Belépés
Sok virág mindenhol
...
2018-10-20 13:41:42
Facebookon kaptam
SZIA BARÁTNÉM !!!!Szép reggelt, és csodaszép napot.
Történjen ma minden, úgy ahogy akarod!
Így kívánok, Gyönyörű Napot! PUSZIM................A szeretet mindenhol ott van.

Ott van a fában, a kőben, a reggeli harmatban,
a nap sugaraiban, az emberek között,
a boldogságban és a szomorúságban.
Mikor az ember a legmagányosabb,
ott van akkor is....
2018-10-19 09:57:03
Megrendülnek mind a hegyek
...
Kegyelmed árad nemzetek közt
Ifjak és vének jönnek Hozzád:
Tárd ki a kapukat, Menny!
Itt van a Feltámadt, győztesen!

Nyíljatok ajtók, szóljon a zene
Zengjen mindenhol dicséret!
Friss tűzzel kiáltsd az élet dalát
Táncolj, mert itt a rossznak vége

Oszlik a homály uralma
Az igazság beszéde szól
A szentek szíve ...
2018-10-17 10:56:27
Ásványolaj szövetség: maradnak a benzinkutakon az üzemanyagok megszokott jelölései is
... tartozó benzinkutak, ahol már megkezdték a jelölések kihelyezését, a szövetséghez tartozó többi társaságnál, illetve töltőállomáson ez folyamatosan történik majd, és rövid időn belül mindenhol kint lesznek a címkék.
A benzint a kör, a gázolajat a négyzet, az üzemanyag gázokat pedig a rombusz formájú matrica jelöli.
A Magyarországon kapható benzinfajtáknál egységesen az E...
2018-10-11 15:32:48
Fölavatták a BlackRock alapkezelő innovációs központját Budapesten
... Államok és Kína rendelkezik - tette hozzá.
Rachel Lord, az alapkezelő európai, közel-keleti és afrikai regionális vezetője az avatás alkalmából közölte, hogy a BlackRock a világon mindenhol a helyi tudással egyesíti a globális technológiákat. A vezetői tapasztalatok alapján a legfontosabb értéknek a csapatmunkát és az együttműködést nevezte meg és hozzátette, hogy a cég vezet...
2018-10-11 13:21:54
Potápi: ma a nemzetpolitika középpontjában a jövő megalapítása áll
... "Cár Anna elnök asszonynak van egy olyan terve, hogy lehetőséget teremt ebben a kicsiny házban minden magyar tájegység bemutatkozására, ezáltal pedig néhány éven belül Dobronak nevét mindenhol ismerni fogják a Kárpát-medencében" - fogalmazott az államtitkár.
Ezzel párhuzamosan még két átadási ünnepség volt a Muravidéken. Pártosfalván elkészült a kéttannyelvű óvoda felújítása...
2018-10-10 16:01:56
A dió és a gránátalma - érdekesség
... természet direkt próbálná felhívni rá a figyelmünket, hogy milyen értékes tápanyagról is van szó!

Vagy gondoljon a jótékony hatású gránátalma gyümölcsre, amelyet a világon mindenhol nagyra értékelnek, mivel regeneráló és termékenységet növelő hatása van. Kulturális és mitologikus szempontból is rendkívüli jelentőségű gyümölcs: a jólétet szimbolizálja.
Érdekes, hogy...
2018-10-09 19:24:00
Ifjúsági olimpia - Szabó Tünde: rendkívül sikeres a hazai utánpótlás-nevelés
... tehetséges gyermekek számára az ország minden pontján adott legyen az edzéslehetőség biztonságos, jól felszerelt létesítményben és kvalifikált edzők segítségével. Hangsúlyozta, hogy a sportot mindenhol elérhetővé kell tenni a gyermekeknek, ez ugyanis népegészségügyi szempontból alapvető, egyben az utánpótlásbázis szélesítésének is a leghatékonyabb eszköze.

"A tehetségek...
2018-10-09 15:31:31
Szolgálat
..."Mindenhol sok dolog vár ránk."

- J. C. Ryle -...
2018-10-06 09:56:28
"Édes Erdély itt vagyunk!”
... Dél-Erdélyben körülbelül 400 000 magyar maradt.

Észak-Erdélybe és Székelyföldre a magyar honvédek bevonulása nagy örömet, és felemelő pillanatokat hozott az ott élők számára, mivel mindenhol ünnepélyes keretek között fogadták őket: népviseletekben, virágokkal, magyar nemzeti zászlókkal, illetve "Isten hozott honvédek" feliratú táblákkal és virág esővel.

Az al...
2018-10-05 19:45:19
1 2 3 ..................905 906 ..........1358 1359 .........1809 1810 1811 
Címkék: Szabó Tünde, Édes Erdély, SZIA BARÁTNÉM, Rachel Lord, üzemanyagok megszokott, nemzetpolitika középpontjában, jövő megalapítása, szeretet mindenhol, reggeli harmatban, emberek között, élet dalát, rossznak vége, homály uralma, igazság beszéde, szentek szíve, jelölések kihelyezését, szövetséghez tartozó, üzemanyag gázokat, rombusz formájú, alapkezelő európai, avatás alkalmából, világon mindenhol, helyi tudással, globális technológiákat, vezetői tapasztalatok, legfontosabb értéknek, együttműködést nevezte, olyan terve, kicsiny házban, kéttannyelvű óvoda, jótékony hatású, jólétet szimbolizálja, ország minden, edzéslehetőség biztonságos, sportot mindenhol, utánpótlásbázis szélesítésének, leghatékonyabb eszköze, magyar honvédek, bemutatkozására, utánpótlásbázis, benzinfajtáknál, népviseletekben, népegészségügyi, nemzetpolitika, létesítményben, magyarországon, termékenységet, töltőállomáson, középpontjában, edzéslehetőség, legmagányosabb, technológiákat, leghatékonyabb, együttműködést, szélesítésének,
© 2013 TVN.HU Kft.