Regisztráció  Belépés
Elképesztő tények, amiket nem tudtál az ókori Egyiptomról
... születtek a gazdag társadalmi rétegek tagjai között.

11. A férfiak is sminkelték magukat

Egyiptomban a férfiak és a nők egyaránt viseltek smi...
2018-07-19 10:14:18
]Szabó Gyuri bácsi úgy irtja a parlagfüvet, hogy teát készít
... természetgyógyász és a híres bükki füvesember szerint. Szabó Gyuri bácsi jó szívvel javasolja a növényből készült tea fogyasztását, és előadásain mindig elmondja:

A parlagfűben nagy mennyiségben található B37 vitamin, és a kevésbé ismert P2 vitamin. Ásványi anyagokban gazdag, sok vasat, rezet és káliumot tartalmaz, ezen kívül enzimeket és nyomelemeket. Gyógyítja az emé...
2018-07-18 17:19:06
Ödéma megszüntetése - természetes módszerekkel
... antioxidánsokban bővelkedő fokhagyma kiváló természetes gyógymód ödéma esetén. Rágcsáljon el 2-3 gerezd fokhagymát a tünetek csökkentése céljából.

Ananász
Az ananász nagy mennyiségben tartalmaz klórt, ami segít a veséknek a fölösleges folyadék és méreganyagok eltávolításában. Fogyasszon friss ananászt!

Ha ödémában szenved, csökkentse a napi só bevitelt,...
2018-07-16 14:29:03
..gondolatok...
... érzet illat kialakulásában. ami azt a bizonyos tiszta illatot okozza, az ózon. Az ózonmolekula (O3) a széteső oxigénmolekulák (O2) hármasával összeálló atomjaiból alakul ki. Nagyobb mennyiségben éles, szúrós szaggal jár, magas koncentrátumban életveszélyes, kisebb mennyiségben azonban a kellemes eső utáni illat egyik okozója, különösen nagy vihar után.
...
2018-07-15 14:52:16
Pisztácia az egészséges sörkorcsolya
... egyéb jó tulajdonsága mellett azt is érdemes figyelembe kell venni, hogy a pisztácia energiatartalma igen magas, száz grammja 557 kcal (2332 kJ) energiát tartalmaz, ezért túl nagy mennyiségben nem tanácsos fogyasztani, mert az felérne egy hízókúrával. Abból azonban semmi baj nem lehet, ha 8-10 szemet naponta rendszeresen elrágcsál belőle.
Érdekességek

A pisztácia f...
2018-07-14 15:29:15
A körömvirágról
... gasztronómia (ételek színezésére, ízesítésére ) és a kozmetikai ipar is felhasználja.

Mi található a gyógynövényben?
A körömvirág gazdag illóolajokban, emellett jelentős mennyiségben tartalmaz flavonoidokat, karotinoidokat, poliszacharidokat, szabad triterpéneket és szaponinokat is, továbbá E-vitamint. A körömvirág antimikrobiális hatásáért az illóolaj felel.
...
2018-07-14 12:16:41
Ezért egyél sárgadinnyét !
... számtalan jótékony hatással is rendelkezik. Most összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

Gazdag vitaminforrás

A sárgadinnye azokat a vitaminokat tartalmazza nagy mennyiségben, amelyre minden nap szükségünk van. Többek között megtalálható benne az A-, B1-, B2- és a C-vitamin is. Így a nyári fertőzések megelőzésére is kiváló. Ráadásul arról sem szabad elfe...
2018-07-13 14:13:02
Szép napot mindenkinek!
... érzet illat kialakulásában. ami azt a bizonyos tiszta illatot okozza, az ózon. Az ózonmolekula (O3) a széteső oxigénmolekulák (O2) hármasával összeálló atomjaiból alakul ki. Nagyobb mennyiségben éles, szúrós szaggal jár, magas koncentrátumban életveszélyes, kisebb mennyiségben azonban a kellemes eső utáni illat egyik okozója, különösen nagy vihar után.

https://ww...
2018-07-12 09:01:28
Szénanátha - Allergia
... szénanátha kezelésére hagyományosan olyan méz fogyasztását javasolták őseink, amit azon a környéken gyűjtöttek a méhek, ahol a beteg él.

Ennek azt a magyarázata, hogy a méz kis mennyiségben tartalmazza azt a virágport is, amire az illető immunrendszere reagál. Fontos dolog, hogy az ilyen célra használt méznek szűretlennek kell lennie és nem szabad sugárkezelést kapnia.|...
2018-07-11 07:09:01
Érdekesség
... eltávolítását is jelenti a szervezetből, amelyek hatással lehetnek az adott szervekre, és magára az egész testre is.

Valóban szükséges a méregtelenítés? Röviden, igen. Nagy mennyiségben találkozunk szennyező anyagokkal mindennap, mely megnehezíti a szervezet méregtelenítési erőfeszítéseit, és ha ezek a méreganyagok nem hagyják el a testünket, jóval érzékenyebbek leszünk...
2018-07-10 21:32:36
1 2 3 ................597 598 ........895 896 .........1193 1194 1195 
Címkék: Szabó Gyuri, ókori Egyiptomról, egészséges sörkorcsolya, gazdag társadalmi, híres bükki, növényből készült, parlagfűben nagy, kevésbé ismert, tünetek csökkentése, ananász nagy, fölösleges folyadék, bizonyos tiszta, széteső oxigénmolekulák, pisztácia energiatartalma, kozmetikai ipar, körömvirág gazdag, körömvirág antimikrobiális, illóolaj felel, legfontosabb tudnivalókat, sárgadinnye azokat, vitaminokat tartalmazza, nyári fertőzések, környéken gyűjtöttek, illető immunrendszere, ilyen célra, adott szervekre, egész testre, szervezet méregtelenítési, antioxidánsokban, energiatartalma, koncentrátumban, oxigénmolekulák, összegyűjtöttük, antimikrobiális, méregtelenítési, eltávolításában, kialakulásában, karotinoidokat, gyógynövényben, erőfeszítéseit, immunrendszere, méregtelenítés, eltávolítását, körömvirágról, vitaminforrás, illóolajokban, életveszélyes, érzékenyebbek, megszüntetése, hagyományosan, triterpéneket, sugárkezelést, flavonoidokat, mennyiségben, tulajdonsága, sörkorcsolya, ózonmolekula, gasztronómia,
© 2013 TVN.HU Kft.