Regisztráció  Belépés
Curtea de Argesen eltemették Románia volt uralkodóját, I. Mihály királyt
... nagyherceg, a spanyol trónról három éve fia javára lemondott I. János Károly király és felesége, Zsófia, Károly walesi herceg, brit trónörökös, II. Szimeon, Bulgária utolsó cárja és volt miniszterelnöke, Anna-Mária volt görög királyné vett részt, jelen volt a szerb, belga, orosz, albán, osztrák és több más uralkodóház számos magas rangú képviselője. A magyar kormányt Habsburg Györ...
2017-12-16 20:04:04
Kormányváltást, korszakváltást és irányváltást sürget az LMP miniszterelnök-jelöltje
... hatalmas lehetőségnek látta arra, hogy a politika végre az emberekről szóljon. Ugyanakkor azon félelmének is hangot adott, hogy ez a voksolás az utolsó lehetőség lesz Orbán Viktor miniszterelnök történelmi tévedésének kijavítására.
A kormányfő szerinte nem látja, hogy egy okos forradalom zajlik a világban, Magyarországnak pedig most van esélye arra, hogy becsatlakozzon ezen ...
2017-12-16 17:53:46
Áder: politikai nemzetünk egységét ünnepeljük
...
Az ünnepségen jelen volt Orbán Viktor miniszterelnök és Kövér László házelnök is.
Az államfő úgy fogalmazott: ma egy gunarasi gazdálkodó, Lajkó Miklós és felesége mutatták meg, mi a magyarság.
Magyar állampolgárok szeretnének lenni, mert magyarnak tartják magukat, magyar az anyanyelvük, magyar iskolát végeztek, és mert őseik is magyarok voltak. Nekünk, anyaországiak...
2017-12-16 17:03:30
KDNP-választmány - Semjén: Európa jövőjéért is felelősek vagyunk
... férfi és nő házasságának megkérdőjelezését. A nemzetellenességről szólva pedig kijelentette: az európai világot megvető iszlám ellenállás nélkül, mint kés a vajban hatol át.
A miniszterelnök-helyettes Brüsszel másik bűneként a migráció megszervezését azonosította, inkorrektnek nevezve a helyzetet a bevándorlást elutasítókkal és magukkal a migránsokkal szemben is.
Vitatta...
2017-12-16 13:42:11
Horst Seehofer: új korszak kezdődik a bajor CSU történetében
... Horst Seehofert a pártelnöki tisztségben.
Hangsúlyozta: nagy tisztelettel viszonyul Horst Seehofer azon döntéséhez, hogy tíz év után megválik a kormányfői pozíciótól. Seehofer miniszterelnöksége Bajorország kiemelkedően sikeres korszaka - tette hozzá.
A beszédek után tartott választáson Horst Seehofert 83,7 százalékos többséggel megerősítették a pártelnöki tisztségben. A...
2017-12-16 12:21:58
Több tízezer ember rótta le kegyeletét Bukarestben a volt uralkodó, I. Mihály király ravatalánál
... nagyherceg, a spanyol trónról három éve fia javára lemondott I. János Károly király és felesége, Zsófia, Károly walesi herceg, brit trónörökös, II. Szimeon, Bulgária utolsó cárja és volt miniszterelnöke, Anna-Mária volt görög királyné, a szerb, belga, orosz, albán, osztrák és több más uralkodóház számos tagja. A magyar kormányát Habsburg György utazó nagykövet képviseli.
A ro...
2017-12-15 21:21:18
A Fidesz-székház előtt tüntetett a Jobbik
... megannyi széthúzás jellemezte, amikor veszélybe került a szabadság, mindig képesek voltunk az összefogásra - tette hozzá.
Úgy vélekedett: ezért sem véletlen, hogy Orbán Viktor miniszterelnök mindig a szabadságharcost imitálja, "miközben ócska, sunyi, aljas tolvajként ellopja a szabadságunkat".
De mi nem leszünk "sem tatárnak, sem töröknek, sem németnek, sem orosznak, sem...
2017-12-15 20:31:00
Ukrán jegybankelnök: Kijev nem teljesítette az IMF hitelfeltételeit
... egyelőre a valutaalap nem tervez újabb missziót küldeni Ukrajnába.
Szmolij kifejtette, hogy a memorandumban, amelyet az IMF-fel az ukrán vezetők - beleértve az államfőt, a miniszterelnököt, a pénzügyminisztert és a jegybank elnökét - aláírtak, Kijev tett olyan vállalásokat, amelyeket egyelőre nem teljesített.
Szavai szerint a nyugdíjreformot végrehajtották, de nem úgy,...
2017-12-15 19:31:21
Német kormányalakítás - Merkel üdvözli az SPD döntését a kormányalakításról szóló egyeztetések megkezdéséről
... rendszert.
A CSU-ban következő változásokkal kapcsolatban együttműködést és támogatást ajánlott Markus Södernek, akit a kétnapos kongresszus szombati napján megválasztanak bajor tartományi miniszterelnök-jelöltnek.
A tervek szerint Horst Seehofer pártelnököt, tartományi kormányfőt szombaton megerősítik a CSU elnöki tisztségében, a miniszterelnöki tisztséget pedig a szöve...
2017-12-15 18:30:57
EU-csúcs - Orbán: köszönet a nemzeti konzultációban részt vevő magyaroknak
... volna bevándorlóként Magyarországra. Ahhoz, hogy ezt sikerült megakadályozni, sokmillió magyar ember egybehangzó akarata kellett. Köszönet érte - jelentette ki Orbán Viktor.
A miniszterelnök a videóban "szép adventet, áldott, békés, boldog karácsonyi ünnepeket" kívánt "Magyarország minden polgárának".
"Ami 2018-at illeti, arról most csak annyit mondhatok önöknek: Hajrá M...
2017-12-15 17:20:26
1 2 3 ...........2398 2399 ......3597 3598 ......4795 4796 4797 
Címkék: Horst Seehofer, János Károly, Habsburg Györ, Orbán Viktor, Kövér László, Lajkó Miklós, Horst Seehofert, Habsburg György, Markus Södernek, Hajrá, volt uralkodó, nemzeti konzultációban, spanyol trónról, magyar kormányt, politika végre, emberekről szóljon, utolsó lehetőség, kormányfő szerinte, okos forradalom, ünnepségen jelen, gunarasi gazdálkodó, európai világot, vajban hatol, migráció megszervezését, bevándorlást elutasítókkal, migránsokkal szemben, pártelnöki tisztségben, kormányfői pozíciótól, beszédek után, magyar kormányát, szabadságharcost imitálja, ukrán vezetők, jegybank elnökét, nyugdíjreformot végrehajtották, kétnapos kongresszus, tervek szerint, miniszterelnöki tisztséget, hitelfeltételeit, szabadságharcost, miniszterelnököt, magyarországnak, nyugdíjreformot, miniszterelnöke, miniszterelnöki, kormányalakítás, miniszterelnök, megválasztanak, becsatlakozzon, konzultációban, kormányváltást, megakadályozni, korszakváltást, bevándorlóként, magyarországra, együttműködést, megszervezését, megerősítették,
© 2013 TVN.HU Kft.