Regisztráció  Belépés
Az EU növelte a mezőgazdasági termékek népszerűsítésére szánt keretösszeget
... kiterjedhetnek.
Phil Hogan mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős biztos elmondta, a rendelkezésre álló támogatás mintegy kétharmada uniós élelmiszeripari termékek népszerűsítésére szolgál nem uniós országokban, főként olyanokban ahol jelentősen növekedhet az európai agrár-élelmiszeripari export. Ilyenek például Kanada, Japán, Kína, Mexikó és Kolumbia.
Az unión b...
2018-01-12 15:12:30
NGM: a kkv-k technológiai fejlesztésekre, termelésnövelésre 13 milliárd forintot nyertek
... A...
2017-12-15 11:46:37
A HÖOK csatlakozik a Minority SafePack kezdeményezéshez
... túli magyar közösségekért. Most úgy gondolják, azzal tudják leginkább segíteni a határon túl élő magyar közösségeket, ha az anyaországban lépéseket tesznek a Minority SafePack népszerűsítésére a fiatalok körében.
Felelősséget érzünk azért, hogy ezt a nagy jelentőségű kezdeményezést a felsőoktatási hallgatók körében népszerűsítsük - fogalmazott Gulyás Tibor.
Kifejtette: a...
2017-12-10 15:22:10
Arénakoncertet ad februárban a 100 Tagú Cigányzenekar
... tüntették ki művészi és hagyományőrző gyakorlatáért. Emellett a zenekar kiemelkedő feladatként tekint az utánpótlás oktatására, a magyar c...
2017-12-09 11:21:36
Tízmilliárd forinttal támogatja a szabadidősportot a kormány
... megyei szervezetek nyerték el - fűzte hozzá.
Mint mondta, a nyertesek a többi között futóversenyek, túrák rendezésére, a kerékpározás, a preventív célú egészségügyi szűrések népszerűsítésére, életmódklubok létrehozására kapnak támogatást.
Példaként említette, van olyan pályázat, amely szerint a nyertes szervezet sportcipőt oszt azoknak, akik legalább tíz közös edzésen ré...
2017-12-08 10:31:45
Róma különböző arcait mutatja be az Uránia új sorozata
... egymástól.
Dario Argentónak, az olasz bűnügyi műfaj kultikus rendezőjének március 5-én lesz látható Tenebre című 1982-es filmje. A történetben egy amerikai író új kötete népszerűsítésére érkezik Rómába, ahol azzal szembesül, hogy valaki sorra elköveti a könyvében leírt gyilkosságokat.
Az "új Felliniként" is emlegetett Nanni Moretti Kedves naplóm című, 1993-as önéletrajz...
2017-12-03 07:10:20
Rex Tillerson nem nézi jó szemmel Ivanka Trump diplomáciai szerepvállalását Indiában
... be is börtönözték. Az Egyesült Államokban is sokan kétségbe vonják, hogy valóban Ivanka Trump volna a legalkalmasabb személy a nők gazdasági szerepvállalásának előmozdítására, népszerűsítésére.
A The Washington Post című napilap a napokban oknyomozó riportban tárta fel, hogy miközben Donald Trump az "Amerika az első" jelszó jegyében amerikai termékek mellett teszi le a voksá...
2017-11-26 22:33:36
Nemzetközi költészeti estet rendez a brüsszeli Balassi Intézet
... verseiket.
Mások mellett a Balassi Intézet és az Európai Unió Nemzeti Kulturális Intézeteinek Szövetsége (EUNIC) összefogásával megvalósuló fesztivál a költészet és a többnyelvűség népszerűsítésére törekszik és felhívja a figyelmet a fordítás fontosságára a kultúrák közötti párbeszédben betöltött szerepére.
A három napos fesztiválon idén 18 ország költői mutatkoznak be. ...
2017-11-08 17:58:56
Krónika 2. (kérdések)
... Alapítvány 320 millió forint közpénzt kapott, amit szerinte pártpolitikai célokra vertek el. Hogyan és milyen célokra számolták el ezt az összeget, hogyan költhették a Polgárok Háza népszerűsítésére, amikor nem erre, hanem légi irányítás népszerűsítésére kapták a Hungarocontrolltól? Mikor fizettetik vissza ezt az összeget az alapítvánnyal? - sorolta kérdéseit.
Fónagy János ál...
2017-10-09 13:12:02
A boldogi tájház lett az év tájháza
... magával, hanem a faluban élők és a látogatók számára is mozgalmas közösségi színteret teremtett.
A szövetség 2003-ban alapította meg az Év Tájháza díjat a hazai tájház-mozgalom népszerűsítésére, értékeinek szélesebb körű megismertetésére és a gyűjteményeket létrehozó, ápoló, gyarapító személyek áldozatos tevékenységének elismerésére. A pályázatok elbírálásánál a kiállítások s...
2017-10-09 11:12:14
1 2 3 .........33 34 .....50 51 .....66 67 68 
Címkék: Minority SafePack, Tagú Cigányzenekar, Ivanka Trump, Balassi Intézet, Phil Hogan, Gulyás Tibor, Dario Argentónak, Nanni Moretti Kedves, Egyesült Államokban, Washington Post, Donald Trump, Európai Unió Nemzeti Kulturális Intézeteinek Szövetsége, Polgárok Háza, Fónagy János, mezőgazdasági termékek, kkv-k technológiai, brüsszeli Balassi, boldogi tájház, rendelkezésre álló, anyaországban lépéseket, fiatalok körében, nagy jelentőségű, felsőoktatási hallgatók, zenekar kiemelkedő, utánpótlás oktatására, többi között, preventív célú, nyertes szervezet, olasz bűnügyi, könyvében leírt, legalkalmasabb személy, napokban oknyomozó, többnyelvűség népszerűsítésére, fordítás fontosságára, kultúrák közötti, három napos, faluban élők, látogatók számára, szövetség 2003-ban, hazai tájház-mozgalom, gyűjteményeket létrehozó, pályázatok elbírálásánál, népszerűsítésére, szerepvállalását, szabadidősportot, kezdeményezéshez, megismertetésére, mezőgazdaságért, élelmiszeripari, tevékenységének, gyűjteményeket,
© 2013 TVN.HU Kft.