Regisztráció  Belépés
Megkezdődött a Cegléd és Abony közötti gyorsforgalmi út építése
... Szolnokpolgármestere (Fidesz-KDNP) elmondta: gyorsforgalmi út, autópálya vagy négysávos út épülésével, minden kilométer fejlesztés mellé mintegy 5 milliárd forintnak megfelelő működő, munkahelyteremtő beruházások várhatóak az eddigi tapasztalatok szerint. Hozzátette: Szolnokon jelenleg már 4 százalék alatti a munkanélküliség, és további csökkenés várható, az elmúlt évben több mint...
2018-03-19 12:21:45
Origo: Kósa Lajost egy csaló hamisítványával támadja a Magyar Nemzet
... kap majd, és ezt egy sor hivatalosnak látszó papírral igazolták. Javaslata alapján a nő a segítségét kérte a pénz állampapírba történő befektetéséhez, illetve kelet-magyarországi munkahelyteremtő beruházások finanszírozására. Ezt elvállalta, és ezzel kapcsolatban keletkezett a Magyar Nemzetben megjelent dokumentum - tette hozzá.

Kósa Lajos kijelentette: soha nem kezelt ...
2018-03-13 21:49:12
Szijjártó: a magyar gazdaság teljesítménye a magyar emberek munkájának eredménye
... Péter.
Fenyvesi Zoltán,a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke hangsúlyozta: Veszprém megye 3,5 százalékos munkanélküliségi mutatójával Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő térsége. A munkahelyteremtő beruházás jelentőségéről szólva azt mondta: amellett, hogy csökkenti a térségben az ingázók számát, a település adóbevételét is növeli.
Björn Hedenberg svéd cégtulajdo...
2018-03-13 15:02:05
BVK: új egyetemi együttműködés ösztönzi a fiatal vállalkozókat
... vállalati kapcsolatokkal rendelkező intézmény. A közlemény szerint Heidrich Balázs rektor arra számít, hogy az együttműködés hatására a pályakezdők egyre nagyobb arányban válhatnak munkahelyteremtővé.
A BVK kuratóriumi elnöke, Szalai Piroska Budapest erősségének nevezte az innovációt és együttműködéseket szorgalmazott a legszínvonalasabb felsőoktatási intézményekkel - olvasha...
2018-03-07 16:12:32
Illegális bevándorlás - Szijjártó: veszélybe kerülnek a munkahelyek, ha nem Magyarország a legbiztonságosabb Eu
...
A miniszter rámutatott, világszerte hatalmas a verseny a nagy nemzetközi vállalatok, köztük a bajor cégek munkahelyteremtő beruházásaiért, és a biztonság az egyik legfontosabb szempont a beruházások helyszínének kiválasztásában.
Éppen ezért gondoskodni kell arról, hogy továbbra is Magyarország legyen Európa legbiztonságosabb országa.
"Ha nem védjük meg a határokat, ...
2018-03-05 15:52:19
gondok a basiábránd nagy magyar összeszerelő üzemben
... racionalizálódni, hogy minden cég a meglévő munkavállalói létszámához igazítja a termelési volument és várhatóan nem fog több munkát idehozni. Magyarország "orrvérzésig" tolta az új munkahelyteremtő projekteket, és most már jól látszik, hogy a tervek túlzóak voltak, mert nincs hozzájuk elegendő ember.

A csúcsvállalatok az új munkafolyamatokat Romániába, Albániába, Moldá...
2018-01-28 09:45:10
Akarsz-e újra igazságos adórendszert?
...49-
Decotext én nem a teljes foglalkoztatásról írtam hanem a munkahelyteremtő beruházásokról.
-a profitnál sem tudom miért kötözködsz hiszen ugyanazt írtam amit te.A tulajdonos kiviszi a pénzét(oké nem pontosítottam hogy a nyereségét profitját) azt csinál vele amit akar.
...
2018-01-11 16:46:58
Akarsz-e újra igazságos adórendszert?
...#37
"Sorold fel az ÚJ munkahelyteremtő beruházásaikat (tehát nem azt hogy megvettek valamit és folytatják az üzemeltetést vagy beültek a készbe hanem az ÚJ munkahelyteremtéseiket."

Leszarom a munkahelyképzést! Majd én etetem a sok léhütöt,
aki még a kényszer minimálbért sem termeli meg??? NA, NE!
Nekem ne érdekem a teljeskörü foglalkoztatottság, mert ez o...
2018-01-10 09:53:29
Akarsz-e újra igazságos adórendszert?
... magasabb % adót fizessen. Vagyis a legalacsonyabb és a legmagasabb adó közötti különbözetről a jövedelem megszerzőjétől a rendelkezés jogát elvennéd!!!
Nem sorolom fel az új munkahelyteremtő beruházásokat, mert nem vagyok Tolsztoj és nem szeretek vastag köteteket írni.
Valóban. Nemcsak a külföldi viszi ki a pénzét, hanem Simortól, Simonig sokan. Van aki magától visszah...
2018-01-09 20:56:49
Akarsz-e újra igazságos adórendszert?
... volna oda,és ezért most fizetnek!
Az meg fura hogy meghatároznád hova tegye a pénzét akinek maradt. Sorold már fel hol van a ner-lovagok megszerzett pénze? Sorold fel az ÚJ munkahelyteremtő beruházásaikat(tehát nem azt hogy megvettek valamit és folytatják az üzemeltetést vagy beültek a készbe hanem az ÚJ munkahelyteremtéseiket. Tudtommal még törvényt is hoztak (adóamnesztia ...
2018-01-09 20:28:05
1 2 3 ............40 41 ......61 62 ......80 81 82 
Címkék: Kósa Lajost, Magyar Nemzet, Magyar Nemzetben, Kósa Lajos, Fenyvesi Zoltán, Veszprém Megyei Közgyűlés, Björn Hedenberg, Heidrich Balázs, Szalai Piroska Budapest, csaló hamisítványával, magyar gazdaság, magyar emberek, fiatal vállalkozókat, basiábránd nagy, eddigi tapasztalatok, elmúlt évben, segítségét kérte, pénz állampapírba, munkahelyteremtő beruházás, ingázók számát, település adóbevételét, közlemény szerint, együttműködés hatására, pályakezdők egyre, legszínvonalasabb felsőoktatási, miniszter rámutatott, nagy nemzetközi, bajor cégek, egyik legfontosabb, beruházások helyszínének, meglévő munkavállalói, termelési volument, tervek túlzóak, teljes foglalkoztatásról, munkahelyteremtő beruházásokról, tulajdonos kiviszi, nyereségét profitját, üzemeltetést vagy, készbe hanem, kényszer minimálbért, jövedelem megszerzőjétől, rendelkezés jogát, külföldi viszi, pénzét akinek, ner-lovagok megszerzett, munkahelyteremtő, racionalizálódni, munkanélküliségi, munkahelyképzést, finanszírozására,
© 2013 TVN.HU Kft.