Regisztráció  Belépés
Füle Lajos : HA CSENDBEN LENNÉL
...
2017-12-17 11:44:40
A kimagaslóan érzékeny emberek:
...
Az Empaták és érzékeny emberek 25 jellegzetes ismérve
A kimagaslóan érzékeny emberek gyakran gyengének tűnnek, de ez csupán a látszat. Valójában erősebbek, mint egy átlagember, és csak akkor bontják le a maguk köré emelt védőbástyát, amikor értékes személyes és szakmai kapcsolataikat építik ki.
Amennyiben egy rendkívül érzékeny emberrel ápolod a kapcsolatod, egy idő...
2017-12-10 07:37:53
BORBÁLA NAPJA - December 4 . - MIKLÓS NAPJA- December 5.
...
Borbála a pogány Dioszkürosz szent lánya, saját apja keze által halt meg, aki így büntette lányát keresztségéért.
A bányászok, tűzoltók, kőfejtők védőszentje lett, akiket nap, mint nap fenyeget a halál.
Elterjedt szokás ezen a napon gyümölcságat ,,Borbála ágat" vízbe tenni, hogy karácsonyra kivirágozzon. Valamikor termésre jósoltak belőle.

...
2017-12-07 10:13:04
Dr.Bene G.A ténytagadás, a zsidóellenesség aktív gerjesztése
... Magyarországának" volt büszke kormányzója,

Milyen személyes érdekeket tud Slomo felmutatni Horthy Miklós 24 éves államfői munkásságában? Azt, hogy a vagyona nem nőtt óriásira, mint egyes mai politikusoké? Vagy a gyermekeit is elveszítette illetve veszélyeztette a nemzetért folytatott küzdelmében, hiszen István kétes körülmények között meghalt, Miklóst pedig el...
2017-12-04 19:09:47
A fénytest tizenkettedik síkja
... és kvadrilliárd ilyen párhuzamos valóság létezik tehát.

Ezek a realitások azonban megint összehúzódnak és ti, mint a fény közvetítői felébredtek, s követitek a szellemet. Lesz egy pont tehát, ahol minden ilyen realitás összeolvad, és uta...
2017-11-30 08:46:44
Megkezdődött annak a férfinak a pere, aki a vád szerint húszmilliót ajánlott egy vádlott szökéséért
...
A Budai Központi Kerületi Bíróság a per első tárgyalási napján védői indítványra megszüntette a vádlott, J. Róbert László több mint nyolc hónapja tartó előzetes letartóztatását, és vele szemben lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el az elsőfokú ítélet meghozataláig. A férfi a végzés értelmében Debrecen közigazgatási területét a bírósági engedélye nélkül nem hagyhatja el, a vádl...
2017-11-29 19:03:59
Simányi Józsefnek köszönöm - e páratlan kincset !
... csavarunk belőle és odatesszük az aranyerünkhöz. Reggel egyet, este egyet - 12 órán keresztül ott lehet tartani, ott marad. Nekem is volt aranyerem, elmúlt 6-8 hét alatt. Érdemes használni, de mint mondtam csak a friss útifű jó. A száraz nem alkalmas erre, mert akkor már nem kezdi termelni az aukubin nevű anyagot.

ARCÜREGGYULLADÁS: diólevél egy cs. evőkanál tea, 2 dl. f...
2017-11-23 17:59:25
A boldogság ABC-je
... emlékezzen a teljesítményeire. Az Ön múltbeli sikere csak egy kis dolog a jövőben.


J - Utazás
Utazás új világokra, új lehetőségek, nyitott gondolkodás nélkül. Próbáljon nap mint nap tanulni valamit, és növekedni fog.


K - Know
Tudja, hogy bármennyire is rossz a dolgok, mindig jobb lesz. A tavasz melegsége mindig a legélesebb téli idősz...
2017-11-23 14:16:01
Mentsd el Szabó Gyuri bácsi...
... belőle és odatesszük az aranyerünkhöz. Reggel egyet, este egyet - 12 órán keresztül ott lehet tartani, ott marad. Nekem is volt aranyerem, elmúlt 6-8 hét alatt. Érdemes használni, de mint mondtam csak a friss útifű jó. A száraz nem alkalmas erre, mert akkor már nem kezdi termelni az aukubin nevű anyagot.

ARCÜREGGYULLADÁS: diólevél egy cs. evőkanál tea, 2 dl. forró...
2017-11-20 20:06:29
idézetek.
... Coelho/

,,Nehéz az elszakadás, de csak ez adhat teret életed folyásának!"

"Nem láthatod valaminek igazán a külsejét, ha nem látod ugyanakkor a belsejét is. A külső nem más, mint a belső, és a belső tulajdonképpen a külső. Az ember ránéz egy hatalmas fára, és arra gondol, vajon ki szemlél kit... Aztán nincs többé szemlélő... "

" A derűs lélek előtt ...
2017-11-03 21:54:22
1 2 3 ...........................167 168 ..............251 252 ..............334 335 336 
Címkék: Füle Lajos, CSENDBEN LENNÉL, BORBÁLA NAPJA, MIKLÓS NAPJA- December, Bene, Simányi Józsefnek, Szabó Gyuri, Horthy Miklós, Budai Központi Kerületi Bíróság, Róbert László, kimagaslóan érzékeny, zsidóellenesség aktív, vádlott szökéséért, boldogság ABC-je, maguk köré, rendkívül érzékeny, pogány Dioszkürosz, napon gyümölcságat, nemzetért folytatott, pont teha&#769, elsőfokú ítélet, végzés értelmében, bírósági engedélye, friss útifű, aukubin nevű, tavasz melegsége, legélesebb téli, belső tulajdonképpen, ember ránéz, hatalmas fára, derűs lélek, magyarországának, lakhelyelhagyási, arcüreggyulladás, teljesítményeire, zsidóellenesség, letartóztatását, tulajdonképpen, keresztségéért, kapcsolataikat, veszélyeztette, közigazgatási, aranyerünkhöz, ngmucrgidwkea, tizenkettedik, meghozataláig, munkásságában, gyümölcságat, xlkjdwugvsrc, kivirágozzon, elveszítette, megszüntette, megkezdődött, politikusoké, küzdelmében, körülmények, indítványra, kimagaslóan, gerjesztése, dioszkürosz, kggvyhliuzr, kapcsolatod, húszmilliót,
© 2013 TVN.HU Kft.