|
|
|
Miért fogyasszunk virágport rendszeresen a hűvösebb hónapokban?
Mi az a virágpor?
A virágpor egy nektárból, enzimekből, mézből, és méhviaszból álló, a méhek által begyűjtött és előállított termék, mely elsősorban a méhkolónia táplálékául szolgál. A virágpor,... |
2023-01-05 23:20:06 |
|
|
|
|
|
|
Mik azok a fitonutriensek, és miért érdemes többet fogyasztanunk belőlük?
A fitonutriensek számos módon támogathatják egészségünket. Tudjunk meg többet az egyes típusokról, azok jótékony hatásairól, valamint leggazdagabb forrásaikról!
Mik azok a fitonutriensek?
A fitonutriensek olyan, a növények által előállított, természetes vegyületek, melyek elsődlege... |
|
2023-01-05 23:00:40 |
|
|
|
|
|
|
Az arónia néven is ismert fekete berkenye egy olyan Észak-Amerikában őshonos bogyós gyümölcs, melyet ma már a világ több területén is termesztenek, és melyre egészségvédő hatásai miatt már a kutatók is felfigyeltek. A fekete berkenyét frissen, lekvárként, gyümölcsléké... |
2023-01-05 22:52:29 |
|
|
|
|
|
|
A kollagén nem csak bőrünk, hajunk és körmeink, hanem csontjaink egészségének megőrzéséhez is nélkülözhetetlen!
Mi az a kollagén?
A kollagén a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje a szervezetben. A kötőszövetek fő összetevőjeként az inakban, az ínszalagokban, a bőrben, és a csontokban is megtalálható, és feladatai közé tartozik például a bőr rugalmasságának m... |
|
2023-01-04 23:21:27 |
|
|
|
|
|
|
Mi az a glicin?
A glicin egy neurotranszmitterként működő aminosav, amely a szervezetben számos kulcsfontosságú folyamat lebonyolításához elengedhetetlen. A glicint a szervezet felhasználja például a fehérjék előállításához, melyek elengedhetetlenek a szövetek megfelelő növekedéséhez, regenerálásához, valamint azok általános egészségének megőrzéséhez.
A glici... |
|
2023-01-03 20:48:45 |
|
|
|
|
|
|
Mi az a sáfrány?
A sáfrány a Crocus sativus növény virágából származó, a gasztronómia világában ma is rendkívül népszerű fűszernövény, melyet a népi gyógyászatban évszázadok óta használnak potenciális egészségügyi előnyei miatt. A hagyományos orvoslásban a sáfrányt számos területen használják a mai napig, beleértve a gyomorbántalmak, az emésztési zavarok, illetve az egye... |
2023-01-02 20:49:19 |
|
|
|
|
|
|
Hogyan javíthatja a sáfrány a közérzetet és hogyan enyhítheti a depresszió tüneteit? Milyen módon érdemes alkalmazni?
Mi az a sáfrány?
A sáfrány a Crocus sativus növény virágából származó, a gasztronómia világában ma is rendkívül népszerű fűszernövény, melyet a népi gyógyászatban évszázadok óta használnak potenciális egészségügyi előnyei miatt. A hagyományos orvoslá... |
2023-01-01 22:29:14 |
|
|
|
|
|
|
Hogyan javíthatja a sáfrány a közérzetet és hogyan enyhítheti a depresszió tüneteit?
Milyen módon érdemes alkalmazni?
Mi az a sáfrány?
A sáfrány a Crocus sativus növény virágából származó, a gasztronómia világában ma is rendkívül népszerű fűszernövény, melyet a népi gyógyászatban évszázadok óta használnak potenciális egészségügyi előnyei miatt. A hagyományos o... |
2022-12-19 22:22:08 |
|
|
|
|
|
|
... YOU
... |
2022-12-15 19:30:40 |
|
|
|
|
|
|
... adatait nem őrizte meg az emlékezet. Ránk maradt életirataiból a hely és a nap a legbiztosabb: Velencében, április 23-án, azaz Szent György napján jött a világra, feltehetően 977 vagy 980 körül. Mivel április 23-án született, a keresztségben a György nevet kapta, harcos védőszentje pedig - ahogy azt a következőkben is látni fogjuk - különféle formában többször is vissz... |
2022-12-11 15:15:40 |
|
|
|
|