Regisztráció  Belépés
NMHH: meteorológiai radarokat zavarhatnak vezeték nélküli eszközök
... eszközök üzemeltetői ellenőrizzék a beállítások helyességét, aktiválják a DFS-funkciót, vagy szükség esetén frissítsék az eszköz szoftverét azért, hogy azt megfelelő sávszélességen, jó minőségben és nem utolsó sorban jogszerűen használhassák - hangsúlyozta az NMHH.
Kitértek arra is, világszerte okoznak gondokat hasonló problémák, amelyeknek adott esetben vagyonbiztonsági vagy...
2018-09-24 17:33:51
Szép estét kívánok mindenkinek!
... végül mindketten ugyanazon oldalon kezdünk el vetélkedni.
A helyzet lehetetlen. A már-már testvéri kötelék e passzió szövésével válik véressé, miközben rájövök, hogy mennyiféle minőségben szeretem őt.

Ami lehet, megtörténik, számolatlan köbkilométer víz ömlik le a Dunán.
Bűneink külső borítása mámorral bélelt. Kerekei a szenvelgő mesterkéltség, így gurul mögöt...
2018-09-20 20:11:28
Agrárkamara: 2020-2030 között évente 17 milliárd forint jut öntözési célú fejlesztésekre
... diverzifikálása - új növényféleségek termesztésbe bevonása - a klímaváltozás miatt csak öntözéssel lehetséges. Ma már nemcsak szabadföldi zöldségek, hanem gyümölcsöket sem lehet magas minőségben öntözés nélkül termeszteni.
Kérdésre válaszolva az Országgyűlés alelnöke elmondta, hogy a kútfúrásos törvényről a módosítását követően az őszi ülésszakban szavazhatnak újra a honatyá...
2018-09-19 17:03:12
Szép írások
... sem
Hogyan védjük a környezetet, hogyan segítsünk egymásnak, hogyan szeressük és tiszteljük az állatokat. Azaz....hogyan legyünk teljes értékű, jó emberek.
légy ember minden minőségben, nemcsak magaddal szemben, de azokkal is akik körbevesznek. Légy ember, mert így Te is sokkal jobb leszel nap mint nap a többiek által.
Érdemes...kinyílni mint egy virág. Mert az els...
2018-09-13 20:50:21
Szép írások
... feszültség.
Hogyan védjük a környezetet, hogyan segítsünk egymásnak, hogyan szeressük és tiszteljük az állatokat. Azaz....hogyan legyünk teljes értékű, jó emberek.
légy ember minden minőségben, nemcsak magaddal szemben, de azokkal is akik körbevesznek. Légy ember, mert így Te is sokkal jobb leszel nap mint nap a többiek által.
Érdemes...kinyílni mint egy virág. Mert...
2018-09-13 20:42:12
PM: szakmai elismerést kaptak a jó adatszolgáltató önkormányzatok
... amely - a nagy érdeklődésre való tekintettel - 100 millió forintra bővült.
A tájékoztatás szerint a felhívásra azok a települések jelentkezhettek, amelyek határidőben és megfelelő minőségben teljesítették a 2017. év végi beszámolóra és a negyedik negyedéves mérlegjelentésre vonatkozó államháztartási adatszolgáltatásokat. Ennek lehetőségével 355 települési önkormányzat élt, e...
2018-09-11 16:53:20
Átadták az Érték és Minőség Nagydíj elismeréseket a Parlamentben
... átrendeződött, az agráriumban is nagy változások következtek be. A piacon csak azok a gazdák tudnak megmaradni, akik képesek a kor követelményeinek megfelelő technológiával és megfelelő minőségben termelni - hangsúlyozta.
Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj pályázati titkárság ügyvezető igazgatója azt emelte ki, hogy az ország gazdasági versenyképessége csak jó ...
2018-09-11 14:42:36
A Testnevelési Egyetem együttműködése a világhírű Kölni Sportegyetemmel
... Testnevelési Egyetem épülő és átadás előtt álló létesítményeiben tartottak bejárást.
Mocsai Lajos kiemelte: csak a két egyetem oktatóin és vezetőin múlik, hogy "az együttműködés milyen minőségben fog realizálódni".
"Két nagy múltú egyetemről van szó és szeretném nyomatékosítani, hogy a földrajzi közelség, a tanárképzésben és az edzőképzésben meglévő hagyományok rendkívü...
2018-09-11 08:41:52
DK: a kormány orosz kémeket engedett be az ország területére
... és egy szervezet...
2018-09-10 13:31:39
A román korrupcióellenes ügyészség élére jelölt ügyész is "érintett" a vádhatóság egyik vizsgálatában
... hogy a DNA főügyészi tisztségére javasolja, a két hónapja felmentett Laura Codruta Kövesi helyére.
A DNA nem volt hajlandó részleteket közölni arról, hogy milyen ügyben és milyen minőségben merült fel az illető dossziéban Florea neve. A DNA-nál sokszor "ismeretlen tettes ellen" folytatott eljárásban vizsgálja ki egy-egy feljelentés megalapozottságát, elkerülendő a gyanúsított...
2018-09-07 08:58:49
1 2 3 ..........................161 .............241 242 .............321 322 
Címkék: Minőség Nagydíj, Testnevelési Egyetem, Kölni Sportegyetemmel, Kiss Károlyné Ildikó, Mocsai Lajos, Laura Codruta Kövesi, világhírű Kölni, kormány orosz, ország területére, román korrupcióellenes, vádhatóság egyik, beállítások helyességét, eszköz szoftverét, helyzet lehetetlen, már-már testvéri, szenvelgő mesterkéltség, klímaváltozás miatt, kútfúrásos törvényről, módosítását követően, őszi ülésszakban, többiek által, nagy érdeklődésre, tájékoztatás szerint, felhívásra azok, települések jelentkezhettek, negyedik negyedéves, piacon csak, gazdák tudnak, ország gazdasági, együttműködés milyen, földrajzi közelség, edzőképzésben meglévő, illető dossziéban, létesítményeiben, követelményeinek, versenyképessége, vagyonbiztonsági, korrupcióellenes, mérlegjelentésre, növényféleségek, jelentkezhettek, sportegyetemmel, államháztartási, adatszolgáltató, nyomatékosítani, diverzifikálása, együttműködése, önkormányzatok, fejlesztésekre, tanárképzésben, technológiával, sávszélességen, meteorológiai, vizsgálatában,
© 2013 TVN.HU Kft.