Belépés
Görög aprópecsenye
... fetával összeforgatjuk.

A húst serpenyőben pirosra sütjük. Tálaláskor az öntetet a húsra locsoljuk, sült burgonyát és a görög salátát kínáljuk hozzá.



Megjegyzés:

A receptet Zakariás Ferenc küldte. Fotó: AS

Forrás:Mindmegette.hu|...
2014-01-22 23:24:33
Paradicsomos káposzta II.
... levével. Simára keverjük, majd állandó keverés mellett a káposztára öntjük. Addig kevergetjük, amíg teljesen sima állagú szószt kapunk. Ha kell, még ízesítjük.



Megjegyzés:

Ha sűrített paradicsomot használunk az elkészítéshez, akkor azt megfelelő mennyis...
2014-01-22 23:20:02
Túró Rudi IV.
... dolgozni).

Végül vízfürdőben felolvasztjuk a tortabevonót, hozzáadjuk az étolajat, és belemártjuk a rudacskákat.

Alufóliára fektetjük és dermedni hagyjuk.



Megjegyzés:

A receptet Kokavecz Judit küldte. Köszönjük!

Fotó: AS

...
2014-01-22 23:17:20
Paradicsomos káposztafőzelék fasírtgolyókkal
... fasírtgolyókkal tálaltam, a recepten annyit változtattam, hogy a beáztatott zsemlék helyett 10-12 dkg zabpelyhet adtam a húsmasszába, és 1 nagyobb felvert tojást.



Megjegyzés:

A receptet és a fotót Gaby53 küldte. Köszönjük!
...
2014-01-22 23:13:02
Lebbencsleves kiskunhalasi módra
... étvágya...
2014-01-22 23:10:29
Téli céklaleves pikánsan
... >>



Érdekes és valóban pikáns, majd egyszer megcsinálom . . .

Én most céklasalátát készítettem belőle, nagyon szeretjük! ...
2014-01-22 08:01:21
Almás-sajtos saláta retekcsírával
... öntetbe vegyítjük, és a salátát szükség szerint utánízesítjük. A tetejét megszórjuk a vékony forgácsokra gyalult sajttal, végül az almaszeletekkel díszítjük.



Megjegyzés:

A receptet Molnár Lászlóné küldte. Fotó: AS

Forrás:Mindmeg...
2014-01-21 22:09:33
Fetás-rukkolás lencsesaláta tojáskrémmel
... fetát.

A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk, és villával összetörjük. Ízlés szerint teszünk hozzá mustárt, majonézt és tejfölt, sózzuk-borsozzuk.



Pirítóssal kínáljuk. Jó étvágyat hozzá!

Megjegyzés:

A lencse...
2014-01-21 22:04:42
Isler egyszerűen
... éppen annyira, hogy a széle színt kapjon.

Ha kihűlt, baracklekvárral összeragasztjuk, egyik felét csokiba mártjuk, tetejét apró cukorral díszítjük.



Jó étvágyat!

Megjegyzés:

A receptet Erl Jánosné küldte. Köszönjük!

Fotó: AS
...
2014-01-21 22:02:33
1 2 3 ..............540 541 ......780 781 782 .810 811 .......1079 1080 1081 
Címkék: Túró Rudi IV, Zakariás Ferenc, Kokavecz Judit, Molnár Lászlóné, kanál segítségével, húst serpenyőben, húsra locsoljuk, görög salátát, receptet Zakariás, káposztára öntjük, receptet Kokavecz, recepten annyit, beáztatott zsemlék, fotót Gaby53, salátát szükség, tetejét megszórjuk, vékony forgácsokra, almaszeletekkel díszítjük, receptet Molnár, tojásokat keményre, széle színt, káposztafőzelék, fasírtgolyókkal, baracklekvárral, kaposztafozelek, fasirtgolyokkal, összeragasztjuk, almaszeletekkel, receptgaleriak, összeforgatjuk, retekcsírával, elkészítéshez, utánízesítjük, felolvasztjuk, retekcsiraval, lebbencsleves, paradicsomot, paradicsomos, aprópecsenye, lencsesaláta, változtattam, tojáskrémmel, céklasalátát, sütőpapírral, segítségével, tojaskremmel, lencsesalata, tortabevonót, apropecsenye, kiskunhalasi, mindmegette, húsmasszába, rudacskákat, forgácsokra, kevergetjük, belemártjuk, összetörjük, megpucoljuk, serpenyőben, vízfürdőben, megcsinálom, készítettem, megjegyzés, káposztára, lapokkepek, tálaláskor, céklaleves, gesztenyés,
© 2013 TVN.HU Kft.