Regisztráció  Belépés
Megöltek egy férfit Dombóváron
...
A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója szerint reggel a mentőszolgálat jelezte, hogy a férfit holtan találták, testén szúrt sérülésekkel.
A nyomozás során kihallgatott vásárosdombói nő beismerte a bűncselekmény elkövetését - írták.
A gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását....
2017-10-26 21:45:00
Fákat döntött ki, halálos közlekedési balesetet okozott az erős szél Romániában
... ötven fát döntött ki kedden az erős szél, ezek 41 autót rongáltak meg. A leszakított pléhtetők és épületelemek eltávolításához is gyakran riasztották a tűzoltókat.
Brassóban a mentőszolgálat udvarán parkoló két mentőautót tört össze egy kidöntött fa. Személyi sérülés nem történt. A Fekete-tengeren is vihar tombolt kedden, ezért a konstancai kikötőt lezárták.
A meteorológ...
2017-10-24 19:24:09
Véget ért az angliai túszejtő akció, őrizetben a tettes, sértetlenek a túszok
... túszejtő akció semmiféle módon nem kötődött a terrorizmushoz.
Ezt a megyei rendőrség már a túszszabadító bevetés előtt is hivatalosan bejelentette.
A területileg illetékes mentőszolgálat, a West Midlands Ambulance Service vasárnap esti hivatalos tájékoztatása szerint az elfogott túszejtőt a helyszínen ellátták, majd kórházba szállították.
A mentők a két kiszabadult ...
2017-10-22 22:23:32
Befejeződött a mentés a tótkomlósi buszbaleset helyszínén
...
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta, 21 mentőegységgel, köztük egy úgynevezett tömeges baleseti egységgel és két mentőhelikopterrel vonultak ki.
Huszonöt embert vittek - az első, helyszíni információk szerint - könnyebb sérülésekkel a gyulai, a békéscsabai, az orosházi, a szegedi, a makói vagy a hódmezővásárhelyi kórházba. A három súlyos ...
2017-10-06 11:02:39
Félszáznál több defibrillátort regisztráltak Heves megyében
...
A közlemény szerint az adatbázist egy országos kezdeményezéshez csatlakozva a Heves Megyei Kormányhivatal népegészségügyi főosztálya az Országos Mentőszolgálat Észak-magyarországi Regionális Mentőszervezetével együttműködve hozta létre.
A térkép, amelyet a kormányhivatal honlapjának főoldaláról lehet elérni, tartalmazza a megyében lajstromba vett valamennyi nyilvánosan e...
2017-07-14 07:04:41
Vizes vb 2017 - Ötszázötvenen vesznek részt a vizes vb egészségügyi biztosításában
... jelen. A helyszíneket már bejárták, felkészültek a feladatra - tette hozzá.
Merkely Béla kiemelte, az egészségügyi személyzet természetesen szoros együttműködésben dolgozik a mentőszolgálattal és a vízimentőkkel, és igyekeznek a felmerülő egészségügyi problémákat a helyszínen megoldani.
Úgy fogalmazott: egy ilyen eseményt túl kell biztosítani, és a legváratlanabb problém...
2017-07-10 14:52:31
Mentőszolgálat: sokan súlyosan megsérültek a két Pest megyei balesetben
...
Győrfi Pál elmondta: az M3-ason történt buszbaleset helyszínére 9 mentőegység ment. Onnan 22 sérültet vittek kórházba, köztük három férfit súlyos sérülésekkel. A helyszínen végzett vizsgálatok szerint 19 ember - köztük egy-egy tíz év körüli fiú és lány - könnyebben sérült meg. A sérülteket Hatvanba, valamint Budapestre, a Honvédkórházba és a baleseti intézetbe vitték.
Az...
2017-07-10 12:52:31
Három jármű ütközött a 4-es főúton Ceglédnél, teljes útzár
... átvizsgálták a járműveket.
A személyautó sofőrjét súlyos sérülésekkel vitték kórházba, és rajta kívül más sérültek is vannak - tette hozzá a szóvivő. A sérültekről az Országos Mentőszolgálat későbbre ígért tájékoztatást.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte a honlapján, hogy a rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést, a forgalmat Cegléd bel...
2017-06-27 10:31:53
A szomszéd fegyverével, véletlenül lőtte meg a kislányát egy férfi Miskolcon
... tájékoztatása szerint hétfő este a 112-es központi segélyhívó számon jelentette be egy miskolci nő, hogy a lakásukon a 9 éves lányukat az élettársa véletlenül meglőtte.
A járőrök és a mentőszolgálat munkatársai azonnal a helyszínre mentek, ahonnan az elsődleges ellátása után kórházba vitték a gyermeket, a kislány azonban olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy meghalt.
A ...
2017-06-13 12:53:02
Véletlenül lelőtte kislányát egy miskolci férfi
...
Tájékoztatásuk szerint a 112-es központi segélyhívó számon tett bejelentést egy miskolci nő, hogy a lakásukon 9 éves lányukat az élettársa véletlenül meglőtte.
A járőrök és a mentőszolgálat munkatársai azonnal a helyszínre mentek, ahonnan elsődleges ellátása után kórházba szállították a gyermeket, aki azonban olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy elhunyt.
A nyomozó...
2017-06-12 23:25:03
1 2 3 ......25 26 ...37 38 ...49 50 51 
Címkék: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, West Midlands Ambulance Service, Győrfi Pál, Országos Mentőszolgálat, Heves Megyei Kormányhivatal, Országos Mentőszolgálat Észak-magyarországi Regionális Mentőszervezetével, Merkely Béla, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, férfit Dombóváron, erős szél, angliai túszejtő, tótkomlósi buszbaleset, 4-es főúton, szomszéd fegyverével, férfi Miskolcon, miskolci férfi, mentőszolgálat jelezte, férfit holtan, nyomozás során, bűncselekmény elkövetését, gyanúsítottat őrizetbe, leszakított pléhtetők, mentőszolgálat udvarán, konstancai kikötőt, megyei rendőrség, túszszabadító bevetés, területileg illetékes, elfogott túszejtőt, helyszínen ellátták, úgynevezett tömeges, makói vagy, hódmezővásárhelyi kórházba, három súlyos, közlemény szerint, országos kezdeményezéshez, kormányhivatal honlapjának, megyében lajstromba, egészségügyi személyzet, felmerülő egészségügyi, helyszínen megoldani, ilyen eseményt, legváratlanabb problém, helyszínen végzett, sérülteket Hatvanba,
© 2013 TVN.HU Kft.