hegy közötti hegynyergen május 19-én.
Az ünnepi szentmisét Jakubinyi György, a Gyulafehérvári Római Katolikus Főegyházmegye érseke, Varga Lajos, a Váci Egyházmegye segédpüspöke, Tamás József cs...
2018-05-20 22:12:08
Ferenc pápa: Mennyire jót tenne, ha mindennap ......
Ferenc pápa: Mennyire jót tenne, ha mindennap befogadnánk az élet-helyreállítót!
2018. május 20. vasárnap
Május 20-án a Szentatya a Szent Péter-bazilikában mutatott be ünnepi szentmisét. Homíliájában a Szentlélek életet megváltoztató erejéről beszélt, és annak szükségéről, hogy állandóan befogadjuk az életünkbe a megújulást, fiatalságot, erőt, békét hozó Lelket.
Fe...
2018-05-20 22:00:45
Reviczky Gyula - Május
... a bajok, a veszteségek,
Mikor a gyönyörű május van itt,
Mikor a békák brekkekéznek.

Erdő, mező, ég, föld úgy csalogat,
Mint nevető lány ünneplő ruhában.
Ó, mennyi kéj van, inger és gyönyör
Pacsirtadalban, illatos virágban.

Tavasz! Tavasz! Te földünk mosolya,
Ki az egész világot megigézed!...
S mégis van büzhödt, piszkos pocs...
2018-05-20 21:12:22
Egyre gyakrabban

Egyre gyakrabban rajtad felejtem a szemem, rengetegszer rajtakapom a gondolataimat nálad. Kívánom a közelségedet, és szeretnék minél közelebb kerülni hozzád. Az előbb néztelek, majd megérintettelek, és rémülten éreztem, mennyire vágyom rád.
Vavyan Fable
...
2018-05-20 20:00:46
Pünkösd
... Krisztus drága jelleméről.
Óh, ha még egyszer átélhetnénk az utolsó három esztendőt! - gondolták milyen másként cselekednénk! Ha a Mestert csak még egyszer viszontláthatnánk, mennyire igyekeznénk szeretetünket kimutatni és éreztetni Vele! Mennyire fájt a szívük, hogy hitetlenségükkel, bántó szavaikkal és cselekedeteikkel szomorították Őt! Az a gondolat azonban vigaszt n...
2018-05-20 16:24:27
Ajkán beszántották a focipályát! - Végül is, a rengeteg stadiont így is lehet hasznosítani, nem igaz...?
Pedig a Hungaroring körül szaladgáló ribik, még adót sem fizetnek....:D De ellenben a szállodákban duplafeláras a Magyar Futam hétvégéje. Hogy ez mennyi plössz? Bevallom fogalmam sincs de nem deficitesek a szállodák olyankor, az biztos.

...
2018-05-20 12:13:57
Kryon – A leggyakrabban felmerülő kérdések
... kialakítva, hogy ő legyen az utolsó személy, aki az életedbe bonyolódik!

Honnan tudhatod, mi a megfelelő lépés egy ilyen találkozás során?

Figyeld a szinkronicitást, és hogy mennyire olajozottan követik egymást az események. Ha zűrzavaros helyzet alakul ki, miközben újra kapcsolatot akarsz létrehozni ezzel a személlyel, nyilvánvalóan nem ez a megfelelő út!...
2018-05-20 11:45:33
Láttál-e már duplahajtóműves UFO-t?
JN olvasd vissza a válaszokat és az arra adott válaszaimat....Ha sikerül értelmezni, akkor rájössz, hogy felesleges duzzogni....:D Az, hogy mennyire vagyok komoly, vagy komolytalan, az helyzetfüggő. Ez a kép maga egy komolytalan dolog, de alkalmas az emberi fantázia beindítására.

Ez egy autóból készített kép, ami ugye közel sem biztos, hogy üvegablakkal bír. Amúgy egy b...
2018-05-20 10:55:26
Ettől lejjebb neked már tényleg nincs!
... András vezette NAV az elmúlt évben csaknem hat hónapon keresztül vizsgálódott a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) budapesti irodájában, és annak fényében különösen, hogy a szervezet valamennyi éves beszámolója, és minden tevékenysége nyilvános, elérhető.

Ordas, hétmérföldes hazugság ez annak fényében is, hogy a Stop Soros nevű szégyenletes, törvénycsomagnak keresztelt...
2018-05-20 10:15:23
Tallóztam
A paradicsom gyógyító hatású, mégpedig antioxidánsának, a likopinnak köszönhetően. Jót tesz a szívnek, és véd bizonyos rákfajták ellen, de ez csak akkor működik, ha ipari mennyiségben fogyasztjuk. Egyedülálló jelenség, hogy nem a nyers, hanem a főzött paradicsomban több a likopin, mert hő hatására szabadul fel - ezért magas ennek a vegyületnek az aránya a ketchupban.

...
2018-05-20 09:01:26
1 2 3 ...............4644 4645 ........6966 6967 .......9287 9288 9289 
Címkék: Reviczky Gyula, Marian Adam Waligóra, Jasna Góra-i, Jakubinyi György, Gyulafehérvári Római Katolikus Főegyházmegye, Varga Lajos, Váci Egyházmegye, Tamás József, Szent Péter-bazilikában, Vavyan Fable, Magyar Futam, Nyílt Társadalom Alapítványok, Stop Soros, rengeteg stadiont, leggyakrabban felmerülő, częstochowai Jasna, idei csíksomlyói, ünnepi szentmisét, gyönyörű május, békák brekkekéznek, egész világot, gondolataimat nálad, előbb néztelek, utolsó három, szállodákban duplafeláras, szállodák olyankor, utolsó személy, életedbe bonyolódik, megfelelő lépés, ilyen találkozás, arra adott, komolytalan dolog, emberi fantázia, autóból készített, elmúlt évben, szervezet valamennyi, paradicsom gyógyító, likopinnak köszönhetően, főzött paradicsomban, törvénycsomagnak, cselekedeteikkel, hitetlenségükkel, szinkronicitást, antioxidánsának, duplahajtóműves, megérintettelek, gyulafehérvári, pacsirtadalban, főegyházmegye, leggyakrabban, gondolataimat, paradicsomban, szeretetünket, nyilvánvalóan, megváltoztató,
© 2013 TVN.HU Kft.