Regisztráció  Belépés
Gázipari egyesület: veszélyesek az illegálisan töltött, záró fólia nélküli gázpalackok
...
Tájékoztatásuk szerint a záró fólián szereplő PB-gázforgalmazónak garantálnia kell a palackban lévő gáz korrekt mennyiségét, szabványnak megfelelő minőségét és a palack biztonságos felhasználhatóságát, ugyanakkor a záró fólia nélküli palackoknál a töltést végző ismeretlen és ez a garancia nem áll fenn.
Kiemelték, hogy Békés megyébe az illegálisan töltött palackok között ...
2018-03-19 11:11:17
Szakértő: a D-vitamin hiány veszélyes
... fel, ezért nagyobb a kockázata például a csonttörésnek, a csontbetegségeknek és a tumoros megbetegedéseknek - hangoztatta.
Ez nem dietetikai probléma, étellel nem lehet elegendő mennyiséget juttatni a szervezetbe, ezért mindenképpen patikai készítményekkel kell pótolni - tette hozzá.
Hangsúlyozta, a magyarországi egységes orvosi ajánlás alapján a felnőtteknek a tél végé...
2018-03-19 10:21:09
Miért hasznos a böjt?
A keresztény világban a böjtölés lemondást, áldozatot, megtisztulást jelent. Élettani szempontból a böjt egyfajta méregtelenítést, testi megtisztulást jelent.

Ha nem fogyasztunk nehéz ételeket és koplalunk a testünket hihetetlen tehertől szabadítjuk meg, ennek következtében olyan energiákat szabadítunk fel, amit eddig a szervezetünk az emésztésre fordított.

...
2018-03-18 19:49:37
A köszvény és természetes kezelése
A köszvény egy kóros állapot. Duzzanatot, merevséget és súlyos fájdalmat okoz, akár pár óra alatt. A fő oka a nagy mennyiségű húgysav, amely kemény kristályokban rakódik le a ízületekben.
Emelkedett húgysavszint a vérben isis kimutatható, ez az úgynevezett hyperurikaemia. Azonban a hyperurikaemiás emberekben nem mindig alakul ki a köszvény.
Ha a vesék nem képesek a húgysa...
2018-03-18 16:49:57
A fokhagymás tej elkészítése és jótékony hatásaiA fokhagymás tej elkészítése és jótékony hatásai

A fokhagyma ősi gyógynövény, melyet ügyesen felhasználva számos egészségi problémától és tünettől szabadulhatunk meg. Ki ne tudná, hogy a megfázás csodás ellenszere és elmulasztja a köhögést, de azt...
2018-03-18 13:11:23
20 dolog amire jó a kóla - ivás helyett
... tartalmáról: Egy csupán 500 ml-es Coca-Cola 10,5 kockacukornyi hozzáadott cukortartalmával már önmmagában - ha mást nem is eszel aznap - meghaladja a szervezet számára ajánlatos napi mennyiséget.

Azok pedig, akik azt gondolják, hogy a diétás kóla jobb... nos a light kóla egyáltalán nem segíti a fogyókúrád és nem jó a szervezetednek sem. A mesterséges édesítőszerek tönkr...
2018-03-18 12:53:23
BOLDOGSÁG, GYERE HAZa
...2018. március 17., szombat

BOLDOGSÁG, GYERE HAZA


A boldogság világnapja március 20. ezt a dátumot az ENSZ (!!! Soros !!!) nyilvánította a Boldogság Világnapjává hat ével ezelőtt, 2012-ben.
Az ötletet egy világtól elzárt picike királyság adta a Himalája tövében, Bhutan.
Ide még nem értek el a nyugati tömegkommunikáció áldásai, így lakói nem is t...
2018-03-17 20:49:35
Tallóztam
... tealevelekkel együtt megfőzve nagyon hatékony köhögéscsillapító szer. Nem kellemes elfogyasztani, viszont órákra meg szűnteti a köhögést. Savasító hatása miatt napi maximum egy teáskanálnyi mennyiséget fogyasszon.

Fokhagyma

A fokhagyma nagyon erős antibakteriális és fájdalomcsillapító hatással rendelkezik. Egy-két gerezd fokhagymát forraljon rövid ideig tejbe...
2018-03-14 15:04:28
Orbán játszmája - Feltárul a Putyinnal kiépített kapcsolat t
... csatornán az országba, de az oroszok nem kifogásolták ezt. "A Gazprom ebben a helyzetben mondhatta volna, hogy ez így nem oké, ne máshonnan szerezzünk gázt, hanem vegyük át tőlük az előírt mennyiséget" - magyarázta az energiapiacon jártas forrás, aki szerint ennek elmaradása "túl nagy, túl jelentős döntés volt", így biztosan felső szinten határoztak róla Oroszországban.
...
2018-03-13 22:21:12
Negyedik alkalommal gyűjtöttek adatokat magyar kutatók a chilei Ojos del Saladón
...
A Nagy Balázs geográfus által vezetett expedíció 2012 óta gyűjt adatokat az örökfagy változásáról és a vízjelenlét átalakulásáról a Száraz-Andokban fekvő, szélsőséges időjárásnak kitett tűzhányón. A kutatócsapat a globális felmelegedés következményeit vizsgálja ezen az ember által szinte teljesen érintetlen tájon.
Az expedíció 4200 métertől 6893 méterig hat magassági szi...
2018-03-13 12:51:28
1 2 3 .................425 426 .........638 639 .........850 851 852 
Címkék: GYERE HAZa, GYERE HAZA, Boldogság Világnapjává, Nagy Balázs, illegálisan töltött, chilei Ojos, záró fólián, palackban lévő, palack biztonságos, záró fólia, töltést végző, kockázata például, tumoros megbetegedéseknek, magyarországi egységes, keresztény világban, böjtölés lemondást, böjt egyfajta, testünket hihetetlen, emésztésre fordított, kóros állapot, nagy mennyiségű, vérben isis, úgynevezett hyperurikaemia, hyperurikaemiás emberekben, megfázás csodás, szervezet számára, diétás kóla, light kóla, mesterséges édesítőszerek, boldogság világnapja, világtól elzárt, nyugati tömegkommunikáció, teáskanálnyi mennyiséget, fokhagyma nagyon, helyzetben mondhatta, előírt mennyiséget, energiapiacon jártas, örökfagy változásáról, vízjelenlét átalakulásáról, globális felmelegedés, ember által, expedíció 4200, cukortartalmával, gázforgalmazónak, következményeit, hyperurikaemiás, méregtelenítést, antibakteriális, készítményekkel, hyperurikaemia, szervezetednek, oroszországban, átalakulásáról, szabadulhatunk,
© 2013 TVN.HU Kft.