Regisztráció  Belépés
Alig akarta beengedni a mentőket
... múlt héten, mert a férje jobb oldali végtaggyengeségre panaszkodott. A kiérkező mentők azonban szokatlan kéréssel találták szembe magukat - számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat. Az ajtót nyitó nőnek megakadt a szeme a mentők bakancsán, és szinte felkiáltott:Egy ilyen bakancs fel- és levétele nem egyszerű, de legfőképp nem gyors folyamat. Ki kell fűzni, sőt van...
2017-11-07 18:23:22
Több millió forint értékben kapott eszközöket az Országos Mentőszolgálat
... például végtagrögzítőket, véroxigénszint-mérőket, lélegeztető ballonokat, infúzióadagoló pumpát és vénakeresőt - közölte a K&H Csoport hétfőn az MTI-vel.
Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója arról beszélt, hogy az OMSZ 254 mentőállomásán nyolcezren teljesítenek szolgálatot évente 1,1 millió beteget ellátva, köztük mintegy 40 ezer gyermeken segítve. A mentők mu...
2017-11-06 14:43:13
Egy ember meghalt, hárman kórházba kerültek mérgezés miatt a Bodrogközből
...
Janasóczki Attila elmondta: a mentőszolgálat dolgozói jelezték a rendőrségnek péntek este, hogy három embert mérgezés gyanújával, súlyos állapotban szállítottak kórházba a bodrogközi településről.
A férfiak vélhetően szeszes italként ihattak mérgező folyadékot. Szombat reggel egy nőt találtak holtan a lakásában, aki az előző esethez hasonló körülmények között, mérgezés m...
2017-11-04 15:32:35
Halálos szén-monoxid-mérgezés történt a XX. kerületben
...
Kolozsi Péter elmondta, a tűzoltók az emberi életre veszélyes koncentrációban mértek szén-monoxidot az Eperjes utcai ingatlanban.
A mentőszolgálat helyszínre érkező munkatársai egy embert próbáltak újraéleszteni, azonban életét már nem tudták megmenteni. Három további embert kórházba szállítottak - tette hozzá.
Kolozsi Péter emellett felhívta a figyelmet a tüzelőber...
2017-11-04 15:32:20
Emmi: jelentősebb fennakadás nélkül elindult az elektronikus egészségügy rendszere
... ugyanakkor szükségük lesz elektronikus személyi igazolványra.
A rends...
2017-11-02 20:13:27
Indul az elektronikus egészségügy rendszere
... kötelező a papíralapú vények kiállítása, de ha valaki kéri, utána is megkap...
2017-11-01 07:04:34
Vihar - Zátonyra futott egy teherhajó a német partoknál
...
A 225 méter hosszú teherhajó még vasárnap futott homokzátonyra a Herwart nevű viharban. A szövetségi tengeri mentőszolgálat (Havariekommando) tájékoztatása szerint a hajó helyzete stabil, a fedélzeten tartózkodó 22 ember jól van. A Glory of Amsterdam nevű tengerjárón nincs rakomány, de csaknem kétezer tonna üzemanyagot szállít.
A mentőhajók már vasárnap is megpróbálták ...
2017-10-30 12:52:33
Halottak napja - Teljes kapacitással dolgozik az Országos Mentőszolgálat
... könnyen ledőlhet és akár halálos balesetet is okozhat. Azoknak, akik alapbetegségbe...
2017-10-30 07:05:08
Megöltek egy férfit Dombóváron
...
A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója szerint reggel a mentőszolgálat jelezte, hogy a férfit holtan találták, testén szúrt sérülésekkel.
A nyomozás során kihallgatott vásárosdombói nő beismerte a bűncselekmény elkövetését - írták.
A gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását....
2017-10-26 21:45:00
Balog: a digitalizálással 21. századi rendszerré válik az egészségügy
... emlékeztetett arra, hogy az első szakaszban, november elsejétől a háziorvosok, a közfinanszírozott szakrendelők, a kórházak és a gyógyszertárak csatlakoznak a rendszerhez, jövőre pedig a mentőszolgálat és az összes magánszolgáltató, majd 2019-ig a megelőző öt év adatait digitalizálják, hogy a gyógyítás folyamatának bármely pontján elérhessék azokat a szakemberek.
Mint mondta...
2017-10-26 13:32:23
1 2 3 .................111 112 .........166 167 .........221 222 223 
Címkék: Országos Mentőszolgálat, Csató Gábor, Janasóczki Attila, Kolozsi Péter, Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, ember meghalt, elektronikus egészségügy, német partoknál, férfit Dombóváron, férje jobb, kiérkező mentők, ajtót nyitó, mentők bakancsán, ilyen bakancs, mentőszolgálat dolgozói, rendőrségnek péntek, bodrogközi településről, férfiak vélhetően, előző esethez, emberi életre, mentőszolgálat helyszínre, embert próbáltak, papíralapú vények, szövetségi tengeri, hajó helyzete, fedélzeten tartózkodó, mentőszolgálat jelezte, férfit holtan, nyomozás során, bűncselekmény elkövetését, gyanúsítottat őrizetbe, első szakaszban, közfinanszírozott szakrendelők, gyógyszertárak csatlakoznak, összes magánszolgáltató, gyógyítás folyamatának, magánszolgáltató, digitalizálással, végtagrögzítőket, koncentrációban, havariekommando, letartóztatását, mentőszolgálat, alapbetegségbe, digitalizálják, véroxigénszint, infúzióadagoló, gyógyszertárak, mentőállomásán, tájékoztatása, főkapitányság, újraéleszteni, homokzátonyra,
© 2013 TVN.HU Kft.