Belépés
Volkswagen: tömeges leépítéssel fenyeget az új autók szén-dioxid-kibocsátásának csökkentéséről kötött uniós min
... is csak az lenne megfelelő, ha 30 százalékkal kellene csökkenteni az új autók kibocsátását 2030-ig a 2021-es szinthez képest.
Ezzel szemben a környezetvédelemért felelős tagállami miniszterek keddi tanácsülésükön 35 százalékos csökkentésről állapodtak meg, holott az autógyártás átalakítása a döntésből fakadó "sebességgel és kihatásokkal aligha menedzselhető" - húzta alá Herbe...
2018-10-11 16:30:02
Sargentini-jelentés - Trócsányi a Die Weltnek: nem akarunk olyanná válni, mint Nyugat-Európa
...
A miniszter a Magyarországról szóló Sargentini-jelentés európai parlamenti (EP-) elfogadásával kezdeményezett, hetes cikkely szerinti eljárásról elmondta, hogy annak története nem sikertörténet, hanem Európa megosztásának és gyengítésének története.
Arra a felvetésre, hogy a bírálók szerint éppen a kormány gyengíti az európai értékeket, kiemelte, hogy "nekünk másmilyen a...
2018-10-11 15:02:05
MSZP: komoly betegellátási válság van Magyarországon
... nagyurak" úgy gondolták, van Magyarországon elég orvos és nővér ahhoz, hogy Honvéd kórházban külön részleget biztosítsanak saját maguknak. Megerősítette: az MSZP népszavazást kezdeményez a miniszterek, államtitkárok egészségügyi VIP-ellátásának megszüntetéséről.
Úgy vélte: gőzerővel folyik a kétszintű egészségügy kialakítása, és az erről szóló dokumentum már elkészült a minis...
2018-10-11 13:32:18
Fölavatták a BlackRock alapkezelő innovációs központját Budapesten
...
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a rendezvényen üdvözölte, hogy a világ legnagyobb alapkezelője magyar szakemberekkel fejleszti pénzügyi és üzleti technológiáját, a marketingstratégiáját, valamint az ügyféladatok kezelési rendszerét.
Elmondta, a beruházás hozzájárult ahhoz, hogy az innovációs, szolgáltató és kiválósági központok az autóipart követően a más...
2018-10-11 13:21:54
Szijjártó: hazugság, hogy az ukrán államnak nincs köze a kettős állampolgárokat listázó honlaphoz
... kapcsolatban kérdezték, amelyen már háromszáz olyan kárpátaljai magyar állami vagy önkormányzati tisztviselő adatai szerepelnek, akikről azt állítják, hogy kettős állampolgárok.
A miniszter elmondta: olyan személyes adatok kerültek fel a honlapra, amelyek nyilvános forrásokból nem érhetőek el, kizárólag titkosszolgálati, kormányzati forrásból.
Ráadásul a szélsőséges ho...
2018-10-11 09:11:19
MSZP: Orbán és Tarlós egyetlen érdemi szót sem szólt Budapestről
...
Horváth Csaba, a Fővárosi Közgyűlés szocialista képviselője arra a bejelentésre, hogy Tarlós István elfogadta a miniszterelnök felkérését a főpolgármester-jelöltségre, azt mondta: gratulálnak, de szerinte a budapestiek ennél többet érdemelnek.
Az ellenzéki képviselő szerint Orbán Viktor már sokat elvett a budapestiektől és úgy látja, hogy már nem is ígér semmit.
Hor...
2018-10-10 14:26:11
Az ukrán vezérkari főnök elrendelte az összes ukrajnai lőszerraktár védelmének megerősítését
... szerint az orosz határtól nem messze fekvő lőszerraktárba kedden nagy valószínűséggel orosz diverzáns csoport hatolhatott be és robbanthatta fel a lövedékeket.
Sztepan Poltorak védelmi miniszter a szerdai kormányülésen a 112 Ukrajina hírtelevízió szerint elmondta, hogy a robbanások pillanatában az észak-ukrajnai raktárban összesen 69,5 ezer tonna lőszer volt, ebből 43 ezer to...
2018-10-10 12:41:23
Tarlós: a közvetlen választás és a fejlesztési tanács létrehozása is szerepet játszott a főpolgármester-jelölts
... létrehozzák a budapesti fejlesztési tanácsot, amelyet Tarlós Istvánnal társelnökségben közösen fognak vezetni, és ennek keretében közösen fogják fejleszteni és építeni Budapestet - közölte a miniszterelnök, megjegyezve, hogy a meginduló fejlesztések közül több 2030-ig fut majd.
Tarlós István elmondta, a megkötésekben nem volt semmi zsarolási szándék, egyszerűen tudta, hogy bi...
2018-10-10 12:31:28
Miniszteri biztos: példaértékű a magyar-orosz hadisírgondozási együttműködés
... orosz katona van eltemetve.
Magyarországnak kilenc országgal van hadisírgondozási együttműködési megállapodása, a tizedik, Szlovákiával megkötendő, folyamatban van - ismertette a miniszteri biztos.
Alekszandr Kirilin, a kormányközi vegyes bizottság orosz tagozatának vezetője elmondta: az Orosz Föderációnak tizenhat országgal van hadisírgondozási megállapodása, de mind kö...
2018-10-09 19:22:12
Megalakult az informatikai cégeket és szakmai műhelyeket tömörítő Mesterséges Intelligencia Koalíció Balatonfür
... vezető.
Hozzátette: a koalíció működését, melyhez további 20 szervezet jelezte csatlakozási szándékát, a Digitális jólét program biztosítja.
Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szerint a koalíció magalapításában ölt testet Magyarország válasza a mesterséges intelligencia által generált kihívásokra, platformot teremtve az ezen területen dolgozó szervezet...
2018-10-09 16:02:07
1 2 3 ...............563 564 ........844 845 ........1125 1126 1127 
Címkék: Mesterséges Intelligencia Koalíció Balatonfür, Szijjártó Péter, Horváth Csaba, Fővárosi Közgyűlés, Tarlós István, Orbán Viktor, Sztepan Poltorak, Tarlós Istvánnal, Alekszandr Kirilin, Orosz Föderációnak, Palkovics László, ukrán államnak, kettős állampolgárokat, ukrán vezérkari, összes ukrajnai, közvetlen választás, fejlesztési tanács, magyar-orosz hadisírgondozási, informatikai cégeket, lenne megfelelő, 2021-es szinthez, autógyártás átalakítása, döntésből fakadó, bírálók szerint, kormány gyengíti, európai értékeket, kétszintű egészségügy, erről szóló, rendezvényen üdvözölte, világ legnagyobb, ügyféladatok kezelési, beruházás hozzájárult, autóipart követően, miniszter elmondta, miniszterelnök felkérését, budapestiek ennél, ellenzéki képviselő, orosz határtól, szerdai kormányülésen, robbanások pillanatában, észak-ukrajnai raktárban, budapesti fejlesztési, meginduló fejlesztések, miniszteri biztos, kormányközi vegyes, koalíció működését, koalíció magalapításában, mesterséges intelligencia,
© 2013 TVN.HU Kft.