Belépés
A modern ügyfél-tájékoztatásról tart kétnapos nemzetközi konferenciát az OBH
... megítélését befolyásolják. Ha tiszteletre méltó tagjai a társadalomnak, pozitív hatást gyakorolnak a szisztémára - jelezte.
Handó Tünde szerint új utakat kell találni a bíróságok népszerűsítésére.
A második témáról szólva azt mondta, hogy ha a bíróságok offline maradnak, miközben az emberek az online világban mozognak, akkor a társadalom eltávolodik az igazságszolgáltatá...
2018-10-11 12:22:01
Három múzeum kapott múzeumpedagógiai nívódíjat
... és csaknem 1500 esemény közül lehet választani.
Fekete Péter elmondta, hogy a fesztivál programjainak csupán harmada budapesti; nagy hangsúlyt fektetnek a vidéki események népszerűsítésére, hogy ezáltal is segítsék a lemaradó térségek kulturális felzárkóztatását.
Szólt arról, hogy 2018-ban a családok éve mellett a Kulturális Örökég Európai Évét is ünneplik, amelynek ke...
2018-10-01 14:05:20
Szerdától magyar vers is olvasható a brüsszeli tömegközlekedés járművein
... mások mellett a magyar kulturális intézet és az Európai Unió Nemzeti Kulturális Intézeteinek Szövetsége (EUNIC) összefogásával megvalósuló fesztivál a költészet és a többnyelvűség népszerűsítésére törekszik, felhívja a figyelmet a fordítás fontosságára, bemutatja a nemzeti nyelveket, a nyelveken keresztül pedig az európai kultúrát.
A szervező tájékoztatása szerint idén négy e...
2018-09-26 15:18:54
Átadták a Magyar Kézműves Remek díjakat
... pályamű, ebből 47 kapta meg a kézműves remek díjat.
Az MKIK 2002-ben indította el hagyományteremtő céllal a Magyar Kézműves Remek pályázatot a magyar kézműves hagyományok népszerűsítésére.
György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára az eseményen elmondta, hogy a kormány új fejezetet nyitott a...
2018-09-26 14:38:31
Nyolcszáz gyerek vett rész a Bozsik Program tanévnyitóján Telkiben
... játékosokat, felhívva a figyelmet az egészséges táplálkozás fontosságára.
A telki rendezv...
2018-09-22 15:18:44
Ismét motoros felvonulással hívják fel a figyelmet a prosztatarák megelőzésére
... ismertette az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint Regős Dániel, a hazai DGR-futam fő szervezője.
Az alapítvány az adományt a prosztatarák kutatására és a prevenciós szűrések népszerűsítésére, valamint férfiaknak szóló mentálhigiénés programokra fordítja.
A közleményben felhívják a figyelmet: Magyarországon évente négyezer új prosztatarákos megbetegedést és 1500 haláles...
2018-09-22 07:04:19
MSZP: a kormánypártok XV. kerületi polgármesterjelöltje a rábízott közpénzekkel a Fidesz érdekeit szolgálta
... Zrt.-től.
Az alapítvány beszámolója szerint ezt a pénzt a Fidesz pártrendezvényeinek finanszírozására költötték, holott a támogatási szerződés alapján a légiforgalmi irányítás népszerűsítésére kellett volna fordítaniuk - mondta. Hozzátette: ez egy normális országban teljesen egyértelműen tiltott pártfinanszírozás.
Harangozó Tamás szerint ha jövő vasárnap László Tamást vá...
2018-09-21 12:37:53
Kiállításon mutatják be a régi felső-magyarországi hutákat és a város háborús éveit Füleken
... érdeklődők a vár alatti óvóhelyen pénteken 9 és 16 óra között. A tárlatvezetés, előzetes bejelentkezés alapján, ingyenesen igényelhető.
A ...
2018-09-19 07:41:00
Tornász ob és karate-vb lesz még idén a győri Olimpiai Sportparkban
... sportparkkal, a hozzá kapcsolódó Aqua Sportközponttal és az Audi Arénával 21. századi körülmények között lehet sportolni és versenyezni" - tette hozzá Simon Csaba....
2018-09-14 12:41:32
Coop Rally - AM: a magyar élelmiszer kiváló minőségű
... vásárolva, és ezzel a nemzetgazdaságot is erősítve" - fogalmazott.
Pekó László, a CO-OP Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke elmondta, hogy a Coop Rallyt a magyar élelmiszerek népszerűsítésére és a partnerek tevékenységének megismertetésére szervezik.
A 2018-as rallyn közel 100 élelmiszeripari, kiskereskedelmi, szolgáltató és média cég csapata több mint 105 autóval Nyugat...
2018-09-13 23:02:49
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 .....68 69 70 
Címkék: Magyar Kézműves Remek, Bozsik Program, Olimpiai Sportparkban, Coop Rally, Handó Tünde, Fekete Péter, Kulturális Örökég Európai Évét, Európai Unió Nemzeti Kulturális Intézeteinek Szövetsége, György László, Technológiai Minisztérium, Regős Dániel, Harangozó Tamás, László Tamást, Aqua Sportközponttal, Audi Arénával, Simon Csaba, Pekó László, CO-OP Hungary Zrt, Coop Rallyt, brüsszeli tömegközlekedés, prosztatarák megelőzésére, rábízott közpénzekkel, város háborús, győri Olimpiai, magyar élelmiszer, bíróságok népszerűsítésére, második témáról, bíróságok offline, online világban, társadalom eltávolodik, fesztivál programjainak, vidéki események, lemaradó térségek, magyar kulturális, többnyelvűség népszerűsítésére, fordítás fontosságára, nemzeti nyelveket, nyelveken keresztül, európai kultúrát, szervező tájékoztatása, kézműves remek, magyar kézműves, eseményen elmondta, egészséges táplálkozás, telki rendezv, hazai DGR-futam, prosztatarák kutatására, prevenciós szűrések, közleményben felhívják,
© 2013 TVN.HU Kft.