Regisztráció  Belépés
A darazsakat utálják, a méheket szeretik az emberek, bár egyformán hasznosak
... értékeljék a rovarokat egy tízes skálán, mely -5-től +5-ig terjedt. A túlnyomó többség a méheket +3-ra vagy annál többre, a darazsakat -3-ra vagy annál kevesebbre értékelte annak alapján, hogy milyen érzést vált ki belőle a rovar.
Amikor arra kérték őket, keressenek szavakat, amelyek a méhekkel kapcsolatosak, a leggyakoribb szavak a méz, a virágok és a beporzás lettek. A dara...
2018-09-19 13:21:31
Sargentini-jelentés - A DK is javaslatokat készít a jelentés nyomán
...
A DK EP-képviselője szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva nem tudta megmondani, hogy pontosan milyen indítványokkal állnak elő.
Niedermüller Péter azt mondta, egyelőre egyeztetnek a szocialistákkal, nehogy ugyanolyan előterjesztéseket készítsenek.
A politikus szerint egy felelős kormány szembe nézne a kialakult helyzettel, az Orbán-kabinet visz...
2018-09-19 13:12:05
Szeretet vagy ármány?
... valahára!
Ragyogjon fel Isten Fénye a Világra!
Tűnjön el a gonosz ármány sötétsége,
Nap ragyogja be a Földet, s legyen béke!

Átölellek téged, s te átölelsz engem,
Ugye, milyen jó így élni - szeretetben?
Tudd: a vita nem tesz jót az egészségnek!
Békességgel nem teremtünk betegséget.

2018-02-28
Sahu

Meszlényi Maria...
2018-09-19 12:06:48
Szülő iránti tisztelet
..."Milyen könnyű hálátlannak és nemtörődömnek lenni, és egyszerű gondatlanságból nem adni meg a szülőknek azt a tiszteletet és szeretetet, amellyel tartozunk. Milyen gyakran látogatjuk meg őket vagy írunk nekik? Nincs esetleg szükségük anyagi segítségre, amit mi megadhatnánk, és mégsem tesszük?"

- John Stott -...
2018-09-19 09:57:22
Nyugalom napja
..."Isten, az ember Teremtője, amikor a nyugalom napját elrendelte, figyelembe vette, hogy mire van az embernek szüksége. Tudta, milyen fontos számunkra a testi-lelki felfrissülés, pihenés, valamint az, hogy Istent imádhassuk. A nyugalom napja tehát a pihenés és az imádat napja."

- John Stott -...
2018-09-19 09:52:03
Országos videó pályázatot hirdet a Magyar Államkincstár
...
Hozzátette: a program célja, hogy a kincstár felmérje, mit gondolnak a diákok a megtakarításokról, az állampapírokról, milyen pénzügyi ismeretekkel rendelkeznek.
A pályázat témája a felső tagozaton a megtakarításokra, a középiskolában a pénzügyi ismeretekre, a felsőoktatási hallgatók körében pedig az állampapír-értékesítésre kérdeznek rá - ismertette....
2018-09-19 09:31:12
Aranyosi Ervin: Mosolygósan…
... látszik.
Mosolygósan ébredj te is,
arcod hadd ragyogjon,
kívánom, hogy a mosolyból
lelked ki ne fogyjon!
Add csak tovább jó kedvedet,
viruljon az élet!
Látod, milyen csodát művelt
ma reggel is véled?

...
2018-09-19 08:41:41
"Az Úr Józseffel volt"
... békességet szerezve keresztjének vére által."

JÉZUS ÁLTAL * Sokszor elnéztem már a szélesen hömpölygő Dunát, s elgondoltam, hogy ezen a magam erejéből semmiképpen nem tudnék átmenni. Milyen jó, hogy megépítették már a hidat! Milyen könnyű azon átkelni. Szerencsétlen ember volna az, aki átkelés közben mégis a folyóba esne.
Isten is megépítette már a hidat: "Én vagyo...
2018-09-19 07:21:47
Köszönöm neked
... énemnek. Senkinek nem kellett és eldobták
mindazt, amit szívből adtam. És fájt látni újra és újra azt, hogy amit
adtam nem jelent sokat. Elfelejtettem adni és elfelejtettem, milyen
az, amikor adnak. Idegen volt egy simogatás, idegen volt a csodálat
a szemekben. Tükröt tartott elém, amiben olyannak láttam magam,
amilyennek soha nem láttam. És szeretek ...
2018-09-19 06:55:58
Érdekesség
... akarnak kézzel írt fecnivel újra behajtani, ezreket lakoltatnak ki, miközben a kormány gazdasági sikerekről beszél és ez elfogadhatatlan a képviselő szerint. Z. Kárpát Dániel azt kérdez...
2018-09-18 23:20:32
1 2 3 .........9933 9934 .....14900 14901 .....19866 19867 
Címkék: Magyar Államkincstár, Aranyosi Ervin, Niedermüller Péter, Isten Fénye, Meszlényi Maria, John Stott, JÉZUS ÁLTAL, Kárpát Dániel, darazsakat utálják, méheket szeretik, jelentés nyomán, tízes skálán, túlnyomó többség, méheket +3-ra, darazsakat -3-ra, méhekkel kapcsolatosak, leggyakoribb szavak, beporzás lettek, politikus szerint, felelős kormány, kialakult helyzettel, gonosz ármány, ember Teremtője, nyugalom napját, embernek szüksége, testi-lelki felfrissülés, nyugalom napja, imádat napja, program célja, kincstár felmérje, pályázat témája, felső tagozaton, pénzügyi ismeretekre, felsőoktatási hallgatók, szélesen hömpölygő, magam erejéből, folyóba esne, kormány gazdasági, képviselő szerint, megtakarításokra, szocialistákkal, gondatlanságból, állampapírokról, elfogadhatatlan, indítványokkal, középiskolában, államkincstár, szerencsétlen, kapcsolatosak, elfelejtettem, aranyosiervin, értékesítésre, nemtörődömnek, felsőoktatási, leggyakoribb, megépítették, niedermüller, rendelkeznek, megadhatnánk, ismeretekkel,
© 2013 TVN.HU Kft.