Belépés
PM-államtitkár: a kkv-k fontos szerepet töltenek be az ország jövedelemtermelésében és a foglalkoztatásban
... magyar kkv-kerejükön felül kiveszik a részüket a munkahelyteremtésből, ezért is fontos e vállalkozások versenyképességének fokozása olyan munkaerőpiaci eszközökkel, mint például a munkahelyteremtő támogatás.
A mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásának támogatására kiírt pályázatok segítségével 2017-ben és 2018 elején országosan 8,27 milliárd forint ker...
2018-10-08 18:10:11
Újabb munkahelyteremtő pályázatot hirdet a PM kkv-knak
... hátrányos helyzetű célcsoport - a hatodik életévét be nem töltött gyermekét saját háztartásában nevelő nők - foglalkoztatásának kiemelt támogatását is segíti a program.
A munkahelyteremtő támogatás regionális beruházási támogatás jogcímen vagy csekély összegű (de minimis) támogatásként nyújtható, amelynek mértéke új munkahelyenként 1,5 millió forint lehet - tájékoztatott a mi...
2018-07-23 08:11:00
Az orbáni korrupció veszélyezteti az uniós forrásokat
... kis- és középvállalkozásoknak, a magyar munkavállalóknak"

- áll a képviselő közleményében.

"A Jobbik álláspontja szerint a presztízsberuházások helyett a munkahelyteremtő, foglalkoztatásnövelő célokat, az egészségügy, az oktatás és a szociális szféra fejlesztését kellene középpontba állítani, hiszen ennek látnák eredményeit a magyarok"

- írja a...
2018-06-11 22:11:08
Illegális bevándorlás - Horst Seehofer: alapvető változásra van szükség a német menekültpolitikában
... fejlesztési együttműködés politikáját is új alapokra kell helyezni.
A miniszter az Augsburger Allgemeine című lapnak elmondta, hogy az államnak a magántőkéből finanszírozott munkahelyteremtő beruházások ösztönzésére, valamint az oktatás és a szakmai képzés, továbbképzés területére kell összpontosítania, és elsősorban Afrikával kell foglalkoznia.
Ez az alapelve a nemzetkö...
2018-06-10 16:22:14
A Siemens és a Knorr-Bremse szállítja az új generációs InterCity kocsik forgóvázát és fékrendszerét a MÁV-Start
... beszerzése a legnagyobb volumenű eljárás a sorozatgyártás előkészületének értékét, összetettségét és szállítási idejét tekintve.
Kitértek arra is, h...
2018-05-02 18:55:57
Megkezdődött a Cegléd és Abony közötti gyorsforgalmi út építése
... Szolnokpolgármestere (Fidesz-KDNP) elmondta: gyorsforgalmi út, autópálya vagy négysávos út épülésével, minden kilométer fejlesztés mellé mintegy 5 milliárd forintnak megfelelő működő, munkahelyteremtő beruházások várhatóak az eddigi tapasztalatok szerint. Hozzátette: Szolnokon jelenleg már 4 százalék alatti a munkanélküliség, és további csökkenés várható, az elmúlt évben több mint...
2018-03-19 12:21:45
Origo: Kósa Lajost egy csaló hamisítványával támadja a Magyar Nemzet
... kap majd, és ezt egy sor hivatalosnak látszó papírral igazolták. Javaslata alapján a nő a segítségét kérte a pénz állampapírba történő befektetéséhez, illetve kelet-magyarországi munkahelyteremtő beruházások finanszírozására. Ezt elvállalta, és ezzel kapcsolatban keletkezett a Magyar Nemzetben megjelent dokumentum - tette hozzá.

Kósa Lajos kijelentette: soha nem kezelt ...
2018-03-13 21:49:12
Szijjártó: a magyar gazdaság teljesítménye a magyar emberek munkájának eredménye
... Péter.
Fenyvesi Zoltán,a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke hangsúlyozta: Veszprém megye 3,5 százalékos munkanélküliségi mutatójával Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő térsége. A munkahelyteremtő beruházás jelentőségéről szólva azt mondta: amellett, hogy csökkenti a térségben az ingázók számát, a település adóbevételét is növeli.
Björn Hedenberg svéd cégtulajdo...
2018-03-13 15:02:05
BVK: új egyetemi együttműködés ösztönzi a fiatal vállalkozókat
... vállalati kapcsolatokkal rendelkező intézmény. A közlemény szerint Heidrich Balázs rektor arra számít, hogy az együttműködés hatására a pályakezdők egyre nagyobb arányban válhatnak munkahelyteremtővé.
A BVK kuratóriumi elnöke, Szalai Piroska Budapest erősségének nevezte az innovációt és együttműködéseket szorgalmazott a legszínvonalasabb felsőoktatási intézményekkel - olvasha...
2018-03-07 16:12:32
Illegális bevándorlás - Szijjártó: veszélybe kerülnek a munkahelyek, ha nem Magyarország a legbiztonságosabb Eu
...
A miniszter rámutatott, világszerte hatalmas a verseny a nagy nemzetközi vállalatok, köztük a bajor cégek munkahelyteremtő beruházásaiért, és a biztonság az egyik legfontosabb szempont a beruházások helyszínének kiválasztásában.
Éppen ezért gondoskodni kell arról, hogy továbbra is Magyarország legyen Európa legbiztonságosabb országa.
"Ha nem védjük meg a határokat, ...
2018-03-05 15:52:19
1 2 3 .............41 42 ......61 62 ......81 82 83 
Címkék: Horst Seehofer, Kósa Lajost, Magyar Nemzet, Augsburger Allgemeine, Magyar Nemzetben, Kósa Lajos, Fenyvesi Zoltán, Veszprém Megyei Közgyűlés, Björn Hedenberg, Heidrich Balázs, Szalai Piroska Budapest, kkv-k fontos, orbáni korrupció, uniós forrásokat, csaló hamisítványával, magyar gazdaság, magyar emberek, fiatal vállalkozókat, munkahelyteremtő támogatás, hatodik életévét, magyar munkavállalóknak, képviselő közleményében, szociális szféra, magántőkéből finanszírozott, szakmai képzés, legnagyobb volumenű, sorozatgyártás előkészületének, eddigi tapasztalatok, elmúlt évben, segítségét kérte, pénz állampapírba, munkahelyteremtő beruházás, ingázók számát, település adóbevételét, közlemény szerint, együttműködés hatására, pályakezdők egyre, legszínvonalasabb felsőoktatási, miniszter rámutatott, nagy nemzetközi, bajor cégek, egyik legfontosabb, beruházások helyszínének, munkahelyteremtő, finanszírozására, munkanélküliségi, munkavállalóknak, összpontosítania, hamisítványával, kiválasztásában,
© 2013 TVN.HU Kft.