|
|
|
... ellenőrizzük, és ha nem ragad, akkor jó.
5.) Olvasztott vajjal, vaníliasodóval, porcukorral, darált dióval, mákkal, lekvárral tálaljuk - ízlés szerint.
Megjegyzés:
A receptet és a fotót Mirza (Morzsálós) küldte. Köszönjük!
Forrás:Mindmegette... |
2014-03-24 13:10:53 |
|
|
|
|
|
|
... összenyomkodjuk.
10-15 percig pihentetjük, majd a felforrósított olajban gyorsan aranybarnára sütjük. Kivéve lecsepegtetjük, megszórjuk porcukorral és forrón kínáljuk.
Megjegyzés:
Ropogós, finom csemege.
A receptet és a fotót Buksz3... |
|
2014-03-24 13:08:47 |
|
|
|
|
|
|
... összenyomkodjuk.
10-15 percig pihentetjük, majd a felforrósított olajban gyorsan aranybarnára sütjük. Kivéve lecsepegtetjük, megszórjuk porcukorral és forrón kínáljuk.
Megjegyzés:
Ropogós, finom csemege.
A receptet és a fotót Buksz3... |
2014-03-24 13:08:39 |
|
|
|
|
|
|
... héjában... |
|
2014-03-24 13:06:26 |
|
|
|
|
|
|
... zöldség... |
|
2014-03-24 13:04:29 |
|
|
|
|
|
|
... tejszínhab - ázsiai boltokban ka... |
2014-03-23 21:46:06 |
|
|
|
|
|
|
... kiadott különféle szakkönyvek, receptkönyvek és az életmód elsajátítására szolgáló egyéb kiadványok mára már világszerte alaposan elárasztották a könyvpiacokat.
Az ízletes ételekről nem kell lemondaniuk a paleolit táplálkozás követőinek, de sok hagyományos ételről igen
... |
2014-03-23 21:35:04 |
|
|
|
|
|
|
... lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
A panírozott roládokat forró bő olajban aranybarnára sütjük, majd burgonyapürével vagy rizzsel tálaljuk.
Megjegyzés:
A receptet és a fotót Huszanke küldte. Köszönjük!
Forrás:... |
2014-03-23 21:25:42 |
|
|
|
|
|
|
... levél medvehagyma
Elkészítés:
A sonkát felkockázzuk, a medvehagymát felaprózzuk, és összekeverjük a natúr krémsajttal, valamint margarinnal.
Megjegyzés:
A receptet és a fotót Torpilla1987 küldte. Köszönjük!
... |
2014-03-23 21:22:57 |
|
|
|
|