|
|
|
... a sütőbe, és kb. 1 órán át sütöm, hogy jó piros és ropogós legyen! Tálaláskor egy kis tejföllel meglocsolom.
Dödölle készítés képei az alábbi linken
Dödölle séf, tagja a szolnoki gulyás fesztiválnak
............ |
|
2011-08-21 16:59:19 |
|
|
|
|
|
|
...http://www.mindmegette.hu/kuszkusz-t ortenelem-40861... |
2011-08-21 16:12:12 |
|
|
|
|
|
|
... sajtreszelőn reszeljük bele a kihűlt kemény tojáso... |
|
2011-08-21 10:50:55 |
|
|
|
|
|
|
... Káli medence állatvilága
... |
|
2011-08-16 15:06:54 |
|
|
|
|
|
|
... kenyeret és a kaprot. Az uborkákat műanyag dobozba teszem, ráöntöm a levét egy szűrőn keresztül, hogy kenyér ne mehessen már bele, és rádobálom a fokhagymákat is.
Megjegyzés:
Isteni finom és fele annyira sem bonyolult, mint így olvasva. Mindenkinek jó szívvel ajá... |
2011-08-14 15:31:53 |
|
|
|
|
|
|
... levet a zöldségekre merjük, és lezárjuk az üvegeket. (Mindig egyszerre csak 1 üvegre merjük a levet, és azonnal zárjuk le, így a vákuum jól lezárja az üveget.)
Megjegyzés:
A receptet és a fotót Mirza (Morzsálós) küldte. Köszönjük!
Tová... |
2011-08-14 15:21:45 |
|
|
|
|
|
|
... hozzákeverünk 1 kiskanál szalicilt, és feltöltjük az üvegeket. Ha lehet, a borsból és babérlevélből is kerüljön az üvegbe. A kupak alá ajánlott celofánt tenni.
Szárazdunsztban hagyjuk kihűlni másnapig.
Megjegyzés:
Remek, ízletes, ropogós savanyús... |
2011-08-14 15:17:49 |
|
|
|
|
|
|
... tartani, mert nem romlik meg. Ha marad pluszban a savanyúság levéből - márpedig valószínűleg marad -, akkor akár felhasználható egy másik adag savanyúsághoz.
Megjegyzés:
Hozzávalók tekintetében mindenki annyi zöldséget használ, amennyi savanyúságot szeretne elt... |
2011-08-14 15:12:22 |
|
|
|
|