Regisztráció  Belépés
Alkothatunk új szavakat?
Kedves dittiv9, kedves Foxi ... mindketten a kedvenceim vagytok ....kérlek benneteket, ne kezdjetek el trollkodni, örülnék neki, ha az eltérő véleményeiteket indulatok nélkül rendeznétek le. Köszönöm :-) ...
2018-02-20 20:18:34
Szűz Mária keresztútja
...1. Jézust halálra ítélik

Péntek kora reggel láttam a fiamat. Most pillantottam meg először, mióta elvitték. Kékre vert, vérző testének láttán fájdalom hasított szívembe és könnyek szöktek szemembe.
Aztán Pilátus, ítélkező székében ülve megkérdezte a tömeget, miért akarják fiamat kivégeztetni. Körülöttem mind azt ordította: ,,Feszítsd meg őt!"
Könyörö...
2018-02-16 15:14:53
Szent Valentin hamvazószerdája 02.15
... készülők különleges feladatáról beszél. Arról, hogy egymásnak ajándékozzák magukat, a másik nagyobb boldogságát kívánják, és társuk szabaddá, boldoggá, egészségessé válásáért tegyenek. Hogy mindketten egyszerre kerüljenek közelebb Istenhez és egymáshoz. A böjtöt is ennek szellemében éljük meg. Ne azt nézzük, mit nem szabad tenni-enni ilyenkor, hanem inkább mindennap tegyünk valami...
2018-02-16 07:16:59
Ezt titkolja a Fidesz: manipulálták az árakat
... cége is volt az elmúlt évek folyamán. Az egyiket egyenesen Hamar & Tiborcz Jogi és Gazdasági Tanácsadó és Szolgáltat Kft.-nek (később IBC-Project) hívták. Üzleti kapcsolatuk máig tart, mindketten részvényesek a luxusingatlanok kereskedésével foglalkozó BDPST Zrt.-ben.

Kiemelt képünkön a zalaegerszegi kettős kereszt látható.
Fotó: Varga György / MTI

[lin...
2018-02-15 08:15:01
Amikor Kun (Kohn) Béla el akarta adni a Szent Koronát egy mü
... elhatározta, hogy felkeresi a Nemzeti Tanácsot, s ezeknek hazafiasságára hivatkozva valamiképpen biztosítani tudja a korona biztonságát. Beszélt is Hock Jánossal és Kunfi Zsigmonddal. Ezek mindketten megígérték, hogy a koronának semmi bántódása nem lesz.

A koronaőrt ez sem elégítette ki. Így ír erről: “November 5-én felkerestem Lovászy Mártont (Károlyi Mihály hely...
2018-02-14 22:33:58
Amikor Kun (Kohn) Béla el akarta adni a Szent Koronát egy mü
... elhatározta, hogy felkeresi a Nemzeti Tanácsot, s ezeknek hazafiasságára hivatkozva valamiképpen biztosítani tudja a korona biztonságát. Beszélt is Hock Jánossal és Kunfi Zsigmonddal. Ezek mindketten megígérték, hogy a koronának semmi bántódása nem lesz.

A koronaőrt ez sem elégítette ki. Így ír erről: “November 5-én felkerestem Lovászy Mártont (Károlyi Mihály hely...
2018-02-14 22:33:52
Házasság hete alkalmából pár idézet:
... akkor főleg ha viszont szeret e vagy!

A szerelemhez nem kell senki más és semmi más csak két hétköznapi ember aki úgy szereti egymást hogy bármit megtenne érte, mert tudják mindketten hogy különlegesek egymásnak számukra mindketten különlegesek egymásnak!

Bizony mindenki ugyan olyan ember
De aki szerelmes az meglássa a másikba azt amit más nem lát Na meg...
2018-02-14 13:00:01
Téli olimpia 2018 Megvan minden idők legfiatalabb sífutó ...
... bajnoka
A férfiaknál a norvég Johannes Hösflot Kläbo, a nőknél pedig a svéd Stina Nilsson nyerte a sífutók keddi klasszikus stílusú egyéni sprintversenyét a Phjongcshangi téli olimpián. Mindketten első ötkarikás aranyukat szerezték.
A 21 éves Kläbo esélyesként győzött, ezzel ő lett minden idők legfiatalabb egyéni sífutó olimpiai bajnoka a férfiaknál.
A döntőb...
2018-02-13 20:53:26
Howard Katalin angol királyné
... leányaként. Apja, Lord Edmund Norfolk második hercegének, Thomas Howardnak volt az egyik fia. Katherine így Henrik második feleségének, Boleyn Annának első unokatestvére volt. (Sajnos mindketten ugyanarra a sorsra is jutottak: VIII. Henrik házasságtörés vádjával kivégeztette őket.) Állítólag a fiatal lányt Suffolk hercege (Charles Brandon) és Edward Seymour (a néhai Jane Seymour a...
2018-02-12 11:17:41
Tiborcz-ügy: megnevezte az OLAF, hol kell keresni a csalás
... előtt üzlettársak voltak, egyenesen Hamar & Tiborcz Jogi és Gazdasági Tanácsadó és Szolgáltat Kft.-nek (később IBC-Project) hívták a közös cégüket. Üzleti kapcsolatuk pedig máig tart, mindketten részvényesek a luxusingatlanok kereskedésével foglalkozó BDPST Zrt.-ben.

Tiborcznak magában az Eliosban formálisan csak 2014 és 2015 áprilisa között volt tulajdonésze, igazgatós...
2018-02-12 08:23:17
1 2 3 ....................749 750 ...........1124 1125 ..........1498 1499 1500 
Címkék: Szűz Mária, Szent Valentin, Amikor Kun, Szent Koronát, Howard Katalin, Aztán Pilátus, Tiborcz Jogi, Gazdasági Tanácsadó, Szolgáltat Kft, BDPST Zrt, Varga György, Nemzeti Tanácsot, Hock Jánossal, Kunfi Zsigmonddal, Lovászy Mártont, Károlyi Mihály, Johannes Hösflot Kläbo, Stina Nilsson, Lord Edmund Norfolk, Thomas Howardnak, Boleyn Annának, Charles Brandon, Edward Seymour, Jane Seymour, kedvenceim vagytok, eltérő véleményeiteket, másik nagyobb, elmúlt évek, egyiket egyenesen, luxusingatlanok kereskedésével, zalaegerszegi kettős, korona biztonságát, koronának semmi, norvég Johannes, nőknél pedig, svéd Stina, sífutók keddi, fiatal lányt, néhai Jane, közös cégüket, hamvazószerdája, véleményeiteket, luxusingatlanok, sprintversenyét, hazafiasságára, kereskedésével, unokatestvére, zalaegerszegi, phjongcshangi, házasságtörés, különlegesek, legfiatalabb, pillantottam, részvényesek, kivégeztette, valamiképpen, kivégeztetni, ajándékozzák, manipulálták, egészségessé, tulajdonésze, biztonságát, elhatározta, rendeznétek, üzlettársak,
© 2013 TVN.HU Kft.