|
|
|
... össze.
Formázzunk a masszából egy kanál segítségével diónyi gombócokat, helyezzük sütőpapírral bélelt tepsibe, egymástól 5-6 cm-re őket, és süssük 15 percig 175 °C-on.
Megjegyzés:
Reni receptje, az Élet napos oldala blogban találjátok to... |
2014-01-22 23:27:59 |
|
|
|
|
|
|
... fetával összeforgatjuk.
A húst serpenyőben pirosra sütjük. Tálaláskor az öntetet a húsra locsoljuk, sült burgonyát és a görög salátát kínáljuk hozzá.
Megjegyzés:
A receptet Zakariás Ferenc küldte. Fotó: AS
Forrás:Mindmegette.hu|... |
|
2014-01-22 23:24:33 |
|
|
|
|
|
|
... levével. Simára keverjük, majd állandó keverés mellett a káposztára öntjük. Addig kevergetjük, amíg teljesen sima állagú szószt kapunk. Ha kell, még ízesítjük.
Megjegyzés:
Ha sűrített paradicsomot használunk az elkészítéshez, akkor azt megfelelő mennyis... |
2014-01-22 23:20:02 |
|
|
|
|
|
|
... dolgozni).
Végül vízfürdőben felolvasztjuk a tortabevonót, hozzáadjuk az étolajat, és belemártjuk a rudacskákat.
Alufóliára fektetjük és dermedni hagyjuk.
Megjegyzés:
A receptet Kokavecz Judit küldte. Köszönjük!
Fotó: AS
... |
|
2014-01-22 23:17:20 |
|
|
|
|
|
|
... fasírtgolyókkal tálaltam, a recepten annyit változtattam, hogy a beáztatott zsemlék helyett 10-12 dkg zabpelyhet adtam a húsmasszába, és 1 nagyobb felvert tojást.
Megjegyzés:
A receptet és a fotót Gaby53 küldte. Köszönjük!
... |
|
2014-01-22 23:13:02 |
|
|
|
|
|
|
... étvágya... |
2014-01-22 23:10:29 |
|
|
|
|
|
|
... >>
Érdekes és valóban pikáns, majd egyszer megcsinálom . . .
Én most céklasalátát készítettem belőle, nagyon szeretjük! ... |
2014-01-22 08:01:21 |
|
|
|
|
|
|
... öntetbe vegyítjük, és a salátát szükség szerint utánízesítjük. A tetejét megszórjuk a vékony forgácsokra gyalult sajttal, végül az almaszeletekkel díszítjük.
Megjegyzés:
A receptet Molnár Lászlóné küldte. Fotó: AS
Forrás:Mindmeg... |
2014-01-21 22:09:33 |
|
|
|
|
|
|
... fetát.
A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk, és villával összetörjük. Ízlés szerint teszünk hozzá mustárt, majonézt és tejfölt, sózzuk-borsozzuk.
Pirítóssal kínáljuk. Jó étvágyat hozzá!
Megjegyzés:
A lencse... |
2014-01-21 22:04:42 |
|
|
|
|
|
|
... éppen annyira, hogy a széle színt kapjon.
Ha kihűlt, baracklekvárral összeragasztjuk, egyik felét csokiba mártjuk, tetejét apró cukorral díszítjük.
Jó étvágyat!
Megjegyzés:
A receptet Erl Jánosné küldte. Köszönjük!
Fotó: AS
... |
2014-01-21 22:02:33 |
|
|
|
|