Belépés
Baleset miatt áll a vasúti forgalom Monorierdőnél
... katasztrófavédelem szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a Holló utcai vasúti átjáróban történt balesetnél összetört autó a sínen áll, ezért nem járnak a vonatok. A monori hivatásos tűzoltók csak a helyszínelés után tudják majd csörlővel lehúzni a járművet a töltésről.
A Mávinform közleménye szerint az ütközés miatt mindkét pályát lezárták Pilis és Monor között. A Buda...
2018-02-02 18:54:12
Holttestet találtak egy kigyulladt családi házban Gyömrőn
...
Csámpai Attila közölte: a gyömrői Liszt Ferenc utcában álló 50 négyzetméteres ház több helyisége lángolt, és a tűz a tetőre is átterjedt.
A monori hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat, az épület romjai alatt találták meg az összeégett holttestet.
Jelenleg az utómunkákat végzik, majd a tűz keletkezésének okait is vizsgálni fogják - tette hozzá a...
2018-01-23 12:12:03
Baleset történt a 4-es főúton, öten megsérültek
... két személyautó ütközött össze. A járművekben összesen 7-en utaztak, négyen könnyebben megsérültek, egy gyermek állapota pedig s...
2017-10-22 20:33:08
Vízzel teli munkagödörben süllyedt el egy autó Kőbányán
...
Kisdi Máté közölte: a baleset a Kőbányai út és a Monori út kereszteződésénél történt. Az autó egy kerítésnek hajtott, majd azt átszakítva beleesett egy több száz négyzetméter felületű, vízzel teli építési gödörbe.
A jármű két utasa kijutott a vízzel teli gödörből, őket a mentők vizsgálják. A gépkocsi elmerült, és búvárok segítségével a tűzoltók fogják kiemelni....
2017-06-09 14:02:24
Halálos baleset történt Monoron
... megpróbálták újraéleszteni, de olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy ez nem sikerült. A másik autóban kett...
2017-05-12 07:04:26
Halálra gázolt egy vonat egy embert Sülysápon
...
Közlésük szerint a balesethez a monori hivatásos és a sülysápi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.
A MÁV-Start vonatinformációs térképe szerint a vonatforgalmat nem befolyásolja a gázolás, a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon zavartalan a vonatforgalom....
2017-04-08 18:03:16
Hatan szenvedtek füstmérgezést egy családi házban Vasad külterületén
...
A mintegy hatvan négyzetméteres családi házhoz a monori tűzoltók vonultak ki, a tüzet eloltották.
A házban négy felnőtt és két kisgyermek, köztük egy hathónapos volt. Mindannyian füstmérgezést szenvedtek, ezért a helyszíni ellátás után kórházba viszik őket....
2017-01-30 07:05:05
Hazaengedték a klórmérgezés gyanújával kórházba került óvodásokat
... katasztrófavédelmi szóvivő az M1-nek csütörtökön azt mondta: műszereik nem mutatták ki a klórgázt, de megjegyezte: lehet hogy azért, mert korábban átszellőztették az épületet. A helyszínen a tűzoltók megnézték, milyen anyagokat használnak, milyen technológiai folyamat zajlott le.
Az M1 a tanuszoda üzemeltetőjét is kereste, de ő nem akart nyilatkozni. A megyei kormányhivatal m...
2017-01-19 20:35:11
Kigyulladt egy óvoda tetőszerkezete Üllőn
...
A Templom téri, mintegy százharminc négyzetméteres épület oltásán a monori hivatásos tűzoltók mellett egy fővárosi egység is dolgozik.
Az óvodaépülettel szomszédos bölcsőde tetejére nem terjedtek át a lángok.
(FOTÓ)...
2017-01-11 07:21:09
Gyömrői gázömlés - Kiiktattak egy transzformátort, majdnem kétszázhatvan lakásban nincs áram
... munkagép vágott bele egy gáz főnyomócsőbe a gyömrői Táncsics Mihály utcában reggel, a kiömlő gáz miatt lezárták a környéket és húsz embert biztonságos helyre kísértek. A monori és a gyömrői tűzoltók a megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálatának irányításával vesznek részt a műszaki mentésben, miközben a gázművek szakemberei megkezdték a hiba elhárítását.
A szóvivő korább...
2016-11-05 12:07:03
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Címkék: Csámpai Attila, Liszt Ferenc, Kisdi Máté, Táncsics Mihály, vasúti forgalom, kigyulladt családi, 4-es főúton, autó Kőbányán, embert Sülysápon, családi házban, klórmérgezés gyanújával, óvoda tetőszerkezete, monori hivatásos, helyszínelés után, ütközés miatt, gyömrői Liszt, épület romjai, összeégett holttestet, utómunkákat végzik, járművekben összesen, gyermek állapota, kerítésnek hajtott, több száz, vízzel teli, mentők vizsgálják, gépkocsi elmerült, tűzoltók fogják, másik autóban, sülysápi önkéntes, műszaki mentési, mintegy hatvan, monori tűzoltók, tüzet eloltották, házban négy, hathónapos volt, helyszíni ellátás, tűzoltók megnézték, tanuszoda üzemeltetőjét, megyei kormányhivatal, fővárosi egység, óvodaépülettel szomszédos, gyömrői Táncsics, gyömrői tűzoltók, műszaki mentésben, gázművek szakemberei, hiba elhárítását, szóvivő korább, vonatinformációs, transzformátort, átszellőztették, vonatforgalmat, kormányhivatal, óvodaépülettel, tetőszerkezete, négyzetméteres, keletkezésének, kétszázhatvan, irányításával,
© 2013 TVN.HU Kft.