Regisztráció  Belépés
Harminc ország 2500 versenyzőjét várják jövőre a győri Ultimate Frizbi Eb-re
... Európa-bajnokságokra pedig négyévente kerül sor.
Erdősi Zoltán, a Magyar Repülő Korong Szövetség első embere kifejtette, a jövő évi kontinensviadal egy lehetőség, eszköz a sportág hazai népszerűsítésére.
"Valójában a 2023-as Eb-t szerettük volna elnyerni, mert úgy véljük, akkorra már felnőtt szinten is mindhárom kategóriában tudunk csapatot indítani. Jövőre azonban még c...
2018-06-19 15:51:53
A spanyol kormány feloldotta a katalán kormányzat pénzügyi felügyeletét
... hogy a katalán kormány egyetlen eurónyi közpénzt se fordíthasson illegális tevékenységre, azaz a függetlenségi népszavazás megrendezésére, illetve a Spanyolországtól elszakadás népszerűsítésére.
Isabel Celaá az új spanyol vezetés intézkedését a politikai rendezés gesztusának nevezte, abban bízva, hogy az jól fog működni.
Mint mondta, Pedro Sánchez kétoldalú találkozóra ...
2018-06-08 18:46:56
Közgyűlési elnök: munkahelyeket és gazdasági növekedést hozhatnak a hajdú-bihari önkormányzat nemzetközi projek
... (Fidesz-KDNP) tájékoztatása szerint az egyik projekt a gasztronómiai hagyományokra építve fejlesztené a gazdaságot, a másik a természeti és kulturális örökségek megőrzésére és népszerűsítésére épül. A pályázatok összköltségvetése csaknem 3 millió euró (933 millió forint, amelyből a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat több mint 310 ezer eurót használhat fel.
Az egyikről, az EUREG...
2018-03-17 09:31:04
Rendezvénysorozaton mutatkozhatnak be a V4-országok innovatív vállalkozásai
... startup központba, ahol az adott ökoszisztéma legnagyobb innovációs eseményein önálló V4-es rendezvényen mutatkozhatnak be. A kezdeményezés továbbá a kelet-közép-európai régió népszerűsítésére törekszik a befektetők, nagyvállalatok és szakmai partnerek körében.
A rendezvénysorozatra a jelentkezés feltételei és további információk a http://startupcampus.hu/en/global-to ur/ olda...
2018-02-05 17:03:12
A hónap közepén rendezik meg Budapesten a 25. FeHoVát
... ezren horgásznak. Hogy számuk még inkább növekedjen, a Mohosz programot indított a múlt évben - a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával - a horgászat tanórán kívüli iskolai népszerűsítésére.
Emellett a 25. jubileumi FeHoVa kiállításon külön bemutatót tervez a Mohosz saját standján az elmúlt negyedszázad különleges sporteseményeiből és "FeHoVa-pillanataiból", továbbá előa...
2018-02-05 13:52:36
Oscar-díj - Enyedi Ildikó: a filmakadémia nyitottságát látom a jelölésben
... országba adták el a filmet. Enyedi Ildikó felidézte, hogy sok bemutatón részt is vett, és mindenhol azt tapasztalták, hogy a helyi forgalmazók nagyon sok energiát fordítottak a film népszerűsítésére.
Az MTI kérdésére elmondta, hogy az Oscar-gáláig tartó időszakban még hat alkalommal vetítik a filmet Los Angelesben, San Franciscóban, New Yorkban és Londonban, hogy a filmakadém...
2018-01-23 21:34:32
Dúró: a Jobbik a szabadidősportra helyezné a hangsúlyt
... egészségtudatosság szintje, miközben ezeken javítva csökkennének az egészség...
2018-01-23 12:32:16
Átadták a Hungarikum-média- és a Hungarikum-díjakat
... szakmai napot a külhoni magyar értékgyűjtésről Szabadkán és Palic...
2018-01-22 17:14:10
Az EU növelte a mezőgazdasági termékek népszerűsítésére szánt keretösszeget
... kiterjedhetnek.
Phil Hogan mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős biztos elmondta, a rendelkezésre álló támogatás mintegy kétharmada uniós élelmiszeripari termékek népszerűsítésére szolgál nem uniós országokban, főként olyanokban ahol jelentősen növekedhet az európai agrár-élelmiszeripari export. Ilyenek például Kanada, Japán, Kína, Mexikó és Kolumbia.
Az unión b...
2018-01-12 15:12:30
NGM: a kkv-k technológiai fejlesztésekre, termelésnövelésre 13 milliárd forintot nyertek
... A...
2017-12-15 11:46:37
1 2 3 ..........34 .....51 .....67 68 
Címkék: Ultimate Frizbi Eb-re, Enyedi Ildikó, Erdősi Zoltán, Magyar Repülő Korong Szövetség, Isabel Celaá, Pedro Sánchez, Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat, Földművelésügyi Minisztérium, Phil Hogan, győri Ultimate, spanyol kormány, katalán kormányzat, hajdú-bihari önkormányzat, hónap közepén, filmakadémia nyitottságát, szabadidősportra helyezné, mezőgazdasági termékek, kkv-k technológiai, sportág hazai, 2023-as Eb-t, katalán kormány, függetlenségi népszavazás, politikai rendezés, egyik projekt, gasztronómiai hagyományokra, pályázatok összköltségvetése, adott ökoszisztéma, kezdeményezés továbbá, jelentkezés feltételei, múlt évben, horgászat tanórán, elmúlt negyedszázad, helyi forgalmazók, film népszerűsítésére, külhoni magyar, rendelkezésre álló, népszerűsítésére, szabadidősportra, spanyolországtól, értékgyűjtésről, mezőgazdaságért, földművelésügyi, élelmiszeripari, kontinensviadal, mutatkozhatnak, megrendezésére, fejlesztésekre, kiterjedhetnek, nagyvállalatok, függetlenségi, vállalkozásai, tájékoztatása,
© 2013 TVN.HU Kft.