Regisztráció  Belépés
10 rovarriasztó növény, amit érdemes elültetned a kertben
... retekére emlékeztet.


A petúnia egyike a legjobb rovarűző növényeknek, mely tápanyagban bővelkedő talajban tud
fejlődni. A hideget nem tűri, a palántákat május végén célszerű elültetni, de egész nyáron csodaszép lesz.

...
2018-08-25 19:58:03
]Szabó Gyuri bácsi úgy irtja a parlagfüvet, hogy teát készít
... növények egyike. A parlagfűnek az a természetben a feladata, hogy megóvja a földet a kiszáradástól! Ahol parlagon van egy földdarab, ott elszaporodik, hogy azután átadhassa helyét más növényeknek, amelyek az így megóvott talajon már képesek megmaradni és szaporodni. Szárítottan porítva és szárazon tartva eláll akár évekig is.

Gyógyításra használták az indiánok
A pa...
2018-07-18 17:19:06
A körömvirágról
... magjairól következő évben új növények hajtanak. A körömvirág kedveli a sok napfényt, aminek hatására a virágai szebben nyílnak. A kertben ültessük napos helyre, a cserépbe ültetett növényeknek pedig válasszunk minél világosabb ablakpárkányt vagy erkélyt. A növények az első bimbók megjelenése után rendszeres öntözést igényelnek.
A leszüretelt virágokat mindig vékony rétegben, ...
2018-07-14 12:16:41
Ültess gyönyörű virágokat a kertbe...
... virág azok közül, amely a meleget szereti, megél árnyékos helyen is, de fordítva nem, vagyis az a virág, amely az árnyékot szereti elpusztul a napos helyen. A páfrány egyike azoknak a növényeknek, amely szereti az árnyékot, ezért ültethetjük az udvaron lévő fák köré.

...
2018-07-05 19:28:30
Szent Jakab hava
... adjon életet.
A legmelegebb hónapban járunk. A Nap érzi, hogy ereje egyre csökken majd, és utoljára még kitombolja magát. Tüze olyan erős, hogy mindent kiszárít, töve szakad a növényeknek. Ilyenkor a nap melegétől gyorsan édesednek a gyümölcsök. A természet pazarlóan bőkezű, terített asztallal vár bennünket.


Június 02. Sarlós Boldogasszony napja
A gyerme...
2018-07-01 23:43:52
5000 éve bevált tippek a kánikula enyhítésére...
... “túlélni" a hőséget. Nagy A. Csongor, az SVL (Science of Vedic Life, a Védikus élet tudománya) alapítója ad nekünk tippeket.Indiában mindenki ismeri, hogy melyik növényeknek van hűtő és fűtő hatása a szervezetre. Ez az indiai konyha alapja. Úgy néz ki, eljött az ideje eltanulni nekünk is az indiaiaktól ezt a hasznos tudományt.

Mit eg...
2018-06-08 08:46:39
Műanyag virágtartó láda víztartállyal, 60x18x14,5 cm, türkizzöld
biztosít a virágoknak, bármely évszakban, erkélyekre, ablakpárkányokra, teraszokra, kül-és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Víztartálya folyamatos, egyenletes nedvességet biztosít a növényeknek.A szett részei: virágtartó, alátét, betét, víztartály vízszint jelzővel- anyaga: időjárásálló, UV-sugárzásnak ellenálló műanyag, színe: türkizzöld- kül-és beltéri használatra- könnyen...
2018-06-05 06:51:54
Az uborka társai a kertben
... nitrogént, gyökérgümőket, rizómákat kialakítva. A nitrogén egy része a hüvelyes növényt táplálja, a többi azonban a környező talajt gazdagítja, ez pedig az adott területre telepített egyéb növényeknek is a hasznára válik.

uborka novenytarsitasban 03

Növények, amelyek jól fejlődnek az uborka mellett
A már említett pillangósvirágúakon kívül többek között a...
2018-05-16 18:59:08
Volt....
...tánc...voltam a boltban is,a sarkamra vettem levendulás krémet.Nagyon szeretem..Avonos.
A kis kedvencünknek sárgadinnyét...nagyon szereti.
Mindenem fáj olyan nem jól vagyok...de szerintem az idő okozza...szakad az eső.Kell a növényeknek mostanában szárazság volt.
Gyorsan telnek a napok,már nemsoká vége májusnak is....
2018-05-15 10:04:35
Összefoglaló
... tervezett létformák szellemstruktúráját kiépíteni, többek között az emberét. Beindították az időjárási ciklust a földön, légkört, tengereket alkottak, később pedig az első, legegyszerűbb növényeknek fizikai létet adtak, és elkezdték néha ők maguk is, komplex humanoid fizikai testeket spontán felöltve, látogatni a Föld fizikai síkját, 5-6 méter magas, négykarú, szárnyas lényekként,...
2018-05-04 15:24:16
1 2 3 ..........36 37 .....54 55 .....71 72 73 
Címkék: Szabó Gyuri, Szent Jakab, Sarlós Boldogasszony, Nagy, Vedic Life, kánikula enyhítésére, uborka társai, petúnia egyike, legjobb rovarűző, palántákat május, körömvirág kedveli, virágai szebben, kertben ültessük, cserépbe ültetett, első bimbók, leszüretelt virágokat, meleget szereti, árnyékot szereti, napos helyen, páfrány egyike, udvaron lévő, legmelegebb hónapban, természet pazarlóan, indiai konyha, ideje eltanulni, hasznos tudományt, szett részei, hüvelyes növényt, többi azonban, környező talajt, adott területre, hasznára válik, uborka mellett, sarkamra vettem, növényeknek mostanában, időjárási ciklust, ablakpárkányokra, ablakpárkányt, víztartállyal, körömvirágról, kiszáradástól, boldogasszony, gyökérgümőket, legegyszerűbb, kedvencünknek, sárgadinnyét, természetben, összefoglaló, beindították, időjárásálló, rovarriasztó, elszaporodik, növényeknek, tápanyagban, megjelenése, leszüretelt, víztartálya, ültethetjük, enyhítésére, használatra, gyógyításra, nedvességet, szárítottan, parlagfűnek, sugárzásnak, parlagfüvet,
© 2013 TVN.HU Kft.