|
|
|
... lisztet.
Az almákat meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, és belekeverjük a masszába. Előmelegített sütőben megsütjük, ha kihűlt, bevonjuk a tortabevonóval.
Megjegyzés:
A receptet Károly Adrienn küldte. Köszönjük!
Fotó: AS
Forrás:Min... |
2013-12-28 23:50:08 |
|
|
|
|
|
|
... meglocsolom tejföllel. Újra kezdem, krumpli, tojás, kolbász, hús, sajt, tejföl, és ugyanígy, míg elfogynak a hozzá valók. A tetejét megszórom kevés zsemlemorzsával.
Mehet a 200 fokos sütőbe, addig sütöm, míg a tetején a prézli megpirul. Frissen tálalom, aki kéri, tejföl... |
|
2013-12-28 23:49:55 |
|
|
|
|
|
|
... levest szitán áttörjük vagy összeturmixoljuk. A levest még egyszer felforraljuk, és hozzáöntjük a tejszínt.
Aprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Megjegyzés:
A receptet Molnár Andrásné küldte. Köszönjük!
Fotó: AS
Forrás:... |
2013-12-28 23:49:43 |
|
|
|
|
|
|
... megsült, várunk, míg kihűl.
Ha kihűlt, kiszedjük tálcára, olvasztott csokit csorgatunk a tejejükre. Ha a csoki megszilárdult, meg is porcukrozzuk kicsit.
Megjegyzés:
A receptet és a fotót Pestiné Farkas Márta küldte. Köszönjük!
Forrás:Mi... |
|
2013-12-28 23:49:32 |
|
|
|
|
|
|
... gyümölcs héjából dolgozzunk. A kezeletlen gyümölcs héja egészséges, nem ivódott bele semmilyen olyan káros anyag, amely a főzés során beleoldódna a lekvárunkba.
A lekvár azért is jó ajándék, mert utána minden reggel velünk kezdi a napot a megajándékozott :)
Ha nem jut... |
|
2013-12-27 23:54:32 |
|
|
|
|
|
|
... sütjük.
Tálaláskor az őzgerincet felszeleteljük, a pudingot kiborítjuk a formából és felszeleteljük. Tányérra szedjük, majd ráhalmozzuk a forró erdei gyümölcsragut.
[... |
2013-12-27 23:51:47 |
|
|
|
|
|
|
... szeletk... |
2013-12-27 23:49:10 |
|
|
|
|
|
|
... fokhagymát, a mustárt, a pirospaprikát és a borsot. Jól összekeverjük, és kanalanként hozzáadjuk a tejfölt. Ha nagyon masszív a krém, több tejfölt használjunk.
... |
2013-12-27 23:47:08 |
|
|
|
|
|
|
... pároljuk. Az étel elkészülte előtt kevéssel belelöttyintjük a vörösbort.
Köretként házilag készített galuskával finom. Száraz vörösbort kínálunk hozzá.
Megjegyzés:
A receptet Bengő Mihály küldte. Köszönjük!
Fotó: AS
Forrás:Mi... |
2013-12-27 23:44:22 |
|
|
|
|
|
|
... a szardellás krém nem gyöngyözik a pirítós tetején.
A levest szedjük tányérba, szórjuk meg a metélőhagymával, és a szardellás pirítóssal tálaljuk.
... |
2013-12-27 23:42:18 |
|
|
|
|