Regisztráció  Belépés
Matolcsy: kilenc szellemi műhely működik majd a "bölcs várban"
... majdnem teljesen lerombolt épületet.
Az épület is azt jelképezi, hogy Magyarország 2010 után megtalálta helyét a világban, Kelet és Nyugat között jelképes hídfőállást teremtett - mutatott rá Matolcsy György.
Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kiemelte: korunkban kulcskérdés az innováció, a másként, megújulva gondolkodás képessége, lehetősége. "Ezzel fo...
2018-09-21 17:29:23
Átadták az Év Széchenyi Vállalkozása Díjakat
... ezek a cégek termelékenyen, hatékonyan és versenyképesen működjenek. Ennek érdekében 2017-ben a kormány több olyan támogatási formát nyitott, amelyek segítik a szektor versenyképességét - mutatott rá.
A helyettes államtitkár azt mondta, hogy a világgazdaságban egy új korszak köszöntött be, és a siker legfontosabb előfeltétele, hogy a technológiai újításokat minél gyorsabban t...
2018-09-21 14:38:17
Klimkin: Ukrajna semmilyen kompromisszumot nem fogad el a magyar állampolgárság kérdésében
... tette hozzá.
A tárcavezető szerint többről van szó, mint "magyar útlevelek" kiadásáról, ahogy a (beregszászi magyar konzulátuson készült) videofelvételen látható. Arról van szó - mutatott rá - hogy "Kárpátalján egyes régiókban kevés Ukrajna van. El kell érnünk, hogy ott több Ukrajna legyen".
Emlékeztetett, hogy a magyar falvakban és Beregszászon járva látta, hogy az óra...
2018-09-21 12:37:42
LMP: átfogóan kell javítani a nyugdíjasok helyzetét
... a közszférában, valamint az ápolási díj felemelését és az otthoni ápolás elismerését munkaviszonyként - mondta a képviselő.
Szlovákiában a magyar háromszorosa a nyugdíjminimum - mutatott rá -, és elfogadhatatlan, hogy a kormány elküldte a 65 évesnél idősebb tanárokat, közszolgálati dolgozókat.
A politikus felhívta a figyelmet arra a tizennyolc OECD-ország vizsgálatával ...
2018-09-21 11:37:40
Az ördög az álszenteket használja fel, de Jézus az igazi ...
... bűnös nőre. Az álszentek nem találják meg az igaz szeretetet, mert zárva a szívük - elmélkedett reggeli homíliájában Ferenc pápa, a Szent Márta-ház kápolnájában szeptember 20-án bemutatott szentmisén.
A napi evangéliumi szakasz Szent Lukács könyvéből (Lk 7,36-50) arról beszél, hogy Jézus megbocsát a legnagyobb bűnösnek is őszinte bűnbánatáért. Kérjük Jézustól, hog...
2018-09-21 10:58:10
Áder: csak annyi vizet szabad öntözésre használni, amennyit a természet vissza tud pótolni
...
Az államfő pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában számos nemzetközi példával mutatott rá a víz túlhasználatának veszélyeire, hangsúlyozva: csak fenntartható, ellenőrizhető módon történhet az öntözés. A talajvíz szintje Magyarországon is folyamatosan csökken, így nem mindegy, milyen mértékben vesszük ki a vizet - hangsúlyozta.
Felidézte, ezért ...
2018-09-21 08:46:25
Sargentini-jelentés - Zeman: Csehországnak a saját érdekében el kell utasítania a Magyarország elleni eljárást
... elképzeléseihez igazítsák politikájukat. Nagy kérdés, hogy ki lesz a következő. "Csehországnak a saját érdekében fel kell lépnie ez ellen, mert máskülönben akár ő is sorra kerülhet" - mutatott rá Milos Zeman.
A cseh politikus már korábban is bírálta az Európai Parlament Magyarországgal kapcsolatos döntését. Azok a cseh európai parlamenti képviselők, akik megszavazták a Sarge...
2018-09-20 23:23:38
Tüntettek Prágában a magyar kormány EU- és migrációs politikája mellett
... Orbán Viktor kormánya mellett.
"Itt az ideje, hogy megszólaljunk. Nem engedhetjük meg, hogy az EU támadja magyar és lengyel barátainkat, durván bevatkozva a két ország belügyeibe" - mutatott rá Jaromír Kohlícek, Cseh- és Morvaország Kommunista Pártjának (KSCM) európai parlamenti (EP-) képviselője.
A visegrádi csoport országainak kölcsönösen támogatniuk kell egymást, és...
2018-09-20 20:23:13
Stagnált a használtlakás-értékesítések száma az Egyesült Államokban augusztusban
... számot vártak az év nyolcadik hónapjáról.
Augusztusban a használt lakások mediánára éves szinten 4,6 százalékkal, 264 ezer 800 dollárra nőtt, és már a 78. egymást követő hónapban mutatott emelkedést éves összevetésben.
Az eladások augusztusi üteme mellett 4,3 hónapba telne értékesíteni az összes vevőre váró használt lakást, amelyek száma éves szinten 2,7 százalékkal, 1 ...
2018-09-20 17:32:57
MSZP: törvény mondja ki, hogy a bankok megtévesztették a devizahiteleseket!
... csak hallgatólagosan hagyta jóvá, hogy az ügyfelek viselik az árfolyamkockázatot, amelynek terheit bankok áthárították az adósokra. Az áthárításról azonban a kormány nem rendelkezett - mutatott rá.
Az ítélet azt is kimondja - folytatta -, a devizahiteles ügyekben meg lehet vizsgálni, hogy az ügyfelek megfelelő tájékoztatást kaptak-e. Elmondta, ma az adósoknak bíróságon kell b...
2018-09-20 16:13:07
1 2 3 ............1215 1216 ......1822 1823 ......2429 2430 2431 
Címkék: Széchenyi Vállalkozása Díjakat, Tüntettek Prágában, Egyesült Államokban, Matolcsy György, Palkovics László, Szent Márta-ház, Szent Lukács, Kérjük Jézustól, Kossuth Rádió Jó, Milos Zeman, Európai Parlament Magyarországgal, Orbán Viktor, Jaromír Kohlícek, Morvaország Kommunista Pártjának, magyar állampolgárság, nyugdíjasok helyzetét, álszenteket használja, természet vissza, saját érdekében, magyar kormány, bankok megtévesztették, cégek termelékenyen, kormány több, szektor versenyképességét, helyettes államtitkár, siker legfontosabb, technológiai újításokat, tárcavezető szerint, magyar falvakban, otthoni ápolás, magyar háromszorosa, kormány elküldte, politikus felhívta, figyelmet arra, tizennyolc OECD-ország, igaz szeretetet, szívük &#8211, napi evangéliumi, legnagyobb bűnösnek, államfő pénteken, talajvíz szintje, cseh politikus, cseh európai, visegrádi csoport, használt lakások, eladások augusztusi, összes vevőre, ügyfelek viselik, áthárításról azonban, devizahiteles ügyekben, ügyfelek megfelelő,
© 2013 TVN.HU Kft.