Regisztráció  Belépés
FONTOS! A laborvizsgálati eredmények magyarázata



FONTOS! A laborvizsgálati eredmények magyarázata - KÖZÉRTHETŐEN!



Élet-stílus



A laboreredmények egy átlagembern...
2017-06-25 15:30:09
Mire figyeljünk fagyizáskor
... minőségű alapanyagokkal dolgozzon!
Ha porból készíti a fagylaltot, tartsa be a terméken szereplő használati utasításokat!
Az elkészült fagylaltot mélyhűtőben tárolja. Ha nagyobb mennyiséget készít, csak annyit vegyen ki a mélyhűtőből amennyit azonnal el is fogyaszt!
Ha a fagylalt megolvadt, ne fagyassza újra!
Fagylaltkészítés közben fontos a kéz tisztasága!...
2017-06-23 14:36:01
Riasztás! Kitörhet a Kárpát-medence egyetlen ......
Riasztás! Kitörhet a Kárpát-medence egyetlen még működő vulkánja.

Megmérték a szén-dioxid kiáramlását a Kárpát-medence legfiatalabb vulkánjának a Csomád-hegység területén az MTA-ELTE Vulkanológiai Kutatócsoport munkatársai - számol be honlapján a Magyar Tudományos Akadémia. A Csomád-hegység. A kutatók szerint az itt szunnyadó vulkán kitörhet még. Archív • Fo...
2017-06-22 08:36:49
Júniusi zöldségfélék
... nyersen. Az uborka különleges tulajdonsága, hogy rengeteg vizet tartalmaz. Gazdag K-, és C-vitaminban, valamint káliumban. Vasból, magnéziumból, foszforból és B-6-vitaminból is nagyobb mennyiséget vihetünk be a szervezetünkbe az uborka fogyasztásával. Az uborkát nyersen salátába fogyasszuk, de savanyú és kovászos uborkát sem kell senkinek bemutatni.

Paradicsom
para...
2017-06-20 16:40:55
Érdekesség
Soha ne válassz ilyen dezodort!


Itt a nyár, a jó idő, így egyre fontosabbá válik az izzadás megszelídítése, hiszen senki nem szereti az izzadt, kellemetlen szagokat! Bármennyire is hétköznapi tevékenység a dezodorálás, mégis keveset tudunk róla. Néhány fontos tipp, amit érdemes megszívlelni!

1. Ne válassz alumíniumsóval készült terméket!

Az al...
2017-06-20 13:50:47
Néhány nap múlva megváltoznak a kenyér összetevői


Az egészséges táplálkozást tekintve mindenképpen jó hír.

Olyan változások jönnek a hazai kenyerek világában, aminek az egészséges táplálkozás hívei bizonyára örülnek majd. A Magyar Élelmiszerkönyv kenyerekre vonatkozó új előírásai 2017. június 22-én...
2017-06-19 21:55:04
Milyen gyümölcsöket ehetnek a diabéteszesek?
A diabéteszesek könnyen elcsábulnak nyáron a gyümölcsszezon idején. Nem kell megvonnunk maguktól a nyári gyümölcsöket, ha az orvos előírásokat betartják.
Az egész nyárra előírt mennyiséget befolyásolja a cukorbetegség típusa, az inzulinos vagy gyógyszeres kezelés, az életkor, a testtömeg és a fizikai aktivitás.
Figyelembe kell venni, hogy a gyümölcsöknek más-más a szénhi...
2017-06-19 18:00:51
Pékszövetség: nem drágulnak a kenyerek az összetétel változása miatt
...
A Magyar Élelmiszerkönyv kenyerekre vonatkozó új előírásai csütörtökön lépnek hatályba. A rozskenyerekben például az eddigi 40 százalékról 60 százalékra kell növelni a rozstartalmat, a rozsos kenyérnél pedig 15,1 százalékról 30 százalékra kell emelni a rozstartalmat. A legnagyobb változás a teljes kiőrlésű kenyereknél várható, június 22. után csak azokat a termékeket lehet te...
2017-06-19 17:39:58
A meggy-szezonban mi mást is süthetne
... szegfűszeg-őrölt fahéj,
1 csomag vaníliás cukor

Elkészítése

A meggyet a hozzávalókkal megpároljuk és hagyjuk kihűlni. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és a fele mennyiséget kivajazott tepsibe nyomkodjuk. Meghintjük vékonyan zsemlemorzsával, rátesszük a tölteléket és ismét meghintjük zsemlemorzsával.

A tészta másik feléből vékony rudakat s...
2017-06-18 16:57:39
AZ EMBEREK 70 % -a ebbe a tévedésbe hal bele
... szabad hosszú ideig megterhelő fizikai munkát végezni, és az étkezés módját, mértékét, arányait is szem előtt kellene tartani. Az emberek 70 százaléka azért hal meg, mert túl nagy mennyiséget fogyaszt bizonyos élelmiszerből, ami miatt ízületi panaszok, fekélyek, szívproblémák, agyvérzés, különböző daganatos betegségek, érelmeszesedés alakul ki. Éppen ez késztetett arra, ho...
2017-06-17 16:15:41
1 2 3 .................414 415 ........621 622 .........827 828 829 
Címkék: MTA-ELTE Vulkanológiai Kutatócsoport, Magyar Tudományos Akadémia, Gazdag K-, Magyar Élelmiszerkönyv, laborvizsgálati eredmények, kenyér összetevői, összetétel változása, terméken szereplő, elkészült fagylaltot, mélyhűtőből amennyit, fagylalt megolvadt, szén-dioxid kiáramlását, kutatók szerint, uborka különleges, uborka fogyasztásával, uborkát nyersen, izzadás megszelídítése, egészséges táplálkozást, hazai kenyerek, egészséges táplálkozás, diabéteszesek könnyen, gyümölcsszezon idején, nyári gyümölcsöket, orvos előírásokat, egész nyárra, cukorbetegség típusa, inzulinos vagy, fizikai aktivitás, gyümölcsöknek más-más, rozskenyerekben például, rozsos kenyérnél, legnagyobb változás, teljes kiőrlésű, termékeket lehet, hozzávalókkal megpároljuk, tészta hozzávalóit, fele mennyiséget, tészta másik, étkezés módját, fagylaltkészítés, élelmiszerkönyv, rozskenyerekben, zsemlemorzsával, laboreredmények, laborvizsgálati, alapanyagokkal, gyümölcsszezon, alumíniumsóval, megszelídítése, szervezetünkbe,
© 2013 TVN.HU Kft.