Regisztráció  Belépés
Szokatlanul enyhe a tél Moszkvában
... volt.
Az elkövetkező napokban a legmagasabb napi hőmérséklet fagypont köré süllyedhet, ám az előrejelzések szerint a szokatlanul enyhe, esős tél december 25-ig is eltarthat majd Moszkvában. Az anomáliát egy, a Földközi-tenger felől érkezett meleg légáramlat okozta.
Oroszországban 138 éve rögzítik a meteorológiai adatokat. December elején Vilfand kijelentette, hogy az ed...
2017-12-17 15:02:32
Putyin független jelöltként indul a márciusi elnökválasztáson
...
Ezt maga Putyin jelentette be csütörtökön Moszkvában, a szokásos év végi, maratoni hosszúságú sajtótájékoztatóján. Az ország előtt álló legfontosabb feladatokként az infrastruktúra, az egészségügy és az oktatás fejlesztését nevezte meg, és ígéretet tett a gazdaság rugalmasabbá-hatékonyabbá tételére.

Arra a kérdésre, hogy miért nincs erős ellenzéki kihívója, az eln...
2017-12-14 15:43:11
Szíria - Moszkvát aggasztja, hogy az amerikai erők maradni szándékoznak
... az Iszlám Állam (IÁ) elnevezésű szervezet katonai megsemmisítése nem ért véget a közel-keleti államban, ahogy azt Moszkva állítja.
Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő szerdán Moszkvában "alaptalannak" és "logikátlannak" minősítette Donald Trump amerikai elnöknek azt a kijelentését, amely szerint az Egyesült Államok aratott győzelmet Szíriában a terroristák fölött. Valentyin...
2017-12-13 17:53:40
Paksi bővítés - Az LMP társelnöke betekintett a megvalósítás ütemtervébe
... is, hogy számára egy régi ütemtervet mutattak, holott Brüsszelbe már egy újat küldött ki a kabinet. Úgy fogalmazott: a magyar országgyűlési képviselő az utolsó a sorban, előbb tudják Moszkvában és Brüsszelben, hogy mi a helyzet a projekttel.
Kijelentette azt is: a dokumentumon, amelyben megítélése szerint nincsenek titkosítandó információk, egy "minősítési kavalkádot" talált...
2017-12-12 17:01:45
Szerebrennyikov-pólókban hajoltak meg a Bolsojban a Nurejev című balett alkotói
... "Bravó, Kirill!" és "Szabadságot a rendezőnek'" bekiabálásokkal ünnepeltek. Szerebrennyikov rendezésében egyébként a Nurejev mellett jelenleg két színházi darab, az Erdő és a Kafka is fut Moszkvában.
Az illetékes bíróság hétfőn január 19-ig meghosszabbította a balettelőadást színpadra állító Szerebrennyikov augusztus óta tartó házi őrizetét, aki így nem lehetett ott a bemutat...
2017-12-10 15:02:08
Karácsonyi fények a világ minden tájáról
... november 27-én (Fotó: Gonzalo Fuentes / Reuters)


A "Pushkin" kávéház Moszkvában, 2017. november 21-én. (Fotó: Mladen Antonov)


Berlin, Németorsz...
2017-12-09 21:13:47
Rutin munka...
... valójában száműzetésben volt, 1971. február 5-én, egy gorkiji kórházban halt meg. A magyar sajtóban egy cím nélküli hír jelent meg erről, temetéséről csak 1989-ben írhattak.
Hamvait Moszkvában ravatalozták fel, majd egy menetrend szerinti repülőjárat vécéjében, egy fadobozban hozták haza. Farkasréten, szűk körben temették el. Sírjára csak a neve, illetve születése és halála i...
2017-12-07 19:50:18
Szíria - Putyin: az Iszlám Államot teljesen szétverték az Eufrátesz jobb és bal partján
... feszültségmentesítési övezeteket, és el kell érni, hogy a vérontás véglegesen véget érjen Szíria területén.
Gennagyij Geraszimov hadseregtábornok, az orosz vezérkar főnöke szerdán Moszkvában közölte, hogy Szíriát teljesen felszabadították a terroristák uralma alól, és az Iszlám Állam összes "bandáját" megsemmisítették az ország területén. Beszámolója szerint szerdán Szuhel sz...
2017-12-06 18:44:17
Moszkvában repülőjáratokat töröltek a havazás miatt
...
Seremetyjevóról 18, Domogyedovóból11, Vunukovóból pedig 2 késést jeleztek. A két utóbbi repülőtéren 12, illetve két járatot töröltek.
Az AirBaltic Rigából érkezett Boeing 373-asa délután, landolás után a terminálhoz gurulva mintegy öt méterre kicsúszott a leszállópályáról. A légitársaság a baleset miatt menetrendjének módosítására kényszerült.
A meteorológiai szolgá...
2017-12-06 17:03:57
Porosenko: Moszkva áll Szaakasvili támogatói mögött
... az adott helyzetben. Köszönetet mondott az ukránoknak, hogy túlnyomó többségük - jól látva a helyzetet - nem támogatja Szaaksvilit és megmozdulásait.
"Nem először mondom, hogy Moszkvában erőt, pénzt nem sajnálva egyre nagyobb tétet tesznek fel arra, hogy Ukrajnát hátba támadják és belülről destabilizálják az országot" - hangoztatta az elnök.
Hangsúlyozta, hogy ő maga, ...
2017-12-06 15:33:13
1 2 3 ...............................195 196 ................292 293 ................389 390 391 
Címkék: Iszlám Államot, Iszlám Állam, Marija Zaharova, Donald Trump, Egyesült Államok, Gonzalo Fuentes, Mladen Antonov, Hamvait Moszkvában, Gennagyij Geraszimov, AirBaltic Rigából, márciusi elnökválasztáson, amerikai erők, megvalósítás ütemtervébe, világ minden, havazás miatt, elkövetkező napokban, legmagasabb napi, előrejelzések szerint, szokatlanul enyhe, meteorológiai adatokat, ország előtt, oktatás fejlesztését, közel-keleti államban, terroristák fölött, régi ütemtervet, újat küldött, magyar országgyűlési, illetékes bíróság, balettelőadást színpadra, gorkiji kórházban, magyar sajtóban, menetrend szerinti, fadobozban hozták, vérontás véglegesen, orosz vezérkar, terroristák uralma, ország területén, terminálhoz gurulva, baleset miatt, meteorológiai szolgá, adott helyzetben, elnökválasztáson, hadseregtábornok, felszabadították, leszállópályáról, megsemmisítették, repülőjáratokat, szerebrennyikov, seremetyjevóról, destabilizálják, bekiabálásokkal, menetrendjének, megmozdulásait, megsemmisítése, oroszországban,
© 2013 TVN.HU Kft.