Regisztráció  Belépés
Női kézilabda NB I - Szöllősi-Zácsik Szandra kihagyja a szezont
... sajnálom, hogy csalódást okoztam bizonyos embereknek, de ennél nagyobb boldogság nem létezik a világon" - nyilatkozta klubja honlapján szombaton a 28 éves átlövő.
Hozzátette, mindenképpen szeretne visszatérni a pályára, mivel már most hiányzik neki a kézilabda.
"Az első szülés után sem okozott problémát a visszatérés, remélem, most sem fog. Nagyon bízom benne, hogy tudok...
2018-09-22 18:11:43
fésülködés
... elmúlik a fájdalom, az azt jelenti, hogy a qi-vér ismét szabadon áramlik.

Ha a művelet közben a bőr alatt apró csomókat vagy homokszemcseszerű képződményeket észlelünk, azokat mindenképpen masszírozzuk el jó alaposan.

A kínaiak természetes anyagú fésűt használnak, de mégis a legjobb fésű “alapanyag" a saját ujjaink, reszeljük le alaposan a körme...
2018-09-22 17:10:49
Az élet
... meglelni az utat, s eközben
időről időre zsákutcába jutunk. Ám ha van hitünk, mindig megnyílik
előttünk egy ajtó - talán nem pont az, amelyikre mi sz...
2018-09-21 15:55:52
Szép napot mindenkinek!
... ...
2018-09-21 07:54:07
Kamatdöntés - Londoni elemzők: az MNB még nem váltott szigorítási alapállásra
... betéti kamatot.
A Capital Economics vezető londoni közgazdásza szerint bármelyik eszközt használja is az MNB, a szigorítás előkészítését a magyarországi makrogazdasági környezet mindenképpen indokolja.
A magyar gazdaság ugyanis a túlfűtöttség jeleit mutatja, különös tekintettel arra, hogy az infláció az MNB 3 százalékosközponti célszintje felett jár, és valószínűleg ott ...
2018-09-18 21:04:35
Újabb darabokkal egészül ki a PIM Lázár Ervin-gyűjteménye
... Zsuzsa egy olyan házaspár a magyar irodalom történetében, akik tényleg generációkon átívelve hatottak és hatnak az olvasókra" - emelte ki. Hozzátette: egy ilyen fontos hagyatéknak mindenképpen közgyűjteményben van a helye és hálásak érte, hogy ezt az örökösök is így gondolták.
"Ez az anyag, amit most megkapunk, azt a lehetőséget adja meg a jövő kiállításai számára, hogy egy e...
2018-09-18 18:04:23
Alkothatunk új szavakat?
Kedves Gaspaz, nagyon-nagyon sajnálom! Nem lehetne egy olyan megoldás, ha már dolgoztál vele, és mi is nagyon várjuk, hogy hozzáírod valamelyik feladatsorhoz hozzászólásban? Esetleg úgy, hogy egyszerre egy sorozatot, tehát ahogyan eddig csináltad, három feladatot.
Kedves Éva, írok mindenképpen, és örülök, hogy regisztráltál.
A feladványodon még töröm a fejem....
2018-09-18 08:40:53
Evangelikál hit
...,,Annak a tudata, hogy mi bűnösök vagyunk, Isten vakítóan szentséges, a kettő pedig egymással teljesen összeegyeztethetetlen, lényeges jellemzője az evangelikál hitnek, és enélkül a kereszt szükségességéről és természetéről való tanításunk mindenképpen kiegyensúlyozatlan."

-John Stott-...
2018-09-17 19:53:17
Állj fel, és szólj bátran
... elképzelésekre adott természetes reakciód fog befolyásolni téged.

Kezdj el most imádkozni a következő választásokért. Legyen szó kisebb, helyi vagy nagyobb, országos választásokról, mindenképpen legyen a napi imád része. Köszönd meg a Szent Szellemnek a bölcsességet, amit kaptál a szavazáshoz.

Köszönd meg Neki, hogy bölcsességet adott neked, hogy mikor mit m...
2018-09-15 22:50:23
A KGB titkos dokumentuma
... előttük álló teljes időszakra ne tarthassák meg mandátumukat. A küldöttek semmi esetre sem hívhatnak össze vállalatok közötti gyűléseket. Ha nincs más megoldás, és ha egy ilyen gyűlést mindenképpen össze kell hívni, el kell távolítani azokat az embereket, akik a koncepciók tervezésében és a követelések felterjesztésében aktivitást fejtenek ki. Minden elkövetkezendő kongresszusra ú...
2018-09-15 17:12:59
1 2 3 ..........1065 1066 .....1598 1599 ......2130 2131 2132 
Címkék: Szöllősi-Zácsik Szandra, Lázár Ervin-gyűjteménye, Capital Economics, Kedves Gaspaz, Kedves Éva, Szent Szellemnek, első szülés, qi-vér ismét, művelet közben, kínaiak természetes, legjobb fésű, saját ujjaink, szigorítás előkészítését, magyarországi makrogazdasági, magyar gazdaság, túlfűtöttség jeleit, olyan házaspár, magyar irodalom, ilyen fontos, lehetőséget adja, jövő kiállításai, olyan megoldás, kettő pedig, evangelikál hitnek, kereszt szükségességéről, következő választásokért, napi imád, küldöttek semmi, ilyen gyűlést, koncepciók tervezésében, követelések felterjesztésében, közgyűjteményben, szükségességéről, képződményeket, makrogazdasági, hozzászólásban, választásokról, elképzelésekre, választásokért, elkövetkezendő, feladványodon, regisztráltál, természetéről, magyarországi, kongresszusra, előkészítését, feladatsorhoz, mindenképpen, bölcsességet, befolyásolni, történetében, generációkon, valószínűleg, túlfűtöttség, mandátumukat, masszírozzuk, tervezésében, mindenkinek, kamatdöntés, követelések,
© 2013 TVN.HU Kft.