Belépés
Hagymás csirkemáj petrezselymes tócsnival
... krumplilepényeket kisütöm. Egy másik serpenyőben a kettévágott paradicsomot és paprikát megsütöm.

A májat a tócsikkal tálalom, sült paradicsommal és paprikával.



Megjegyzés:

Tócsik: tájanként különböző neveket adnak neki....
2015-05-08 21:50:12
Somlói torta II.
... 175 °C-on.

A diós piskótához a tojásfehérjéket habbá verem egy csipet sóval, beleadagolom a porcukrot, a darált diót és a lisztet. Ezt is megsütöm.



A krémhez felfőzöm a pudingport a tojássárgájával és a cukorral - lassú tűzön. A margarint kikeverem a vaníliás c...
2015-05-08 21:43:39
Fogarasi kapros sertésborda
... hússzel...
2015-05-08 21:38:21
Marhahúsleves
... tésztát...
2015-05-08 21:37:10
Tonhalas-uborkás csukott szendvics
... Vékonya...
2015-05-08 21:35:59
Havas házikó
... réteghez:
20 dkg darált keksz
10 dkg porcukor
3 dkg kakaópor
rumaroma
2 kávéskanál instant kávé
langyos víz
A tetejére:
kókuszreszelékElkészítés:
A 4 tojásból szokásos módon piskótát sütök egy 20X30 cm-es tepsiben Ez lesz a házikó alapja. ...
2015-05-08 19:38:12
Sorbet és granita, a gyümölcsös hűsítők
... édesség hamar kedveltté vált Itáliában, bár csak a nemesi asztalokra jutott. A sorbetto 1533-ban Medici Katalinnak köszönhetően a francia udvarba is eljutott.


Granita vagy jégkása, citromosan a legjobb hűsítő a forró nyárban

A XVII. század végére már egész Európa ismerte...
2015-05-08 00:40:32
Május 8., a fagyiünnep - nyald a gombócot féláron!
... gombócokat, és ezen a napon a fagylaltozók és cukrászdák egy, a környezetükben lévő közintézményt, például kórházat vagy óvodát is meglepnek pár gombóccal.



Az akcióban részt vevő fagylaltozók és cukrászdák nevét és címét itt olvashatjátok,

http:/...
2015-05-07 23:59:20
Extrém fagylalt-költemények
... tűnő fagylaltkompozíciók. Ezek a fagylaltok sok esetben nem a dekorációval, hanem sokkal inkább az újszerű ízkombinációkkal hívják fel magukra a figyelmet.


Több íz egy fagyiban - izgalmas!

A ízkavalkád egyik kedvenc forrása a sütemények fagylaltba történő átértelmezése. ...
2015-05-07 23:58:55
Parfé – a tökéletes hűsítő desszert
... jeles történelmi személyekről fennmaradt történetekben, tény, hogy a civilizáció története és a hűtés iránt támasztott igények nagyjából egyidősek lehetnek.


Málna-pisztácia parfé, hmmm...

Kr. e. 11. században Kínában már használták a természetes jeget hűtésre, sőt az Ósz...
2015-05-07 23:58:39
1 2 3 .............472 473 474 .540 541 .......810 811 .......1079 1080 1081 
Címkék: Medici Katalinnak, gyümölcsös hűsítők, gombócot féláron, tökéletes hűsítő, másik serpenyőben, kettévágott paradicsomot, tócsikkal tálalom, diós piskótához, tojásfehérjéket habbá, csipet sóval, darált diót, krémhez felfőzöm, margarint kikeverem, 20X30 cm-es, házikó alapja, nemesi asztalokra, sorbetto 1533-ban, francia udvarba, legjobb hűsítő, forró nyárban, környezetükben lévő, akcióban részt, újszerű ízkombinációkkal, ízkavalkád egyik, sütemények fagylaltba, civilizáció története, hűtés iránt, természetes jeget, ízkombinációkkal, tojásfehérjéket, tojássárgájával, receptgaleriak, környezetükben, kókuszreszelék, petrezselymes, paradicsommal, olvashatjátok, közintézményt, marhahúsleves, történetekben, átértelmezése, fagylaltozók, paradicsomot, személyekről, beleadagolom, köszönhetően, dekorációval, serpenyőben, mindmegette, költemények, sertésborda, civilizáció, kettévágott, természetes, pudingport, megjegyzés, piskótához, lapokkepek, kávéskanál, cukrászdák, fagylaltba, sütemények, ízkavalkád, történelmi, fennmaradt,
© 2013 TVN.HU Kft.