|
|
|
... öregedés során egyre inkább elromlik). A glicin különösen a mitokondriumok, sejtjeink erőműveinek epigenomját javítja.
A glicin chaperonként is működik. A chaperonok olyan kis molekulák, amelyek finoman tapadnak a fehérjékhez és védik a fehérjéket. Ez azért fontos, mert az öregedésünk egyik oka, hogy a fehérjék mindenhol felhalmozódnak a sejtjeinken belül és kívül, ami ... |
2023-11-04 22:57:15 |
|
|
|
|
|
|
... elossza a test különböző területeire, majd visszajuttassa ugyanide újbóli feldolgozásra. Az elosztási folyamat utolsó lépéséhez, vagyis az étel májba való visszajuttatásához olyan szállítómolekulákra van szükség, mint a HDL. A HDL-t általában ,,jó" koleszterinnek tartják, ugyanis a zsírok májba való visszaszállításával részt vesz vénáink és artériáink megtisztításában. Alacsony sz... |
|
2021-09-29 15:09:32 |
|
|
|
|
|
|
... hiszen emberi fogyasztásra alkalmas növényekben ritkán fordul elő.
- Poliszacharidjai számtalanul sok jótékony hatást fejtenek ki szervezetünkre. A poliszacharidok olyan hosszúláncú molekulák, amelyeket számos gyógynövényben is megtalálhatunk.
A poliszacharidok pár fontos jellemzője: elsődleges forrásai az élelmi rostoknak, fokozzák az anyagcserét, ezzel párhuzam... |
2020-10-18 00:08:37 |
|
|
|
|
|
|
... elossza a test különböző területeire, majd visszajuttassa ugyanide újbóli feldolgozásra. Az elosztási folyamat utolsó lépéséhez, vagyis az étel májba való visszajuttatásához olyan szállítómolekulákra van szükség, mint a HDL. A HDL-t általában "jó" koleszterinnek tartják, ugyanis a zsírok májba való visszaszállításával részt vesz vénáink és artériáink megtisztításában. Alacso... |
|
2020-08-06 23:39:24 |
|
|
|
|
|
|
... elossza a test különböző területeire, majd visszajuttassa ugyanide újbóli feldolgozásra. Az elosztási folyamat utolsó lépéséhez, vagyis az étel májba való visszajuttatásához olyan szállítómolekulákra van szükség, mint a HDL. A HDL-t általában ,,jó" koleszterinnek tartják, ugyanis a zsírok májba való visszaszállításával részt vesz vénáink és artériáink megtisztításában. ... |
|
2020-02-24 05:44:39 |
|
|
|
|
|
|
... elossza a test különböző területeire, majd visszajuttassa ugyanide újbóli feldolgozásra. Az elosztási folyamat utolsó lépéséhez, vagyis az étel májba való visszajuttatásához olyan szállítómolekulákra van szükség, mint a HDL. A HDL-t általában ,,jó" koleszterinnek tartják, ugyanis a zsírok májba való visszaszállításával részt vesz vénáink és artériáink megtisztításában. ... |
2019-10-24 18:09:35 |
|
|
|
|
|
|
... elossza a test különböző területeire, majd visszajuttassa ugyanide újbóli feldolgozásra. Az elosztási folyamat utolsó lépéséhez, vagyis az étel májba való visszajuttatásához olyan szállítómolekulákra van szükség, mint a HDL. A HDL-t általában ,,jó" koleszterinnek tartják, ugyanis a zsírok májba való visszaszállításával részt vesz vénáink és artériáink megtisztításában. ... |
2019-07-26 20:35:18 |
|
|
|
|
|
|
... az üzenet,
mikor VALAKI nyitja füledet,
s az Ég, a Föld, a LÉLEK, az anyag
beszélni kezd mind, vagy visszhangot ad.
Ha csendben lennél, szinte hallanád
a molekulák termikus zaját,
sőt hallanál- a földi zaj helyett -
égi Igét és angyaléneket,
szívig elérőt és csodálatost,
s véget nem érő ünnep jönne most!
... |
2019-02-24 20:30:47 |
|
|
|
|
|
|
... elossza a test különböző területeire, majd visszajuttassa ugyanide újbóli feldolgozásra. Az elosztási folyamat utolsó lépéséhez, vagyis az étel májba való visszajuttatásához olyan szállítómolekulákra van szükség, mint a HDL. A HDL-t általában ,,jó" koleszterinnek tartják, ugyanis a zsírok májba való visszaszállításával részt vesz vénáink és artériáink megtisztításában. ... |
2019-02-09 08:58:34 |
|
|
|
|
|
|
... elossza a test különböző területeire, majd visszajuttassa ugyanide újbóli feldolgozásra. Az elosztási folyamat utolsó lépéséhez, vagyis az étel májba való visszajuttatásához olyan szállítómolekulákra van szükség, mint a HDL. A HDL-t általában ,,jó" koleszterinnek tartják, ugyanis a zsírok májba való visszaszállításával részt vesz vénáink és artériáink megtisztításában. ... |
2018-08-27 04:21:09 |
|
|
|
|