Regisztráció  Belépés
Az Irányítók 12 Legnagyobb Hazugsága - I.
... egy pillanatra. Ki is ez az ember, és kikhez is beszél? Ő Magyarország választott, felelős miniszterelnöke. Ki választotta? Nem, nem az emberek, én nem emlékszem, hogy valaha is miniszterelnököt választottunk volna - őt a parlament választotta. Kinek felelős a munkájáért? Bizony, a parlamentnek. És kik is ezek az emberek, akikhez beszél?
Parlamenti képviselők.
Elképzel...
2017-05-28 08:45:32
v. Gorka Pál és fia Sebestyén, Horthy Miklós, az Igazság és
... forradalomhoz csatlakozott a frontról hazajött katonaság, akik felesküdtek a Nemzeti Tanácsra, elfoglalták Budapest középületeit. Egy fanatikus csoport meggyilkolta Tisza István volt miniszterelnököt. A forradalom pár nap alatt győzelmet aratott, József főherceg Károlyit nevezte ki miniszterelnöknek.

A balkáni antant erők továbbra is támadták az ország déli határszéleit...
2017-05-27 21:19:01
MSZP-kongresszus - Miniszterelnök-jelöltnek választották Botka Lászlót
... elérniük, hogy az MSZP újra Magyarország legerősebb pártja legyen, és azért kell dolgozniuk, hogy az ország újra igazságos, élhető, nyugodt, európai ország legyen, és hogy a következő miniszterelnököt Botka Lászlónak hívják.
Az MSZP elnöke szerint ma még nagyon sokan úgy gondolják Magyarországon, hogy az MSZP is része a problémának, ezért a következő időszak politikai irányán...
2017-05-27 17:07:44
A miniszterelnököt bírálja a legfőbb ügyész lányának jegybanki alkalmazása miatt a Párbeszéd
...
Barabás Richárd arra reagált, hogy sajtóhírek szerint a legfőbb ügyész lánya a Magyar Nemzeti Banknál kapott állást. Az ellenzéki politikus a Legfőbb Ügyészség épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján megjegyezte: Polt Péter lányát a legfőbb ügyész felesége vette fel a jegybankhoz.
A Párbeszéd politikusa szerint az Orbán Viktor vezette "bűnözői elit tégláról téglára bon...
2017-05-25 14:13:28
Donald Trump: együttes erővel meg fogjuk nyerni a terrorizmus elleni harcot
... egyeztettek a tervezettnél hosszabban.
Amerikai részről Rex Tillerson külügyminiszter és Herbert McMaster nemzetbiztonsági főtanácsadó vett még részt a tanácskozáson, a belga miniszterelnököt pedig Didier Reynders külügy- és Steven Vandeput védelmi miniszter kísérte el.
Matild királyné eközben bemutatta Melania Trumpnak, az amerikai first lady-nek az eltűnt és szexuálisa...
2017-05-24 21:11:51
Ártatlannak vallották magukat a montenegrói választás idején megkísérelt puccsal vádolt szerbek
... Bratislav Dikic, a szerbiai csendőrség egykori első embere vezette. Az elkövetők a vád szerint azt tervezték, hogy betörnek a parlamentbe, meggyilkolják Milo Djukanovic akkori miniszterelnököt, és oroszbarát pártokat juttatnak hatalomra, hogy megakadályozzák az ország NATO-csatlakozását.
A montenegrói különleges ügyész szerint a puccskísérletben két orosz állampolgár, valami...
2017-05-24 15:10:32
Illegális pártfinanszírozással gyanúsítják Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnököt
...
Katica Janeva különleges ügyész szkopjei sajtótájékoztatóján kijelentette: az ügyészség hétfőn vizsgálatot indított a jobboldali Belső Macedón Forradalmi Szervezet - Macedón Nemzeti Egység Demokratikus Pártja (VMRO-DPMNE) elnöke ellen, mert a gyanú szerint Gruevszki 2009 és 2015 között visszaélt a hatalmával, és a törvényi előírásokkal nem összeegyeztethető módon, illegálisan...
2017-05-22 15:11:53
Paksi bővítés - LMP: a beruházási pénzekből a Fidesz hátországát gazdagítják
... szerinte meg kellene értenie az unió politikai üzentét, és nem szerencsés, hogy azt egy gazdasági támadásként próbálja beállítani. Szél Bernadett egyértelmű állásfoglalásra kérte a miniszterelnököt azzal kapcsolatban: változtat-e az unió által kifogásolt politikáján.
Azzal kapcsolatban, hogy a Momentum elnöke csütörtökön megjelent az Origo portál szerkesztőségében, azt felelt...
2017-05-19 12:02:12
Külföldi sajtó Magyarországról - Lapvélemények az Európai Parlament döntéséről
... bukaresti szociálliberális kormányhoz közel álló Antena médiatröszt publicistája, Radu Tudor "szélsőséges és románellenes nézetekkel rendelkező személyiségnek" nevezi a magyar miniszterelnököt és úgy véli, hogy csak európai néppárti tagsága miatt tűrték el Orbán Viktornak, hogy a demokrácia szélére sodorja Magyarországot. A szerző szerint eljött az ideje, hogy Magyarország elszámo...
2017-05-18 14:22:44
Molnár Zsolt: a Gyurcsány Ferenc által átadott információk minősített adatok, azok valóságtartalmáról nem tudot
... elmondottakból ismeri, azok valóságtartalmáról meggyőződni nem tudott és nem is tud.
Korábban az MSZP kezdeményezte, hogy a nemzetbiztonsági bizottság hallgassa meg Orbán Viktor miniszterelnököt és Gyurcsány Ferenc DK-elnököt, miután a volt miniszterelnök azzal vádolta meg a jelenlegi kormányfőt, hogy az orosz állam titkos információkkal zsarolja őt.
A meghívásra a Fides...
2017-05-17 17:53:53
1 2 3 ................................196 197 ................294 295 ................392 393 394 
Címkék: Legnagyobb Hazugsága, Gorka Pál, Horthy Miklós, Botka Lászlót, Donald Trump, Nikola Gruevszki, Európai Parlament, Molnár Zsolt, Gyurcsány Ferenc, Nemzeti Tanácsra, Tisza István, Botka Lászlónak, Barabás Richárd, Magyar Nemzeti Banknál, Legfőbb Ügyészség, Polt Péter, Orbán Viktor, Herbert McMaster, Didier Reynders, Steven Vandeput, Melania Trumpnak, Bratislav Dikic, Milo Djukanovic, Katica Janeva, Belső Macedón Forradalmi Szervezet, Macedón Nemzeti Egység Demokratikus Pártja, Szél Bernadett, Radu Tudor, Orbán Viktornak, Gyurcsány Ferenc DK-elnököt, miniszterelnököt bírálja, legfőbb ügyész, terrorizmus elleni, montenegrói választás, beruházási pénzekből, frontról hazajött, fanatikus csoport, balkáni antant, ország déli, ország újra, következő miniszterelnököt, következő időszak, ellenzéki politikus, tervezettnél hosszabban, belga miniszterelnököt, amerikai first, szerbiai csendőrség, montenegrói különleges, ügyészség hétfőn, jobboldali Belső, gyanú szerint, törvényi előírásokkal, unió politikai,
© 2013 TVN.HU Kft.