Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Merkel: megosztotta a német társadalmat a menekültválság
... kijelentésével szembefordulva leszögezte: vitán felül áll, hogy Németországot történelmileg a kereszténység és a zsidóság formálta, de az is igaz, hogy az országban élő nagyjából 4,5 millió muzulmán vallású ember révén az iszlám is Németország részévé vált.
Sokan nehezen barátkoznak meg ezzel a gondolattal, és minden joguk megvan ahhoz, hogy elutasítsák, a kormánynak viszont ...
2018-03-21 15:30:30
A németek többsége szerint az iszlám nem része hazájuknak
... közvélemény-kutatás szerint 76 százalék egyetért a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnökének kijelentésével, miszerint az iszlám ugyan nem tartozik hozzá Németországhoz, de az országban élő muzulmán vallású emberek igen.
A megkérdezettek 61 százaléka teljes mértékben, további 15 százalék többnyire egyetért ezzel. A Civey közvélemény-kutató cég felmérése szerint 20 száza...
2018-03-19 14:52:55
Horst Seehofer: az iszlám nem tartozik hozzá Németországhoz
... kultúrájához tartozik a szabad vasárnap és az egyházi ünnepnapok és rituálék sora, mint a húsvét, a pünkösd és a karácsony.
Az iszlám viszont nem része Németországnak, "de a nálunk élő muzulmánok magától értetődően Németországhoz tartoznak".
Ez azonban "természetesen nem jelenti azt, hogy rosszul értelmezett figyelmességből fel kellene adnunk az országunkra jellemző hag...
2018-03-16 11:21:58
Lediktátorozák Orbánt - újjáéled a hetedik cikkely?
... Emberi Jogi Tanácsának, mivel Magyarország feltartóztathatatlanul alakul át egy olyan országgá, amely elveszítette az emberi méltóság iránytűjét.

Jean Asselborn kifejtette: a muzulmán vallás leegyszerűsítő becsmérlése ellentétes az EU-s szerződésekben rögzített vallásszabadsággal. Orbán Viktor a hazájukat a háború és a nyomorúság miatt elhagyni kényszerülő muzulmán mene...
2018-02-19 21:25:17
Kiderült, h Orbán éveken át hazudott nekünk, most miért nincs tele a Kossuth-tér?
Kedves Wrist!
Az EU kb 480 millió lakosú! Bejött (így vagy vagy úgy) 4 millió szapora
muzulmán. (Nem ennyi, de tegyük fel!) Mitől vagy beszarva??
Ilyen gyengének tartod az európai kultúrát?

Gondolom akkor Te ripityára lőnéd pl. a Földközi tengeri
gumicsónakokat ? Hol marad belőled az isteni és a keresztény
megbocsájtás?? Nekem az az érzésem, h...
2018-02-07 18:24:30
Mikor fogják Európában betiltani a déli harangszót?
... biztosítsák a nemzetközi normáknak megfelelően a lófarkas zászló tartóját, és az ehhez való szabad török hozzáférést.

A bulvársajtó szerint, az EU-t képviselő Junkers urat, csak az muzulmán vallás alkohol elleni tilalma, és a többnejűség borzalmasan fárasztó teljesítési kényszere tartotta vissza, attól hogy muzulmánnak vallja magát. Félt hogy a négy nő kötelezettségszeg...
2018-01-20 19:37:03
Ha Isten önrendelkezést adott az embernek, nem kockáztatta-é ezzel, hogy egykoron az majd fölibé emelkedik...?
... kifejezés Isten megnevezésére. Az Allah kifejezést elsősorban az iszlám használja, de az arab anyanyelv...
2017-12-31 15:20:05
Ha Isten önrendelkezést adott az embernek, nem kockáztatta-é ezzel, hogy egykoron az majd fölibé emelkedik...?
... összekapcsolódása a kereszténység hasonló módon történő összevetése nem egyezik és nem egybevágó.
Mégpedig azért, mert egy európai kereszténykultúrán alapuló ország vezetése és a muzulmán országok iszlám vezetése között elképesztő sok a különbség...Már eleve vallási alapon is, hiszen a vallásuk teljesen más.
Az iszlám azt mondja, hogy ölj is a vallásodért. És erőszakos...
2017-12-29 14:11:05
Ha Isten önrendelkezést adott az embernek, nem kockáztatta-é ezzel, hogy egykoron az majd fölibé emelkedik...?
... hazugság! Ugyan úgy, ahogy vakon
állaitják, hogy ez és CSAK EZ az igazság, ugyan
úgy lehet EZ MIND HAZUGSÁG!

Itt kell még megjegyeznem, hogy a világon sok millird muzulmán, hindú és buddhista van, s nem is merem megmeliteni a többi vallási és hitformát!
NEM LEHET MINDENINEK IGAZA!
Mi a garancia arra, hogy a keresztény vallás az igaz?
SEMMI! V...
2017-12-27 09:34:00
Illegális bevándorlás - Az osztrák kancellár szerint a kvóta nem tartós megoldás a menekültproblémára
... Izrael-ellenességnek Ausztriában "nem lehet helye, számomra ebben a zéró tolerancia érvényesül" - mondta Sebastian Kurz.
Az iszlám ausztriai helyzetéről szólva rámutatott, hogy a muzulmán vallás 1912 óta elismert vallás Ausztriában, és jelenleg 700 ezer híve van. A vallásszabadság fontos vívmány, "de a politikai iszlamizmusnak nincs helye Ausztriában".
Arra a kérdésre, k...
2017-12-24 13:12:03
1 2 3 ...........39 40 ......59 60 ......78 79 80 
Címkék: Horst Seehofer, Lediktátorozák Orbánt, Keresztényszociális Unió, Emberi Jogi Tanácsának, Jean Asselborn, Orbán Viktor, Kedves Wrist, CSAK EZ, MIND HAZUGSÁG, LEHET MINDENINEK IGAZA, Izrael-ellenességnek Ausztriában, Sebastian Kurz, német társadalmat, németek többsége, hetedik cikkely, déli harangszót, majd fölibé, osztrák kancellár, zsidóság formálta, kormánynak viszont, iszlám ugyan, szabad vasárnap, egyházi ünnepnapok, iszlám viszont, országunkra jellemző, olyan országgá, emberi méltóság, muzulmán vallás, nyomorúság miatt, európai kultúrát, nemzetközi normáknak, lófarkas zászló, ehhez való, bulvársajtó szerint, többnejűség borzalmasan, iszlám használja, arab anyanyelv, kereszténység hasonló, muzulmán országok, vallásuk teljesen, többi vallási, garancia arra, keresztény vallás, zéró tolerancia, iszlám ausztriai, vallásszabadság fontos, politikai iszlamizmusnak, vallásszabadság, figyelmességből, németországhoz, önrendelkezést, megkérdezettek, szembefordulva, menekültválság, kijelentésével, leegyszerűsítő,
© 2013 TVN.HU Kft.