Belépés
Beszakadt a padló, több mint harmincan megsérültek egy dél-karolinai lakópark klubjában
... mintha trambulinon lettek volna, a padló folyamatosan ingott, míg be nem szakadt. Az emberek sírtak, eluralkodott a pánik - mondták.
A gyorsan helyszínre érkező mentőknek sikerült mindenkit kimenteniük, a súlyosabbnak látszó sérülésekkel küzdőket helikopterekkel szállították kórházba.

A lakóparkot, ahol a tragédia történt, 2004-ben építették, nem messze a Clemson...
2018-10-22 07:03:53
Vers
... pszichológus vagyok,
Elnevezésem pszichológista, mit várok.


A pszichológia egy olyan tudomány, ami mindenkit megmozgat valamilyen módon. Vannak, akik szívesen hallanak róla, mások pedig menekülnek a téma elől. Nem is csoda, hiszen az emberi viselkedéssel és lelki változásokkal foglalkozik, ami...
2018-10-19 19:58:11
Megszentelődés
... feltámadtunk Krisztussal. És nem azért hagyjuk el a földi dolgokat, hogy mennyei életünk lehessen, hanem azért, mert mennyből való jövevények vagyunk. Mennyei elhívásunk van mindentől és mindenkitől függetlenül, és amilyen mértékben megértjük és megvalósítjuk ezt a hivatást, annál inkább tudunk valójában elkülönülni ettől a világtól és a dolgaitól."

-C. H. Mackint...
2018-10-19 10:03:23
Anikó Molnár - facebookról: Ezektől a frász jön rám!
... mindent idáig! Már menekül....hiába kértem,
döfje a kést a húsomba, megijedt :-)Elhitte!

2/A másik édesanyám. Nincs emlékem. Parancsairól igen, te apádat szereted!
Én mindenkit szeretek!!! De ölelés felnőtt korban, kicsiként nem.
Mam meg fog bocsátani! Mert a lánya vagyok, úgy hiszem.
Csak kérlek ne küldj gyógyítónak, szépnek tűnő igaz mondásokat...
2018-10-19 00:55:37
'56-os versfelolvasó est
... ismerem, másrészt október 18-án jelenik meg saját '56-os verseskötete, a sorItűz.

Tizenegy kollégistát ( öt lány, hat fiú) kértem fel egy-egy versének begyakorlására. Tegnapig mindenkit mindennap meghallgattam. S mondhatom, hogy minden kollégista tökéletes szintre fejlesztette előadásmódját.

Október 16-án aztán a magam meghatározta sorrendben olvasták fel tár...
2018-10-17 07:30:23
Isteni gyerekszáj!!!!
... Isten! Lehet, hogy Káin és Ábel nem ölte volna meg egymást annyira, ha külön szobájuk lett volna. Nálunk ez működik a bátyámmal. Lajos
Kedves Isten! Lefogadom, hogy nagyon nehéz neked mindenkit szeretni az egész világon. Mi csak négyen vagyunk a családban, és mégse megy.
Kedves Isten! A bátyám elmondta, hogy hogyan születünk. Nem hangzik valami jól. Anikó
Kedves Ist...
2018-10-15 13:52:29
Jézusról nevezett Avilai Nagy Szent Teréz
... sereg gonosz lélektől!" A környezetében sem tűrt meg szomorú arcot: ,,Isten őrizzen a szomorú arcú szentektől!" Verte a tamburint, énekelt, verselt, és vidám kedélyével mindenkit felderített. Ha valaki emiatt szemrehányást tett neki, így válaszolt: ,,Erre mind szükség van, hogy elviselhessük az életet."
- Öregségében is friss és fiatalosan szép mar...
2018-10-15 11:34:23
Jánossomorjai beszédek 2016
... Hány száz magyar sebesült köszönhette a lengyel vérnek életét!?
November 4. után még számos zendülés, sztrájk volt... M.U.K.! A Mansfeld Péterek még folytatták! Arra kérek most mindenkit, hogy idén, ne csak egy hivatalos ünnep kötelező megjelenésével tisztelegjünk, hanem emlékezzünk márciusig!
Önkormányzatunk a SEGÍTŐ KÖTELÉK című programsorozattal kíván méltón megem...
2018-10-15 06:59:39
Szép napot mindenkinek!
... anyagokat szabadít fel, mint például az endorfin, a dopamin és a szerotonin. Ezek mind jótékony hatást gyakorolnak a szervezetünkre.
Hozzunk több örömet a világba, és köszönts...
2018-10-14 09:15:36
Fesető Erzsébet: Édes keserű
... megfőztél!

Napköszöntő íz
életkedvet csepegtet,
szépül világom.

Kávé szemedben
szenvedély ígérete,
iszom szavaid.

Csészealjon jött,
itt mindenkit megfőzött.
Íz-invázió.

Kávéillattal
belélegezlek mélyen,
s felforr a vérem.

Sok szép szerelem
születik kávé felett:
tüzes bájital....
2018-10-14 07:52:53
1 2 3 .................1767 1768 .........2650 2651 .........3533 3534 3535 
Címkék: Anikó Molnár, Avilai Nagy Szent Teréz, Fesető Erzsébet, Kedves Isten, Kedves Ist, Mansfeld Péterek, SEGÍTŐ KÖTELÉK, dél-karolinai lakópark, padló folyamatosan, emberek sírtak, gyorsan helyszínre, súlyosabbnak látszó, tragédia történt, olyan tudomány, téma elől, emberi viselkedéssel, földi dolgokat, másik édesanyám, lánya vagyok, magam meghatározta, egész világon, bátyám elmondta, szomorú arcú, lengyel vérnek, hivatalos ünnep, önkormányzatunk, helikopterekkel, megszentelődés, pszichológista, megjelenésével, begyakorlására, szervezetünkre, jánossomorjai, versfelolvasó, megvalósítjuk, viselkedéssel, változásokkal, meghallgattam, elviselhessük, környezetében, tisztelegjünk, előadásmódját, szemrehányást, szállították, belélegezlek, eluralkodott, súlyosabbnak, sérülésekkel, pszichológus, feltámadtunk, fejlesztette, meghatározta, folyamatosan, parancsairól, pszichologia, pszichológia, kávéillattal, verseskötete, krisztussal, foglalkozik, felderített, kimenteniük, mindenkitől, öregségében, köszönhette, elnevezésem, emlékezzünk,
© 2013 TVN.HU Kft.