Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Újabb szakaszba lépett a Magyarország, Lengyelország és Csehország elleni jogsértési el
... teljesítésével a tagállamok többségének problémái vannak" - olvasható Sobotkának a cseh kormány honlapján nyilvánosságra hozott kommentárjában.
A miniszterelnök szerint az áthelyezett migránsok alacsony száma egyértelműen azt jelzi, hogy a kvótarendszer megvalósítása a gyakorlatban is meghiúsult.
"A migrációs válság kezdete óta a Cseh Köztársaság világos és érthető hang...
2017-07-26 18:55:20
Illegális bevándorlás - A cseh kormányfő megismételte, hogy Prága szerint a kvótarendszer működésképtelen
... teljesítésével a tagállamok többségének problémái vannak" - olvasható Sobotkának a cseh kormány honlapján nyilvánosságra hozott kommentárjában.
A miniszterelnök szerint az áthelyezett migránsok alacsony száma egyértelműen azt jelzi, hogy a kvótarendszer megvalósítása a gyakorlatban is meghiúsult.
"A migrációs válság kezdete óta a Cseh Köztársaság világos és érthető hang...
2017-07-26 16:43:47
Illegális bevándorlás - Kormányzati Tájékoztatási Központ: Brüsszel a kvótát erőlteti
... erre úgy reagált, hogy az Európai Bíróság főtanácsnoka mellett a brüsszeli bizottság is újabb nyomást próbál gyakorolni azokra a tagállamokra, amelyek elutasítják a Soros-tervet és a migránsok betelepítését.
Úgy vélik, mindez azt jelzi, hogy felgyorsítják a Soros-terv végrehajtását.
Hozzátették, a kormány nem a migránsok betelepítésében és elosztásában, hanem a határok v...
2017-07-26 15:33:45
Illegális bevándorlás - Embercsempész-bandát lepleztek le a román hatóságok
... bevándorlókat juttassanak törvénytelenül Nyugat-Európába anyagi haszon ellenében.
Az embercsempészbanda romániai tagjainak feladata az volt, hogy a Bulgáriából csónakokkal átcsempészett migránsokat elbújtassák, Temesvárra szállítsák, majd átszöktessék őket a román-magyar határon.
A gyanúsítottak egyike a bűnszövetkezet bolgár - migránsokat verbuváló és Romániába indító -...
2017-07-25 15:33:41
Fidesz: az egész magyar ellenzék aláírt Sorosnak
...
Németh Szilárd, a kormánypárt frakcióvezető-helyettese keddi budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: az ellenzék és Soros György ugyanazt szeretné, egy "migránsokkal telerakott, nemzetek nélküli Európa felépítését".
A "Soros-terv" lényege - fejtette ki - évi "egymillió muzulmán beáramoltatása Európába", akiket "kezdőlökésként" fejenként 4,5 millió forinttal kell e...
2017-07-25 14:33:43
Colliers tanulmány: a Nyugaton dolgozó keletiek fokozatosan visszatérnek hazájukba
... Pénzügyi elemzők pedig arra is számítanak, hogy a közép-európai országok pénznemei megerősödnek.
A közép-európai országok gazdaságai egyre jelentősebb szakemberhiánnyal küzdenek, így a migránsok visszatérése pozitív hatással lenne a gazdaságra. A magasabb fizetésekkel megnőnének az adóbevételek, emelkedne a fogyasztás és nagyobb lenne a kereslet az új ingatlanok iránt is. "Ny...
2017-07-25 12:06:28
Illegális bevándorlás - Elbúcsúztatták a balkánra induló rendőri egységeket
... járőrszolgálatot...
2017-07-24 16:33:44
Illegális bevándorlás - Bakondi: a líbiai útvonal lezárása egyre fontosabb európai érdek
...
Bakondi György az M1 aktuális csatornán vasárnap azt mondta: gazdasági migránsok a jobb élet reményében indulnak el, és úgy gondolják, ha átjutnak a tengeren, "többségében civil szervezetek, embercsempészek segítségével", akkor letelepedhetnek Európában, azonban a magyar kormány nem gondolja így.
Közölte: ezt a tömeget Líbiában kell "feltartóztatni", vagy a tengeri útvon...
2017-07-23 21:23:50
Illegális bevándorlás - Csaknem 2500 határsértőt tartóztatott fel a román határrendészet az első félévben
... esetben a határrendészet illegális határátlépésért, illegális határátlépési kísérlet, vagy embercsempészet gyanújával tett büntető feljelentést.
A Romániába törvénytelenül belépő migránsok esetében a határrendészet a kétoldalú visszafogadási egyezmények alapján jár el.
A határsértők leggyakrabban a zöldhatáron, vagy gépjárművekben elbújva próbálnak átszökni, sokan pedig ...
2017-07-23 13:52:09
Illegális bevándorlás - A földközi-tengeri menekültútvonal lezárása mellett állt ki az osztrák külügyminiszter
... telefonbeszélgetés során megütközve reagált Kurz közelmúltban elhangzott nyilatkozatára, amelyben az osztrák külügyminiszter felszólította Olaszországot, hogy szüntesse be az illegális migránsok komphajókkal történő átszállítását a szigetekről a szárazföldre.
Az Österreich című lap vasárnapi számában megjelent, a hét második felében végzett közvéleménykutatás szerint az osztr...
2017-07-23 11:11:43
1 2 3 ......................268 269 ...........402 403 ...........535 536 537 
Címkék: Kormányzati Tájékoztatási Központ, Cseh Köztársaság, Európai Bíróság, Németh Szilárd, Soros György, Bakondi György, cseh kormányfő, kvótarendszer működésképtelen, kvótát erőlteti, román hatóságok, egész magyar, balkánra induló, líbiai útvonal, román határrendészet, első félévben, földközi-tengeri menekültútvonal, osztrák külügyminiszter, tagállamok többségének, cseh kormány, miniszterelnök szerint, áthelyezett migránsok, kvótarendszer megvalósítása, migrációs válság, brüsszeli bizottság, migránsok betelepítését, migránsok betelepítésében, román-magyar határon, gyanúsítottak egyike, bűnszövetkezet bolgár, közép-európai országok, migránsok visszatérése, magasabb fizetésekkel, jobb élet, magyar kormány, tömeget Líbiában, tengeri útvon, határrendészet illegális, kétoldalú visszafogadási, határsértők leggyakrabban, illegális migránsok, járőrszolgálatot, letelepedhetnek, határátlépésért, működésképtelen, embercsempészet, betelepítésében, embercsempészek, külügyminiszter, menekültútvonal,
© 2013 TVN.HU Kft.