Belépés
Megszavazta a macedón parlament az ország nevéről szóló alkotmánymódosítást
... értelmében Macedónia megváltoztatja a nevét, cserébe pedig Görögország a jövőben nem gátolja a nyugat-balkáni ország euroatlanti integrációját.
Az EU általános uniós ügyekben illetékes miniszterei június végén hagyták jóvá, hogy Macedóniával 2019 júniusában megkezdődhetnek a csatlakozási tárgyalások, és a NATO is júniusban hívta meg tagjai közé Macedóniát.
A névvita 19...
2018-10-20 15:47:24
Kiss B. Atilla: az Operettszínházban mindennek helyet kívánok adni, ami érték
... musicalek és "a frissen komponáltatott művek magas színvonalon jöjjenek létre, komoly szakmai műhelyekre van szükség, ezeket kívánom megteremteni".
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a Magyar Hírlap pénteki számában megjelent interjúban közölte, hogy Kiss B. Atilla operaénekes kerül 2019. február 1-jétől kezdődően 5 évre a Budapesti Operettszínház élére, a Pesti ...
2018-10-20 15:37:13
Volkswagen: tömeges leépítéssel fenyeget az új autók szén-dioxid-kibocsátásának csökkentéséről kötött uniós min
... csak az lenne megfelelő, ha 30 százalékkal kellene csökkenteni az új autók kibocsátását 2030-ig a 2021-es szinthez képest.
Ezzel szemben a környezetvédelemért felelős tagállami miniszterek keddi tanácsülésükön 35 százalékos csökkentésről állapodtak meg, holott az autógyártás átalakítása a döntésből fakadó "sebességgel és kihatásokkal aligha menedzselhető" - húzta alá Herbert ...
2018-10-11 16:30:02
MSZP: komoly betegellátási válság van Magyarországon
... nagyurak" úgy gondolták, van Magyarországon elég orvos és nővér ahhoz, hogy Honvéd kórházban külön részleget biztosítsanak saját maguknak. Megerősítette: az MSZP népszavazást kezdeményez a miniszterek, államtitkárok egészségügyi VIP-ellátásának megszüntetéséről.
Úgy vélte: gőzerővel folyik a kétszintű egészségügy kialakítása, és az erről szóló dokumentum már elkészült a minis...
2018-10-11 13:32:18
Fidesz: a szocialisták kormányzásuk alatt a mostani dupláját költötték az állami vezetők egészségügyi ellátásár
...
A párt arra reagált, hogy Tóth Bertalan, az MSZP elnök-frakcióvezetője bejelentette, népszavazást kezdeményeznek a miniszterek, államtitkárok egészségügyi VIP-ellátásának megszüntetéséről.
A Fidesz közleményében emlékeztetett rá: az állami vezetői juttatásokat - ahogy a szocialisták kormányzása alatt - most is jogszabály rögzíti.
"Gyurcsány és a szocialisták kormá...
2018-10-10 15:01:59
Sargentini-jelentés - Jövő héten az uniós tagállamok tanácsa elé kerül a hetes cikk szerinti eljárás ügye
... Európai Parlament kezdeményezte szeptember 12-én, a testület szerint ugyanis Magyarországon fennáll a veszélye az uniós értékek súlyos és rendszerszintű sérülésének. Következő lépésként a miniszterek tanácsa négyötödös többséggel dönt majd arról, hogy valós-e ez a veszély.
Az atomfegyverként is emlegetett hetes cikk olyan többlépcsős eljárást tesz lehetővé, amely az uniós ala...
2018-10-09 20:32:19
Tizenöt tagállam tovább szigorítaná az Európai Unió klímavédelmi célkitűzéseit
...
A környezetvédelemért felelős uniós miniszterek kedd délutáni ülésén tizenöt ország is támogatásáról biztosította a még határozottabb fellépést: Belgium, Ciprus, Dánia, az Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Luxemburg, Németország, Olaszország, Portugália, Spanyolország, valamint Svédország és Szlovénia.
A luxembourgi tanácsülés résztve...
2018-10-09 19:11:55
Hágai főügyész: visszaesett a háborús bűnösök ellen indított eljárások száma a volt Jugoszlávia utódállamaiban
... ügyében, a közszférában pedig a háborús bűnösök éltetése és a bűncselekmények tagadása dominál - emelte ki.
"Néhány évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, hogy a kormányok vagy a miniszterek úgy beszéljenek a háborús bűnösökről, mint ma, hősként kezelve őket" - tette hozzá.
"Az elmúlt két évben ennek voltunk tanúi, és ez alól Horvátország sem kivétel" - állapította ...
2018-10-09 16:32:07
Krónika 8. rész (azonnali kérdések, napirend után)
... sürgősségi osztályának vezetője is - tette hozzá.
Megjegyezte, hogy azért halt meg egy szívbeteg férfi, mert a műtétjét végző orvost felmentették az állásából.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azt felelte, kevés alantasabb politikai vádat tud elképzelni annál, hogy az egészségügyért felelős minisztert teszik felelőssé egy "vagy elkövetett vagy el nem k...
2018-10-08 16:32:58
OGY Krónika 3. rész (kérdések)
... agrárminisztert Magyar Zoltán (Jobbik), arról tudakozódva: a tárcavezető kitől és milyen ajándékot fogadott el azért, hogy a miniszter elődje "lenullázta a nemzeti földvagyont".
Ha a miniszterelnök rendszeresen fogad el milliós ajándékokat kormányközeli vállalkozóktól, akik aztán milliárdos megrendeléseket nyernek el közbeszerzéseken, akkor a tárcavezető "hogyan viszonyul ehh...
2018-10-08 14:52:06
1 2 3 .................411 ........616 617 .........821 822 
Címkék: Kiss, Európai Unió, Kásler Miklós, Magyar Hírlap, Budapesti Operettszínház, Tóth Bertalan, Európai Parlament, Egyesült Királyság, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget, Magyar Zoltán, macedón parlament, ország nevéről, szocialisták kormányzásuk, mostani dupláját, állami vezetők, uniós tagállamok, hetes cikk, háborús bűnösök, volt Jugoszlávia, nyugat-balkáni ország, csatlakozási tárgyalások, frissen komponáltatott, emberi erőforrások, lenne megfelelő, 2021-es szinthez, autógyártás átalakítása, döntésből fakadó, kétszintű egészségügy, erről szóló, párt arra, állami vezetői, szocialisták kormányzása, szocialisták kormá, testület szerint, uniós értékek, miniszterek tanácsa, luxembourgi tanácsülés, közszférában pedig, bűncselekmények tagadása, kormányok vagy, háborús bűnösökről, szívbeteg férfi, műtétjét végző, egészségügyért felelős, tárcavezető kitől, miniszter elődje, nemzeti földvagyont, miniszterelnök rendszeresen, elképzelhetetlen, közbeszerzéseken, megszüntetéséről, bűncselekmények, frakcióvezetője,
© 2013 TVN.HU Kft.