Regisztráció  Belépés
A demokráciában nem kéne-e megtiltani, hogy valaki a saját kérdésére válaszoljon?
... harcértékét (harci tetteit), ugyanakkor hosszú évek során megszerzett mentális és spirituális képességeik révén, képessé váltak megérezni egymás ,,energia-szintjét" is, vagyis mentálisan ,,kitapintották" egymás aktuális harci elszántságát és potenciálját! És ha olyan szamurájok kerültek egymással szembe, akik TUDTÁK/ÉREZTÉK, hogy a másik fél, legalább olyan k...
2018-07-12 23:38:08
Elkezdődött a barlangban rekedt gyerekek kimentése
... mentőakcióját illetően. A monszun közeledik, így egyre sürgetőbbé válik a kimenekítésük, csakhogy a fiatalok egyike sem tud úszni és búvárkodni. Lassan két hete élnek teljes sötétségben, ami mentálisan nagyon megterhelő. Nincs olyan mentési lehetőség, ami teljesen biztonságos lenne.
Bővebben https://24.hu/kulfold/2018/07/06/bar langban-rekedt-thaifoldi-gyerekek-me ntese/...
2018-07-08 12:50:22
Stop ratyizm - Tüntetnek a Pride ellen
... szavukat a tüntetők.

A szervezők megfogalmazása szerint a liberálisok által aljas módon erőltetett buzerancia-propaganda különösen káros hatással van a még fejlődésben lévő, mentálisan képlékeny gyermekekre. Emiatt tüntetnek vasárnap 15 órától, a Pride ideje alatt az Andrássy úton a Kodály köröndtől a Hősök tere felé.

A rendezvényre szeretettel várnak min...
2018-07-07 17:39:37
Gyógyító ima
... gyógyító ereje bizonyítottan nagyon hatásos!

Az imádkozás során lelassulunk, befele figyelünk, csökken a vérnyomásunk, a pulzusunk, kiegyensúlyozottabbak, tudatosak leszünk. Mentálisan hatalmába kerít a béke állapota, feledésbe múlnak a félelmeink, szorongásaink.

Egy kutatás során a legmeglepőbb eredmények a csoportos imádkozás során születtek. A San Francisc...
2018-07-05 07:54:59
A kovászos uborka a magyar konyha egyik nagy csodája!
... akinek a társasági életét ilyen problémák akadályozzák, antidepresszáns helyett egyen egy tányér savanyú káposztát vagy pár darab kovászos uborkát.

Ezek az ételek nemcsak mentálisan hatnak. A probiotikumok erősítik az immunrendszert és segítik a szervezetet, hogy jóval sikeresebben tudjon harcolni a betegségek ellen. A savanyított tejtermékeket azok is jobban meg tudják...
2018-07-04 17:48:07
Gyógyító ima!
... ima gyógyító ereje bizonyítottan nagyon hatásos!
Az imádkozás során lelassulunk, befele figyelünk, csökken a vérnyomásunk, a pulzusunk, kiegyensúlyozottabbak, tudatosak leszünk. Mentálisan hatalmába kerít a béke állapota, feledésbe múlnak a félelmeink, szorongásaink.

Egy kutatás során a legmeglepőbb eredmények a csoportos imádkozás során születtek. A San Francisco-...
2018-07-02 08:25:55
ooOoo
... mint a döntéshozatal, meglehetősen ésszerűek és logikusak a következtetéseik. Amikor az Intuitív meglátásaikra alkalmazzák a Gondolkodást, akkor a végeredmény igen erőteljes lehet. Egy mentálisan fejlett ENTP hihetetlenül látnoki, leleményes és vállalkozó szellemű.

Az ENTP-k jó társalgók, gyors észjárásúak, és élvezik a másokkal folytatott szóbeli vitákat. Imádnak minde...
2018-07-01 00:31:19
Vb-2018 - Fernando Santos: még semmi sincs lejátszva
... mert sok játékosára komoly feladatok hárultak az elmúlt idényben, úgy reagált: normális, hogy egy stresszes időszak után a játékosok kicsit fáradtak, ha nem is fizikálisan, hanem inkább mentálisan.
"Motiváljuk őket napról napra, foglalkozunk ezzel az edzéseken is. Ha nem sikerül, nincs eredmény, de szerintem sikerül" - tette hozzá.
A mérkőzés emberének a találkozót feje...
2018-06-20 18:52:35
Vb-2018 - Vereséggel kezdtek a címvédő németek
... lassan, körülményesen járatta a labdát, így valódi helyzetet csak elvétve tudott kialakítani. A hajrában néha kijött a szorításból a hősiesen védekező mexikói csapat, de a fizikailag ...
2018-06-17 19:02:16
Klein Dávid is csatlakozott Suhajda Szilárd Gasherbrum-expedíciójához
...
Mint írták, Klein Dávid, aki a viharos időjárás miatt meghiúsult Sisapangma-expedíció után Nepálban maradt, az utóbbi napokban már a környező hegyekben edzette magát. Fizikailag és mentálisan egyaránt készült az új megmérettetésre, hiszen ő is elhatározta, hogy a nyári szezonban feljut a Hidden Peak (Gasherbrum I) csúcsára. Klein Dávid a Gasherbrum II-t 2003-ban már megmászta...
2018-06-12 16:14:59
1 2 3 ...................62 63 ..........93 94 .........123 124 125 
Címkék: Fernando Santos, Klein Dávid, Suhajda Szilárd Gasherbrum-expedíciójához, Hidden Peak, Gasherbrum, Gasherbrum II-t, saját kérdésére, barlangban rekedt, kovászos uborka, magyar konyha, címvédő németek, monszun közeledik, fiatalok egyike, szervezők megfogalmazása, liberálisok által, rendezvényre szeretettel, imádkozás során, béke állapota, kutatás során, legmeglepőbb eredmények, csoportos imádkozás, társasági életét, tányér savanyú, ételek nemcsak, probiotikumok erősítik, betegségek ellen, savanyított tejtermékeket, végeredmény igen, mentálisan fejlett, másokkal folytatott, elmúlt idényben, stresszes időszak, játékosok kicsit, mérkőzés emberének, találkozót feje, hajrában néha, hősiesen védekező, viharos időjárás, utóbbi napokban, környező hegyekben, nyári szezonban, következtetéseik, megmérettetésre, antidepresszáns, immunrendszert, megfogalmazása, expedíciójához, szorongásaink, probiotikumok, kimenekítésük, demokráciában, kitapintották, mentőakcióját, bizonyítottan, körülményesen, meglátásaikra,
© 2013 TVN.HU Kft.