Regisztráció  Belépés
Dömötör: Magyarország erősödve vághat neki az új évnek
... ki.
A kormány képviselője kérdésekre válaszolva elmondta, az oktatási intézményekben egy Nato-kötelezettség miatt kell honvédelmi intézk...
2017-12-31 11:07:36
BBC-műsor a magyarországi és a lengyelországi politikai folyamatokról
... jóváhagyta".
Ignatieff szerint úgy tűnik, hogy a demokratikus társadalmakra jellemző normál eljárásrend nem érvényesül.
Arra a kérdésre, hogy véleménye szerint mi állhat a törvény hátterében, a CEU vezetője azt mondta: a CEU "szabad intézményként működik egy olyan rezsimben, amely nem rokonszenvez a szabad intézményekkel".
Kovács Zoltán kormányszóvivő azonban ezzel ...
2017-11-14 22:14:14
Ami a migráció hátterében áll
MERT MIRŐL IS SZÓLNAK A DOLGOK?

A valóság az, hogy a kb. egymilliárd lakosú Iszlám Unió - melynek vezető állama Szaúd-Arábia
- nem rendelkezik annyi TERMŐFÖLDDEL (növénytermesztésre csak a jelentős humusztartalmú lösz és vulkáni hamu talaj az alkalmas. A Szahara, az Arab sivatag, stb. meg sós - szikes - fizikailag málasztott - kősivatag, mely növénytermesztésre al...
2017-11-13 07:08:14
Kovács Zoltán: Magyarország mindig fellép az ország érdekeivel ellentétes döntésekkel szemben
... hátterét nem ismeri pontosan. Egyúttal Magyarország azt várja mindenkitől, hogy tartsa tiszteletben az ország hagyományait, hallgassa meg Magyarország álláspontját, hogy mi áll egy döntés hátterében, és ne próbáljon rákényszeríteni valamilyen elfogult véleményt - mondta.
A civil törvényről a kormányszóvivő elmondta: az elmúlt években különösen Közép-Európában "úgynevezett NGO...
2017-10-03 14:22:32
Semjén: a migráció következményeit nem lehet jóvátenni
...
A kormánypárti politikus a Magyar Magyarországot! Európai Európát! nevű rendezvényen kifejtette, a keresztény hagyományokat és a nemzettudatot támadó, valamint a gender-ideológiát és az ahhoz hasonló "devianciákat" kényszerítő liberalizmus teremtett olyan vákuumot Európában, amelyben az iszlám és a migráció úgy haladhat előre, mint kés a vajban.
Az európai társadalmakba ...
2017-09-21 21:54:25
Nézőpont Intézet: kevésbé népszerű Merkel és Schulz Magyarországon, mint több más közép-európai országban
... kevésbé szimpatizálnak a kancellárral, itt átlagosan mindössze 32-36 százalék ítéli meg pozitívan a személyét, míg 48-61 százalék negatívan vélekedik róla. A Nézőpont Intézet szerint ennek hátterében vélhetően Angela Merkelnek a migrációs kvóta melletti kiállása áll, ezekben az államokban ellenzik ugyanis a legtöbben az elképzelést.
Érdekesnek nevezték, hogy a lengyelek pozit...
2017-08-31 16:02:47
Barcelonai gázolás - A pártok is elítélték a terrortámadást
... évben csaknem félezer európai áldozatot követeltek a terrortámadások, amelyek az európai emberek életének mindennapi részévé váltak. Minden terrortámadás után kiderül, hogy a merényletek hátterében ott áll a migráció, "az Európa-, zsidó- és keresztényellenes iszlám terror" - közölte.
Az MSZP közleményében ítélte el a terrortámadást és fejezte ki őszinte részvétét a támadás ál...
2017-08-18 13:12:42
Barcelonai gázolás - Fidesz-KDNP: a bevándorlással együtt a terror Európába költözött
... kivégzőhellyé változik egy metró, repülőtér, templom vagy mint most Barcelonában, egy békés sétálóutca".
Minden terrortámadás után kiderül - folytatta Hollik István -, hogy a merényletek hátterében ott áll a migráció, "az Európa-, zsidó- és keresztényellenes iszlám terror".
A képviselő felháborítónak nevezte, hogy még mindig vannak próbálkozások arra, hogy letagadják: "a...
2017-08-18 12:32:04
Illegális bevándorlás - Kovács Zoltán: Magyarország ellenzi az illegális migrációra vonatkozó jogi keretek fell
... átláthatóbbá tétele tagállami hatáskör. "Mégis o...
2017-05-29 16:22:54
Kövér László: a jövő évi választás tétje, hogy élhető jövőt hagyunk-e a gyermekeinkre
... hogy gyökértelen, manipulálható tömeggé tegyék azt az európai népességet, amely ma még közösségbe - gyülekezetekbe, családokba, nemzetekbe - szerveződik.
Úgy vélte, e folyamat hátterében olyan gazdasági érdekek húzódnak meg, amelyek korlátlan érvényesítése előtt az európai nemzetállamok és a magyar kormány 2010 és 2017 közötti politikája akadályt jelentenek.
Az ellenzé...
2017-05-25 22:45:31
1 2 3 4 5 
Címkék: Kovács Zoltán, Nézőpont Intézet, Schulz Magyarországon, Kövér László, MERT MIRŐL IS SZÓLNAK DOLGOK, Iszlám Unió, Egyúttal Magyarország, Magyar Magyarországot, Európai Európát, Angela Merkelnek, Hollik István, lengyelországi politikai, migráció hátterében, ország érdekeivel, migráció következményeit, bevándorlással együtt, terror Európába, illegális migrációra, kormány képviselője, oktatási intézményekben, demokratikus társadalmakra, törvény hátterében, olyan rezsimben, szabad intézményekkel, jelentős humusztartalmú, ország hagyományait, döntés hátterében, civil törvényről, kormányszóvivő elmondta, elmúlt években, kormánypárti politikus, keresztény hagyományokat, nemzettudatot támadó, ahhoz hasonló, európai társadalmakba, migrációs kvóta, államokban ellenzik, lengyelek pozit, európai emberek, merényletek hátterében, békés sétálóutca, képviselő felháborítónak, európai népességet, európai nemzetállamok, magyar kormány, rákényszeríteni, következményeit, terrortámadások, terrortámadást,
© 2013 TVN.HU Kft.