Belépés
Csokis-almás süti
... lisztet.

Az almákat meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, és belekeverjük a masszába. Előmelegített sütőben megsütjük, ha kihűlt, bevonjuk a tortabevonóval.



Megjegyzés:
A receptet Károly Adrienn küldte. Köszönjük!

Fotó: AS

Forrás:Min...
2013-12-28 23:50:08
Rakott krumpli sajttal gazdagítva
... meglocsolom tejföllel. Újra kezdem, krumpli, tojás, kolbász, hús, sajt, tejföl, és ugyanígy, míg elfogynak a hozzá valók. A tetejét megszórom kevés zsemlemorzsával.



Mehet a 200 fokos sütőbe, addig sütöm, míg a tetején a prézli megpirul. Frissen tálalom, aki kéri, tejföl...
2013-12-28 23:49:55
Tejszínes sütőtökkrémleves
... levest szitán áttörjük vagy összeturmixoljuk. A levest még egyszer felforraljuk, és hozzáöntjük a tejszínt.

Aprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.



Megjegyzés:
A receptet Molnár Andrásné küldte. Köszönjük!

Fotó: AS

Forrás:...
2013-12-28 23:49:43
Csokis-kakaós csiga
... megsült, várunk, míg kihűl.

Ha kihűlt, kiszedjük tálcára, olvasztott csokit csorgatunk a tejejükre. Ha a csoki megszilárdult, meg is porcukrozzuk kicsit.



Megjegyzés:
A receptet és a fotót Pestiné Farkas Márta küldte. Köszönjük!

Forrás:Mi...
2013-12-28 23:49:32
Citruslekvárok, avagy gasztroajándékok a tél gyümölcseiből
... gyümölcs héjából dolgozzunk. A kezeletlen gyümölcs héja egészséges, nem ivódott bele semmilyen olyan káros anyag, amely a főzés során beleoldódna a lekvárunkba.


A lekvár azért is jó ajándék, mert utána minden reggel velünk kezdi a napot a megajándékozott :)

Ha nem jut...
2013-12-27 23:54:32
Diós őzgerincfilé gesztenyés kelkáposztapudinggal
... sütjük.

Tálaláskor az őzgerincet felszeleteljük, a pudingot kiborítjuk a formából és felszeleteljük. Tányérra szedjük, majd ráhalmozzuk a forró erdei gyümölcsragut.

[...
2013-12-27 23:51:47
Mártogatós sült camembert
... szeletk...
2013-12-27 23:49:10
Tepertőkrém
... fokhagymát, a mustárt, a pirospaprikát és a borsot. Jól összekeverjük, és kanalanként hozzáadjuk a tejfölt. Ha nagyon masszív a krém, több tejfölt használjunk.

...
2013-12-27 23:47:08
Bőrös vadmalac pörkölt
... pároljuk. Az étel elkészülte előtt kevéssel belelöttyintjük a vörösbort.

Köretként házilag készített galuskával finom. Száraz vörösbort kínálunk hozzá.



Megjegyzés:
A receptet Bengő Mihály küldte. Köszönjük!

Fotó: AS

Forrás:Mi...
2013-12-27 23:44:22
Fokhagymakrémleves szardellás pirítóssal
... a szardellás krém nem gyöngyözik a pirítós tetején.

A levest szedjük tányérba, szórjuk meg a metélőhagymával, és a szardellás pirítóssal tálaljuk.

...
2013-12-27 23:42:18
1 2 3 ..............540 541 .......801 802 803 810 811 .......1079 1080 1081 
Címkék: Károly Adrienn, Molnár Andrásné, Pestiné Farkas Márta, Bengő Mihály, almákat meghámozzuk, receptet Károly, hozzá valók, tetejét megszórom, prézli megpirul, receptet Molnár, csoki megszilárdult, fotót Pestiné, kezeletlen gyümölcs, főzés során, lekvár azért, őzgerincet felszeleteljük, pudingot kiborítjuk, forró erdei, étel elkészülte, receptet Bengő, szardellás krém, pirítós tetején, levest szedjük, szardellás pirítóssal, sütőtökkrémleves, gasztroajándékok, összeturmixoljuk, metélőhagymával, petrezselyemmel, megajándékozott, belelöttyintjük, zsemlemorzsával, csokisalmassuti, tortabevonóval, receptgaleriak, citruslekvárok, felszeleteljük, gyümölcseiből, összekeverjük, megszilárdult, gyümölcsragut, pirospaprikát, előmelegített, porcukrozzuk, őzgerincfilé, belekeverjük, felforraljuk, mindmegette, használjunk, lekvárunkba, beleoldódna, hozzáöntjük, meglocsolom, tepertőkrém, ráhalmozzuk, kanalanként, meghámozzuk, csorgatunk, gesztenyés, fokhagymát, elkészülte, tálaláskor, olvasztott, gazdagítva, lapokkepek, hozzáadjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.