|
|
|
... meglocs... |
2015-03-01 22:21:10 |
|
|
|
|
|
|
... lesz.
Közben forró olajban megsütöm az apró kockákra vágott burgonyát, lecsepegtetem, sózom-borsozom, majd nagy lángon összeforgatom a forró csirkével.
Könnyed rozé bor illik hozzá.
Megjegyzés:
Azért szeretem wokban készít... |
|
2015-03-01 22:19:59 |
|
|
|
|
|
|
... lehúzzuk a tűzről megforgatjuk benne a felkockázott zöldségeket, elkeverjük a pirospaprikával. Forró vízzel felöntjük, ételízesitővel ízesitjük. Készre főzzük.
Megjegyzés:
A receptet és a fotót Kiscsimpi küldte. Köszönjük!
Forrás: Mindmegette.hu[/b... |
2015-03-01 22:18:14 |
|
|
|
|
|
|
... spirituszégőt, körberakjuk az előzőleg elkészített pirított kenyérkockákkal és a darabolt zöldségekkel.
Fondüvillát ragadunk, és jóízűen falatozni kezdünk.
Ha esetleg torkunkra ragadna a sajt, hát öblítsük le egy jóképű rajnai rizlinggel.
Megjegy... |
|
2015-02-28 23:09:48 |
|
|
|
|
|
|
... hirtelen ropogósra sütjük, lecsöpögtetjük.
Tányérra halmozva tálaljuk, tetején a halszeletekkel, mellé zúzott fokhagymával elkevert majonézt adunk.
Ital? Előtte kétszer malátázott skót whisky, mellé viszont sör! (Hiába fehérhúsú hal, most viszont Skóciában v... |
2015-02-28 23:05:35 |
|
|
|
|
|
|
... forralni már nem szabad.
Halszeletek, tojásételek, karfiol, brokkoli, spárga, makaróni csőben sütésénél használjuk, ez a sütési mód a gratinírozás.
Megjegyzés:
A receptet Dzsafi, a fotót Mimi küldte. Köszönjük!
Forrás: Mindmegette.hu|... |
2015-02-28 23:02:30 |
|
|
|
|
|
|
... meg sós... |
2015-02-28 23:00:07 |
|
|
|
|
|
|
... merőkan... |
2015-02-28 22:58:41 |
|
|
|
|
|
|
... nyakon ... |
2015-02-28 22:57:04 |
|
|
|
|