Regisztráció  Belépés
Az egyiptomi határnál lelőttek egy izraeli drogcsempészt
... társai egy izraeli határőr laktanya mellett az útra fektették, majd elmenekültek. A mentők már nem tudtak segíteni rajta.
Az izraeli biztonságiak a meghiúsított akcióban lefoglaltak mintegy száz kilogramm kábítószert. A lövöldözést előtt csaknem harminc beduin drogcsempész létrákkal a határ egyiptomi oldalához ment, majd elkezdték átdobálni a biztonsági kerítésen csempészáru...
2018-01-22 08:41:18
Zenger Zsolt nyerte a polgármester-választást Nemeskisfaludban
... érvényes szavazatot kapott, a harmadik jelölt, Jani Gergely az elmúlt napokban visszalépett az indulástól. Hozzátette, hogy a képviselőket nyolc független jelölt közül választhatta ki a mintegy nyolcvan választásra jogosult polgár.
A jegyző közlése szerint a választást azért kellett kiírni a Marcali járásban található mintegy 150 lakosú községben, mert a képviselő-testület mú...
2018-01-22 08:37:04
Német kormányalakítás - Merkel és Seehofer üdvözli a szociáldemokraták döntését a koalíciós tárgyalás elkezdésé
... szerző menedékkérőknek.
Az SPD bonni kongresszusán a küldöttek 56,3 százaléka szavazott a koalíciós tárgyalások megkezdésére.
Ha sikerül kidolgozni egy koalíciós szerződést, a mintegy 450 ezres tagságú SPD pártszavazással, a tagság voksai alapján dönt arról, hogy ismét koalícióra lép-e a CDU/CSU-val.
Az új német szövetségi kormány így húsvét körül alakulhat meg. Ez ...
2018-01-22 08:34:29
Cseh államfőválasztás - A legutóbbi felmérések szerint szinte egyenlő a támogatottságuk a jelölteknek
... hétfőn nyilvánosságra hozott felmérése szerint Jirí Drahost a megkérdezettek 47 százaléka, Milos Zemant pedig 43 százaléka tervezi választani.
Mindkét felmérésben a megkérdezettek mintegy tíz százaléka nyilatkozott úgy, hogy egyelőre nem tudja, kire fog szavazni.
A Kantar TNS felmérésében a megkérdezettek 75 százaléka mondta azt, hogy részt vesz az elnökválasztás második...
2018-01-22 08:31:57
Maruzsa Zoltán: idén jelentősen előrehalad az iskolák digitális fejlesztése
...
A helyettes államtitkár elmondta, hogy idén először önálló standdal jelentkezik Magyarország a londoni oktatástechnikai és módszertani vásáron.
A rendezvényen 70 ország képviselteti magát és mintegy 35 ezer vendéget várnak. A magyar delegációban 50 pedagógus is helyet kapott - mondta....
2018-01-22 08:31:24
Német kormányalakítás - A koalíciós tárgyalás elkezdése mellett döntött a Német Szociáldemokrata Párt
... ellene pedig 43,5 százalék.
Az SPD és a CDU/CSU várhatóan kedden kezdi el a tárgyalásokat, amelyek nagyjából két hétig tarthatnak.
Ha sikerül kidolgozni egy koalíciós szerződést, a mintegy 450 ezres tagságú SPD pártszavazással, a tagság voksai alapján dönt arról, hogy ismét koalícióra lép-e a CDU/CSU-val.
Az új német szövetségi kormány így húsvét körül alakulhat meg...
2018-01-22 08:29:40
Megmentik a romos szútori templom műemlékharangjait
... ideje nem lehetett feljutni, mivel időközben egyes szerkezeti elemeinek is lába kelt.
A harangok leszerelése alkalmából sűrű hóesés közepette tartott ünnepi istentiszteleten vasárnap mintegy másfélszázan vettek részt a romos szútori templomban. Köztük az egykori helyi református gyülekezet több tagja is, akik a környező településekről és távolabbi városokból is eljöttek elbúc...
2018-01-22 08:29:29
Német kormányalakítás - Martin Schulz: véget kell vetni a neoliberális szellemiségnek Európában
... tartalmazza, hogy nagyszabású programot indítanak a 2,5 millió gyermeket sújtó gyermekszegénység felszámolására, az óvodától az egyetemig ingyenessé teszik a gyermekellátást és az oktatást, mintegy kétmilliárd euró (620 milliárd forint) plusz forrás révén kiterjesztik a szociálislakás-építési programot és stabilizálják a nyugdíjakat - sorolta.
Az egyeztetés legnehezebb témája...
2018-01-22 08:19:14
Így néz ki 12 ismert növény, mielőtt a boltokba kerülne
... állapotban narancssárga 20-30 cm-es bogyótermései a törzs felső részén, a levélkorona alatt fejlődnek ki. Egy-egy papajagyümölcs akár 5 kg-ot is nyomhat. Rózsaszín vagy narancssárga gyümölcshúsa mintegy 3 cm vastag. Fekete, borsónyi magvai a termés központi üregét töltik meg. Leve savanykás, üdítő ital.

Áfonya

...
2018-01-21 20:47:57
Velencében

Velence lakói - bár vészesen fogynak, ma a történelmi városrészben mintegy 62 ezer fő - hozzászoktak ahhoz, ami egy szárazföldi embernek mai világunkban már elképzelhetetlen, hogy gyalog járnak, így az “időmenedzsentjük" sokkal kevésbé feszített. S mivel folyton emberi közegben moz...
2018-01-21 18:57:19
1 2 3 .............3971 3972 ......5957 5958 .......7942 7943 
Címkék: Zenger Zsolt, Maruzsa Zoltán, Német Szociáldemokrata Párt, Martin Schulz, Jani Gergely, Jirí Drahost, Milos Zemant, Kantar TNS, egyiptomi határnál, izraeli drogcsempészt, szociáldemokraták döntését, koalíciós tárgyalás, legutóbbi felmérések, iskolák digitális, romos szútori, neoliberális szellemiségnek, boltokba kerülne, izraeli határőr, útra fektették, izraeli biztonságiak, meghiúsított akcióban, lövöldözést előtt, határ egyiptomi, biztonsági kerítésen, harmadik jelölt, elmúlt napokban, képviselőket nyolc, mintegy nyolcvan, jegyző közlése, választást azért, koalíciós tárgyalások, koalíciós szerződést, tagság voksai, megkérdezettek mintegy, elnökválasztás második, helyettes államtitkár, londoni oktatástechnikai, magyar delegációban, harangok leszerelése, egykori helyi, környező településekről, egyetemig ingyenessé, egyeztetés legnehezebb, törzs felső, levélkorona alatt, termés központi, történelmi városrészben, szárazföldi embernek, elképzelhetetlen, nemeskisfaludban, szociáldemokrata,
© 2013 TVN.HU Kft.