Regisztráció  Belépés
A 49. Sió Kupán hangolódik az új szezonra a szekszárdi kosárcsapat
... Zeljko Djokic által irányított Atomerőmű KSC Szekszárd szezonnyitó csütörtöki sajtótájékoztatóján a szakember elárulta, hogy szerinte az elmúlt 15 év legerősebb magyar bajnoksága lesz a mostani, épp ezért nehéz lesz tartani a szekszárdi egyesület célját, hogy az első négyben maradjon. Csapata keretében voltak játékosmozgások, de szerinte minőségi változás nem történt.
A szlo...
2018-09-20 14:42:31
Szabó Krisztián jövőre a győzelemért szállna harcba a ralikrossz Eb-n
... én azt remélem, hogy 2020-2022 között már lehetőségünk lesz arra, hogy megpályázzuk egy ralikrossz vb-verseny megrendezését" - jelentette ki az MNASZ elnöke. Hozzátette: Szabó Krisztián mostani Eb-futamokon megfutott köridejeivel a világbajnoki mezőnyben is az első tíz helyezett között lenne, és biztos abban, hogy Ekström csapatában a magyar pilótának is hatalmas esélye lesz kivál...
2018-09-20 13:22:33
Farkas Sándor: Mezőhegyes Európa egyik legkorszerűbb mezőgazdasági nagyüzeme lesz
... elnöke és az Országgyűlés alelnöke (Fidesz) arról szólt, hogy Magyarország több mint ötmillió hektár termőföldje olyan erőforrás, amit maximálisan ki kell használni. Ezt a célt szolgálja a mostani rendezvény is, ahol a szakemberek kicserélhetik egymással a 21. századi termeléshez szükséges tudást, megismerhetik a legkorszerűbb technológiákat, gépeket úgy, hogy mindezt a gyakorlatb...
2018-09-20 13:03:00
A katasztrófa sújtotta Észak-Karolinába látogatott Donald Trump
...
Roy Cooper észak-karolinai kormányzó az elnököt tájékoztatva úgy fogalmazott, hogy eddig is gyakran voltak nagy viharok, "de olyat, mint a mostani, nem láttunk még". A vihar pusztításait katasztrofálisnak nevezte. A Florence egyedül Észak-Karolinában eddig 27, Észak- és Dél-Karolinában pedig 34 halálos áldozatot követelt.
Cooper kormányzó elmondta, hogy évekre és nagyo...
2018-09-19 19:13:24
Labdarúgó NB I - Távozott a Haladás szlovák vezetőedzője
... a szlovák válogatottat másodmagával irányító Michal Hipp az utolsó előtti, 11. helyen vette át a vasiak irányítását, akik végül a nyolcadik helyen zárták az OTP Bank Liga küzdelmeit. A mostani idényt egy győzelem mellett két döntetlennel és öt vereséggel kezdték, így jelenleg sereghajtók az élvonalban, ezért került sor a váltásra.
"Sajnos a csapat az utóbbi időben nem úgy sze...
2018-09-19 15:22:20
Illegális bevándorlás - A Helsinki Bizottság az Ab-hez és a strasbourgi bírósághoz fordul
... Helsinki Bizottság minden lehetséges fórumon fellép a civilek elleni kormányzati intézkedésekkel szemben. A nyilvánosság és a jog erejét is használja ennek érdekében. A jogvédő szervezet mostani beadványaiban alkotmányos és emberi jogi érvekkel bizonyítja: az új szabályok a civilek megfélemlítését szolgálják és alkotmányosan nem igazolhatók, sértik az emberi jogokat - írták.
...
2018-09-19 12:22:04
Deák Bill '70 novemberben az Arénában vendégekkel
... Deák Bill Gyula szólt arról, hogy a tervek között szerepel és jövőre minden bizonnyal megjelenik új stúdiólemeze, aminek ideje van, hiszen a legutóbbi, a Királyi mesék 2009-ben jött ki. "A mostani Aréna-koncertet is rögzítjük és valószínűleg CD-n és DVD-n is ki fogjuk adni".
A novemberi esten, amelyet a Danubius Music rendez, színpadra lép Igor, a háromlábú kutya is. A énekes...
2018-09-19 12:11:27
Hárommilliárd forintból megújult az ELTE kollégiuma
... közösségi tereket is fejlesszék, a kollégium épülete így a 21. század elvárásainak teljes mértékben megfelel - fogalmazott a rektor.
Scheuer Gyula, az egyetem kancellárja hozzátette: a mostani beruházás egy részét KEOP-forrásból finanszírozták, amely az energetikai megújításokat fedezte. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának hozzájárulását a berendezések cseréjére fordított...
2018-09-19 10:51:33
Szép napot mindenkinek!
... (Természetesen minden lopás személytől függetlenül bűn, itt most csak a tudatlanságra mondtam példát).
És még az nagyon bosszant ha az előző korm...
2018-09-19 08:34:28
Nagy Anikó: a magyar kormány az egészségügyben is figyel az esélyegyenlőségre
... ENSZ 2019-es közgyűlése keretében az egyetemes egészségügyi ellátásról szóló konferenciát tartanak, a tanácskozásnak Magyarország Thaifölddel együtt társelnöke lesz.
H...
2018-09-18 20:14:46
1 2 3 ...............1559 1560 ........2339 2340 ........3118 3119 3120 
Címkék: Szabó Krisztián, Farkas Sándor, Mezőhegyes Európa, Donald Trump, Labdarúgó NB, Helsinki Bizottság, Deák Bill, Nagy Anikó, Zeljko Djokic, Atomerőmű KSC Szekszárd, Michal Hipp, Bank Liga, Deák Bill Gyula, Danubius Music, Scheuer Gyula, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Magyarország Thaifölddel, szekszárdi kosárcsapat, győzelemért szállna, ralikrossz Eb-n, katasztrófa sújtotta, strasbourgi bírósághoz, magyar kormány, szakember elárulta, szekszárdi egyesület, első négyben, ralikrossz vb-verseny, világbajnoki mezőnyben, magyar pilótának, célt szolgálja, mostani rendezvény, szakemberek kicserélhetik, legkorszerűbb technológiákat, elnököt tájékoztatva, vihar pusztításait, szlovák válogatottat, utolsó előtti, vasiak irányítását, nyolcadik helyen, mostani idényt, győzelem mellett, utóbbi időben, civilek elleni, jogvédő szervezet, civilek megfélemlítését, emberi jogokat, tervek között, mostani Aréna-koncertet, novemberi esten, háromlábú kutya, kollégium épülete, egyetem kancellárja, mostani beruházás,
© 2013 TVN.HU Kft.