Regisztráció  Belépés
Tallóztam
... ,,rossz" koleszterin sokkal hasznosabb, mint tartják. A koleszterinszint megemelkedésének oka a testben a krónikus és nem szándékos dehidratáció és az ebből származó elégtelen mennyiségű vizelettermelődés.
A dehidratáció egy koncentrált, savas irányba tolódott vért eredményez, ami még dehidratáltabbá válik, mialatt áthalad a tüdőn és eléri a szívet - ez a lég...
2018-04-26 04:18:14
Az egészségre is veszélyes az ilyen csomagolás: nemcsak a
... szabadulunk meg tőlük gyorsan, sőt. Több száz évbe is beletelik, amíg a műanyagok lebomlanak - addig viszont jelentős pusztítást végeznek élő környezetünkben.

Elképesztő mennyiségű műanyag hulladék keletkezik

Minden évben csak Európában 25 millió tonna keletkezik, melynek mindössze 30%-át hasznosítják újra, 8 millió tonna pedig egyenesen az óceánokba é...
2018-04-25 22:02:58
Dr. Henry Bieler: Ételben az orvosság
... természet úgy próbálja várandósságkor az anya vérét megtisztítani, hogy a mérgeket a magzat testébe tereli. Emiatt az elsőszülött a legszennyezettebb. Koncentrációtól függően a nagy mennyiségű fehérjesav korai rákot, vérrákot (leukémia), később reumát (pl. szívbillentyű zavarral), gyerekbénulást, bőrbetegségeket, mandulagyulladást, szamárköhögést okozhat.

Kanyaró
*...
2018-04-25 21:45:52
20 érdekes tény a kutyákról
... ősz végére tehető.

Vajon egészségügyi problémái vannak?
Bizony néhány egészségügyi gond, mint például a bőrbetegségek (ótvar, rühesség) vagy bizonyos rákfajták jelentős mennyiségű szőrhullással járnak.

Vajon túl stresszes?
Könnyen lehet, hogy a tú...
2018-04-25 21:40:33
FC Barcelona: kulacs - 500 ml, kék


A FC Barcelona: kulacs - 500 ml, kék leírása:A legnagyobb sportolók mind tudják, milyen fontos a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel. Igyál te is rendesen, kedvenc focicsapatod logójával díszített FC Barcelonás kulacsodból. A legjobb, hogy bárhová magaddal vih...
2018-04-25 20:56:39
Szellemcsaládok
... asztrál- és szellemi részről egyaránt. Ő élete nagy részét fogyatékosként tölti, zárt intézetben. Mondanom sem kell, hogy a lelki osztódás korántsem úgy történik, hogy nagyjából egyenlő mennyiségű lélektest jut az egyes személyekbe, lévén a Föld egy sötét világ. A mai korszakokban, az emberi demográfiai robbanás oka részben a fentebb vázolt stratégia.

Vannak aztán olyan...
2018-04-25 20:47:07
Amit a magnéziumról tudni kell
...
- cukorbetegség,
- zavartság, szorongás.

Mikor nő meg a szervezet magnéziumigénye?
Magas fizikai igénybe vétel esetén, terhesség vagy szoptatás alatt. ...
2018-04-25 12:02:15
Novum kockás spirál füzet A/4 60 lapos
úgy nap, hogy ne kellene legalább egy kockás füzetet bepakolni a táskába. A nagyalakú spirál füzetek legnagyobb előnye, hogy rengeteg hely van bennük és jól áttekinthetőek. Mivel nagy mennyiségű tananyag belefér, ezért valószínű, hogy nem gyakran kell cserélni őket és ez megkönnyíti a visszalapozgatást, amikor szükségünk van egy-egy régebbi jegyzetünkre.A Novum füzetcsalád remek á...
2018-04-25 07:57:50
Májbetegségek megelőzése és a májműködés javítása
... táplálékok metabolizálásában és tehermentesíteni tudják a májat. A benne lévő C-, B1-vitaminok, illetve a magnézium és kálium segít a gyulladás csökkentésében.

A kurkuma nagy mennyiségű kurkumint tartalmaz, amely szintén eredményesen lecsökkenti a gyulladást, támogatja a májat, a veséket és az epetermelést is a hatékonyabb emésztés érdekében.
Forrás : http://...
2018-04-24 22:22:30
Tallóztam
... esetben is szakorvos véleményére van szükség.

6. Túlzott éhségérzet

Mikor a vérben lévő cukorszint csökkeni kezd, a szervezet úgy értékeli, hogy nem jutott kellő mennyiségű táplálékhoz, így glükózt követel magának, hogy a sejtek megfelelően tudjanak működni.

7. Fáradékonyság, ingerültség

Mikor a vércukorszint magas, ez sok esetben fáradé...
2018-04-24 19:57:55
1 2 3 ...................956 957 ..........1434 1435 ..........1912 1913 1914 
Címkék: Henry Bieler, ilyen csomagolás, magnéziumról tudni, májműködés javítása, koleszterinszint megemelkedésének, ebből származó, szívet &#8211, műanyagok lebomlanak, anya vérét, magzat testébe, nagy mennyiségű, legnagyobb sportolók, megfelelő mennyiségű, lelki osztódás, egyes személyekbe, sötét világ, emberi demográfiai, fentebb vázolt, szervezet magnéziumigénye, kockás füzetet, nagyalakú spirál, benne lévő, gyulladás csökkentésében, kurkuma nagy, hatékonyabb emésztés, vérben lévő, sejtek megfelelően, vércukorszint magas, koleszterinszint, thinkstockphotos, megemelkedésének, tehermentesíteni, szellemcsaládok, magnéziumigénye, dehidratáltabbá, folyadékbevitel, környezetünkben, bőrbetegségeket, koncentrációtól, áttekinthetőek, gyerekbénulást, várandósságkor, csökkentésében, szamárköhögést, fogyatékosként, megtisztítani, cukorbetegség, fáradékonyság, májbetegségek, vércukorszint, szőrhullással, bőrbetegségek, szívbillentyű, egészségügyi, magnéziumról, jegyzetünkre, dehidratáció, korszakokban, eredményesen,
© 2013 TVN.HU Kft.