Regisztráció  Belépés
Férfi kosárlabda vb-selejtező - Keller a csapatkapitány, a kijutás a cél
... mint Wittmann Krisztián, Ferencz Csaba és Tóth Norbert továbbra is velünk lesznek". Ők ha nem is játszanak - mint a lengyelországi találkozón -, akkor is szívesen részt vesznek a csapat munkájában, és megmutatják, "hogy néz ki egy profi sportoló, egy profi kosaras és egy jó ember" - tette hozzá.
Ivkovics Sztojan a jövőt vázolva közölte, nagy álma - mint mondta, ezzel fekszik ...
2017-11-21 14:22:24
Erdélyi turnéra indul az Ifjú Szivek Táncszínház
... területéről. A kérdés ilyenkor már csak az, kirekesztők vagy kirekesztettek leszünk. A Hontalanítás alapmotívuma a kényszer. A lépéskényszer - írják a darabról.
A társulat, amelynek munkájában kitüntetett figyelmet kap a szlovákiai magyar hagyományos néptánc és népzene színpadi megformálása, november 19-én érkezett haza Franciaországból, ahol csaknem 800 néző előtt lépett fe...
2017-11-20 15:32:44
Ima
... szeretetben állhatatosak maradjanak! Támogasd a szenvedőket, és vigasztald meg őket!
Add, hogy a föld idejében meghozza gyümölcsét, és áldj meg minden becsületes és szorgalmas embert a munkájában! Emlékezz meg azokról, akik jót tettek velünk! Fogadd ellenségeinket megbocsátással és jósággal, és segítsd továbbra is a jó szándékot szomszédaink között.
Légy a betegek támasz...
2017-11-18 07:58:11
Lázár: egyre jobb képet mutat az ország gazdasági helyzete
... elképzeléseit; megbízták az Emberi Erőforrások Minisztériumát azzal, hogy kezdje meg az Országos Széchényi Könyvtár újjáépítésének tervezését; és javasolták, hogy a választási irodák munkájában közreműködő állami és köztisztviselők erre vonatkozó javadalmazását emeljék. Közölte továbbá, hogy Magyarország új nagykövetséget nyit Ománban.
A kormány foglalkozott a Csehország és a...
2017-11-16 16:31:08
Rétvári: több mint 800 millió forintot nyert el a máltai szeretetszolgálat fiatalok képzésére
... program jó lehetőség minden fiatal számára megtapasztalni, hogy a másokon segítés az élet teljességének része, és így elérhető, hogy egy egész életen át részt vegyen a szeretetszolgálat munkájában.
Az államtitkár kitért arra: a programnak a fiatalok karitatív munkára nevelésén túl fontos része az egészségre nevelés és újraélesztési tanfolyamok tartása is.
Győri-Dani Laj...
2017-11-16 14:31:04
Ügyészségi székház épül Kaposváron
... jegyezte meg.
A legfőbb ügyész utalt arra, hogy az új székház építése egy 2000-ben kezdődött folyamat része, annak eredményeként a magyarországi ügyészség nemcsak szervezetileg, a munkájában, hanem az infrastruktúráját tekintve is megújuláson megy keresztül. Csak idén Nagykátán, Szigetszentmiklóson, Mosonmagyaróváron és Szegeden avattak új ügyészségi épületet - sorolta.
...
2017-11-13 12:14:50
A magyar nyelv napja - Péter Lea nyerte meg a II. Nemzeti VERSenyt
... A legfiatalabb versenyző 5, a legidősebb 94 éves volt, az utóbbi résztvevő, Jobák Márta másodjára jutott be a Nemzeti VERSeny döntőjébe versmondása és versklipje révén.
A zsűri munkájában részt vett Bakos-Kiss Gábor színművész, Kiss László rendező, Lutter Imre előadóművész, producer, Nagy-Kálózy Eszter színművész és Szabó László médiaszakember, hozzájuk csatlakozott a döntőbe...
2017-11-12 21:34:04
Szent Márton élete
... hogy Hilárius száműzetését Constantius császár megszüntette, így a püspök visszatérhetett székvárosába, Poitiersbe. Márton 360-ban útra kelt, hogy Galliába menjen és Hiláriusnak térítő munkájában segítségére legyen.
Remeteélet Galliában

Marosfalvi Antal: Szent Márton és a nyúlVisszatérése után azt tapasztalta, hogy a kereszténység Galliában csak a városokban vert g...
2017-11-11 17:15:29
2017. november 7., keddi Napiszöveg
...
a neki végzett szolgálatunk (1Korintusz 15:58NW Következésképpen, szeretett testvéreim,
legyetek rendíthetetlenné, tántoríthatatlanná, és mindig bőven legyen tennivalótok az Úr munkájában,
tudva azt, hogy fáradozásotok nem hiábavaló az Úrban.).
Ne hagyjuk, hogy Sátán rászedjen
minket a hazugságaival!
w15 5/15 1:16-19


[...
2017-11-09 18:24:36
Simicskó István: Magyarország ma a világ egyik legbiztonságosabb országa
... Afganisztánban, amivel véget kíván vetni az illegális migrációnak és az azt kiváltó terrorizmusnak - erősítette meg.
Magyarország száz katonával vesz részt a koalíció afganisztáni munkájában, és megvizsgálja egy esetleges 10-15 százalékos bővítés lehetőségét. Magyarország összesen mintegy ezer fővel vesz részt ENSZ-, EU- és NATO-műveletekben, hozzájárulásaival nagyságához kép...
2017-11-09 14:02:10
1 2 3 ...................230 231 .........345 346 ..........459 460 461 
Címkék: Ifjú Szivek Táncszínház, Péter Lea, Nemzeti VERSenyt, Szent Márton, Simicskó István, Wittmann Krisztián, Ferencz Csaba, Tóth Norbert, Ivkovics Sztojan, Emberi Erőforrások Minisztériumát, Országos Széchényi Könyvtár, Győri-Dani Laj, Jobák Márta, Nemzeti VERSeny, Bakos-Kiss Gábor, Kiss László, Lutter Imre, Nagy-Kálózy Eszter, Szabó László, Remeteélet Galliában, Marosfalvi Antal, ország gazdasági, máltai szeretetszolgálat, magyar nyelv, világ egyik, lengyelországi találkozón, csapat munkájában, profi sportoló, profi kosaras, jövőt vázolva, kérdés ilyenkor, szlovákiai magyar, föld idejében, betegek támasz, választási irodák, kormány foglalkozott, másokon segítés, élet teljességének, egész életen, szeretetszolgálat munkájában, államtitkár kitért, fiatalok karitatív, egészségre nevelés, legfőbb ügyész, 2000-ben kezdődött, magyarországi ügyészség, infrastruktúráját tekintve, legfiatalabb versenyző, utóbbi résztvevő, zsűri munkájában, püspök visszatérhetett, nyúlVisszatérése után, kereszténység Galliában,
© 2013 TVN.HU Kft.