Regisztráció  Belépés
Brexit - Major: nem létezik olyan megállapodás, amely pótolhatná az EU-tagság előnyeit
... akar az Egyesült Államokkal, Indiával és Kínával is. Az Egyesült Államokkal nem kizárt egy ilyen egyezség, de ennek "kisebb előnyök mellett" komoly hátulütői is lennének, például a mezőgazdasági termékek és a szolgáltatások kétoldalú kereskedelmének feltételeiben - hangsúlyozta a volt brit miniszterelnök.
Major szerint az Indiával mindenekelőtt a szolgáltatások területén terv...
2018-07-22 12:35:04
Idén 32. alkalommal rendezik meg a Mesterségek Ünnepét
Augusztus 17.- és 20. között a Budavári palotában rendezik meg az ország legnagyobb népművészeti fesztiválját, a Mesterségek Ünnepét. A hajdani vásárok hangulatát idéző fesztivál az év várva várt családi rendezvénye, ahol kipróbálhatják a népi mesterségeket, megcsodálhatják a kézművesek míves munkáit. Az egész napos színpadi programmal színesített rendezvény felejthetetlen élmén...
2018-07-12 22:20:06
Lúgosító diéta: a hosszú és az egészséges élet titka?
... kutatók úgy gondolják, hogyha az emberi étrend teljes savas bevitelét vizsgáljuk, akkor "jelentős változásokat figyelhetünk meg a vadászó-gyűjtögető és a modern civilizációk között". A mezőgazdasági forradalom, majd az utóbbi 200 évben történt élelmiszer ellátás tömeges iparosítása következményeként, a ma elfogyasztott táplálékban jelentősen kevesebb a kálium, magnézium és klorid,...
2018-06-23 15:58:28
Amerikai importvámok - Hatályba léptek az érintett amerikai termékekre kivetett európai védővámok
... uniós válaszlépések arányosak és jogszerűek.
A megadóztatott amerikai termékek listáján egyebek mellett a mogyoróvaj, az áfonya és a narancslé is szerepel, megtalálhatók rajta mezőgazdasági termékek, számos vas- és acéláru, ruhák, ágyneműk, dohánytermékek, motorkerékpárok, jachtok, illetve a bourbon whiskey is.
Az EU tavaly 6,4 milliárd euró értékben exportált acélt és a...
2018-06-22 10:21:35
Agrárminisztérium: Magyarország megosztja mezőgazdasági tapasztalatait Ghánával
... termékek, és innovációk bemutatására, illetve a ghánai piacra való belépést segítik - tette hozzá.
A két ország képviselője beszélt az Agrárminisztérium-ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) közötti ösztöndíjprogramról és a magyar, illetve ghánai kutatóintézetek közötti együttműködésről is. Ezt Gyuricza Csaba, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ főiga...
2018-06-20 15:32:15
Amerikai importvámok - Pénteken hatályba lépnek az érintett amerikai termékekre kivetett európai védővámok
... fejlesztettünk ki az évek során" - tette hozzá.
A megadóztatott amerikai termékek listáján egyebek mellett a mogyoróvaj, az áfonya és a narancslé is szerepel, megtalálhatók rajta mezőgazdasági termékek, számos vas- és acéláru, , ruhák, ágyneműk, dohánytermékek, motorkerékpárok, jachtok, illetve a bourbon whiskey is.
Az EU tavaly 6,4 milliárd euró értékben exportált acélt...
2018-06-20 13:41:39
Magyar Levente: Magyarország a kóser élelmiszerek világpiacának egyik fontos szereplőjévé válhat
... közölte.
Ez Magyarországnak az államtitkár szerint hatalmas lehetőséget jelent, mert egy különösen magas árszínvonalú piacról van szó, és a termékek Magyarországon meghatározó mezőgazdasági ágazatokat érintenek, az intenzív zöldségtermesztést, a tejipart, az édesipart.
Az államtitkár hétfő délután az izraeli külügyminisztérium főigazgatójával, Yuval Rotemmel tárgyalt, ...
2018-06-18 20:23:25
Amerikai importvámok - Az uniós tagállamok egyhangúlag jóváhagyták a tervezett ellenintézkedéseket
... következő ülése jövő szerdán lesz.
A megadóztatott amerikai termékek listáján egyebek mellett a mogyoróvaj, az áfonya és a narancslé is szerepel, de megtalálhatók rajta bizonyos mezőgazdasági termékek, számos vas- és acéláru, ruhák, ágyneműk, dohánytermékek, motorkerékpárok, jachtok, illetve a bourbon whiskey is.
Az EU tavaly 6,4 milliárd euró értékben exportált acélt és...
2018-06-14 18:11:59
Amerikai importvámok - Az EU már jövő héten kivetheti a védővámokat az érintett amerikai termékekre
... termékkel szemben vezet be 25 százalékos importvámot, a már jóváhagyott listán egyebek mellett a mogyoróvaj, az áfonya és a narancslé is szerepel, de megtalálhatók rajta bizonyos mezőgazdasági termékek, számos vas- és acéláru, ruhák, ágyneműk, dohánytermékek, motorkerékpárok, jachtok, illetve a bourbon whiskey is.
Az EU tavaly 6,4 milliárd euró értékben exportált acélt és alu...
2018-06-13 14:42:13
KSH: áprilisban 1,2 százalékkal emelkedtek a mezőgazdasági termelői árak
... százalékkal drágult, ugyanakkor ez utóbbi az előző hónapban mért növekedéshez képest 7 százalékponttal mérséklődött.
Idén január-áprilisban az előző év azonos időszakához viszonyítva a mezőgazdasági termelői árak 1,1 százalékkal emelkedtek, ezen belül a növényi termékek ára 1,2 százalékkal, az élő állatok és állati termékeké 0,9 százalékkal emelkedett.
Az első négy hóna...
2018-06-13 10:21:44
1 2 3 ..........................82 83 .............124 125 .............164 165 166 
Címkék: Mesterségek Ünnepét, Magyar Levente, Egyesült Államokkal, Agrárminisztérium-ENSZ Élelmezésügyi, Mezőgazdasági Szervezete, Gyuricza Csaba, Nemzeti Agrárkutatási, Innovációs Központ, Yuval Rotemmel, egészséges élet, érintett amerikai, kóser élelmiszerek, uniós tagállamok, mezőgazdasági termelői, ilyen egyezség, mezőgazdasági termékek, szolgáltatások kétoldalú, volt brit, szolgáltatások területén, ország legnagyobb, hajdani vásárok, népi mesterségeket, kézművesek míves, egész napos, emberi étrend, modern civilizációk, mezőgazdasági forradalom, megadóztatott amerikai, bourbon whiskey, ghánai piacra, évek során, államtitkár szerint, különösen magas, termékek Magyarországon, államtitkár hétfő, előző hónapban, növényi termékek, első négy, együttműködésről, százalékponttal, kereskedelmének, magyarországnak, főigazgatójával, motorkerékpárok, kutatóintézetek, megcsodálhatják, szolgáltatások, miniszterelnök, fejlesztettünk, dohánytermékek, magyarországon, tapasztalatait, felejthetetlen, kipróbálhatják,
© 2013 TVN.HU Kft.